The Language Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

TLA - Academia Language "Academia este un lider de limba engleză pentru studenții internaționali și directori negocios.La atenție personală și de predare de calitate sunt primii noștri prioridad.Sabemos și să înțeleagă cât de important este pentru limba engleză de învățare Ud.el . Prin urmare, un curs de limba engleză la academia noastră, este o experiență completă, atât academic și în aspectele sociale și culturale ale vieții în Statele Unite, și inversiuni reprezintă o piață de desfacere în viitorul tău.

Metodologia utilizată de către TLA este, în principiu orientată și estudiante.Nuestros centrate profesorii se concentreze pe nevoile, interesele și obiectivele.

Tu, elevul este încurajat să participe activ la activitățile culturale și munca de teren în afara Academiei. Astfel, se profita din plin de statutul său în Statele Unite ale Americii.

Profesori și consilieri noastre și să monitorizeze progresul lor academic prin curs și să se asigure că învățarea este eficient.

Printr-o evaluare amănunțită și unele teste academice inițiale, elevul este plasat în nivelul de limba engleză adecvat. Progresele înregistrate de fiecare elev este monitorizată în mod regulat de către cadrele didactice pe parcursul studiilor. O trecere în revistă săptămânală a materialului dictat travez un test pentru a evalua progresul se face. Directorul de Studii este disponibil zilnic pentru a se întâlni cu elevii care au nevoie de ea și, astfel, răspunde la orice întrebări sau nelămuriri cu privire la curriculum. Profesorii și personalul administrativ sunt la dispoziția studenților în timpul starea lor pentru a le oferi ajutor practic.

Tu, elevul este încurajat să participe în mod activ la activități culturale și excursii organizate de către Academia Limba în "lumea reală". Astfel încât să beneficieze din plin de sejurul dumneavoastră în Statele Unite ale Americii.

Locații

Fort Lauderdale

Address
The Language Academy - 200 South Andrews Avenue, Suite 401
FL 33301 Fort Lauderdale, Florida, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: