Towson University - College of Business & Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Premier

O College of Business și Economie, Situat în istoric Stephens Hall, este acreditat de AACSB International - Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business - În ambele programe de contabilitate și de administrare a afacerilor.

Această desemnare plasează colegiu în sus un procent din scoli de afaceri din întreaga lume și în top 10 la suta in Statele Unite. Oferind atât programe universitare și postuniversitare, Colegiul oferă o educație de afaceri global ferm întemeiată în artele liberale.

Aplicat

În timp ce câștigul salarial un grad este esențială pentru intrarea în mediul de afaceri, abilitățile necesare pentru a avea succes în orice carieră, nu pot fi predate în clasă. La Colegiul de Business și Economie, filosofia învățării aplicată este în centrul tuturor programelor noastre.

Înțelegerea valoarea și necesitatea de a hands-on experiență, colegiul oferă programul Excelență Business-o de-un-un fel conceput pentru a pregăti studenții pentru a intra carierei lor. Prin acest program, elevii dobândi cunoștințe, abilități, atitudini și (KSAs) în sala de clasă pentru a învăța elementele de bază ale dezvoltării profesionale, cum ar fi prezentări puternice, comunicarea de idei în mod eficient și să lucreze în echipe. Studentii nostri apoi se angajeze în experiențe stagiu de calitate în mediul profesional. Prin această abordare de competențe și cunoștințe aplicate, toate studenții noștri absolvent a luat deja primii pași pe drumul lor cariera aleasă.

Împreună cu programul de internship, studenții se aplică, de asemenea, de conducere și munca în echipă să se angajeze cu comunitatea campus și în afara prin 18 organizații studențești colegiului.

Cuprinzător

Dacă elevii urmăresc o carieră generală în afaceri sau au ochii pe căi specifice, colegiul oferă cunoștințe fundamentale pentru a avea succes în lumea afacerilor de astăzi, permițând studenților să exploreze în profunzime studiu pentru domeniile lor specifice de interes.

Cu patru specializări de licență, șase majors combinate, doi minori, precum și numeroase concentrații, colegiul oferă un spectru cuprinzător și totuși divers de programe academice. Cu sprijinul de sprijinul facultății noastre distins, elevii pot Chart traseul lor educațional care îi va duce pentru a atinge obiectivele lor.

Viziune, Misiune si Valori

VISION MOTIVE

Pentru a fi recunoscute ca Universitatea de afaceri de alegere pentru studenți, profesori și organizații din regiunea noastră.

Misiune

Colegiul de Business și Economie dezvolta programe inovatoare de înaltă calitate și și resurse, se conectează la teorie la practică în activități curriculare, extra-curriculare și de cercetare, și transformă studenții care vor avea un impact pozitiv în Maryland și în afara.

Valorile de bază

Ne îmbrățișăm o cultură de lupta pentru excelență, învățare, etic comportament, politețe, diversitate, includere, creativitatea și angajamentul.

Profilul unui candidat ca o școală de învățare premier afaceri aplicat, College of Business și Economie pregătește absolvenți de a atinge excelența în cariera lor profesională. Colegiul de asociere Business și Economie "de studii universitare riguroase și hands-on experiență de afaceri tot obiectul unor măsuri stricte de performanțe dezvolta următoarele cunoștințe, deprinderi și atitudini (KSAs), care sunt baza pentru succesul profesional:

Acreditate de cunoștințe de afaceri

Cunosc, aplica și să integreze conținutul cuiva majore

comunicare

Scrie articulat, rapoarte persuasive si influenti, propuneri, scrisori Face prezentari orale articulat, persuasive și influente Dezvolta, foi de calcul și de afaceri de analiză grafică pentru a sprijini poziția adoptată Se angajeze în ascultare activă în setările individuale și de grup

Gândire: critice și creative

Identificarea problemelor și / sau oportunități folosind concepte disciplinare Generarea și evaluarea alternativelor fezabile Dezvolta concluzii cuprinzătoare, justificate și recomandări folosind instrumente calitative și / sau cantitative

Tehnologie

Utilizați software-ul general și disciplina specifice pentru state-of-the-practică aplicații de afaceri

Conducere și Munca în echipă

Concentrați-vă pe realizarea gol Ghida echipa spre realizarea obiectivelor comune Menține coeziunea de grup, satisfacție adept, și operațiunile de eficiente

Etică și Valori

Afișează conduita si onoare sistem comportament etic Aplicați etica în afaceri de luare a deciziilor, având în vedere impactul pe mai multe părți interesate

Atitudine și excelență practice

Fii atent, proactiv și gata de a învăța Angajamente îndeplinesc și sarcini complet în funcție de cerințele alocate Tratăm pe alții cu respect; arată sensibilitate la opiniile, valorile și obiceiurile

Comercializare

Prezinte dovezi de o calitate, mentor, experiența profesională reflectorizante Demonstra căutare eficiente job: portofoliu de carieră, CV-ul și interviu abilități Asume responsabilitatea pentru propria carieră și management de stabilire a obiectivelor cuiva

Locații

Towson

Address
8000 York Road
21252 Towson, Maryland, Statele Unite ale Americii

Acreditări

AACSB Accredited