Ubiquity University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un tip complet nou de educație: Abordarea Ubiquity

TS Eliot a întrebat:

 • Unde sunt informațiile din date?
 • Unde este cunoașterea informațiilor?
 • Unde este înțelepciunea cunoașterii?

Dacă vă gândiți la experiența dvs. anterioară în majoritatea școlilor convenționale, ați fost probabil educat să memorați informațiile și să vă exprimați analitic în teste și lucrări de termen. Din punctul nostru de vedere, acest lucru este important, dar nu este suficient pentru învățarea adevărată. Accentul convențional și practic exclusiv pe rigoarea intelectuală este doar un capăt al continuumului care constituie o educație reală.

wisdom

Credem că învățarea adevărată are nevoie și de o dimensiune interioară. Necesită la fel de mult accent pe trup, inimă și suflet ca pe minte. Atunci când aceste domenii se îmbină perfect, educația se manifestă ca învățare. Acest lucru este atunci când educația devine alt = „înțelepciune.

La Ubiquity, credem că urmărirea alt = "înțelepciune este să trăim în întrebări și, astfel, să fim întotdeauna deschiși către transformarea personală. Această noțiune socratică de„ adevăr urmărit "este piatra de temelie și fundamentul a tot ceea ce stăm pentru noi și se află inima tuturor programelor, cursurilor și evenimentelor noastre. Pentru studenții noștri, alt = "înțelepciunea este mai mult un mod de viață decât o întreprindere intelectuală aridă. Această căutare a înțelepciunii alt = "duce la o metamorfoză tot mai profundă a psihicului, inimii, minții, trupului și sufletului.

Pentru fiecare dintre elevii noștri, obiectivul nostru este să catalizăm creșterea și dezvoltarea personală și profesională. Abordarea noastră de spectru complet animă studentul multi-senzorial prin combinarea celor mai bune din educația online, amestecată cu cea mai nouă tehnologie de rețea socială și infuzată cu întâlniri intelectuale, creative și rituale în persoană. Aceste Pathways de participare sunt atât complet imersive cât și multidimensionale.

Această învățare transformațională cu spectru complet construiește comunități rezistente și cultivă capacități de colaborare și coerență.

Ubiquity University este potrivită pentru tine?

Modul în care vă dezvoltați personal, ce cadouri aduceți în lume și cât de eficient aduceți aceste daruri în comunitatea dvs., sunt esențiale pentru modul în care viitorul nostru colectiv se va desfășura. Dacă știți că sunteți aici pentru a ajuta la crearea unei lumi noi, dacă sunteți atrași să vă cultivați cadourile într-o comunitate de învățare cu minte deschisă, diversă, dacă sunteți motivați de o viață condusă de întrebări și de o explorare a misterului, atunci Ubiquity s-ar putea să fie potrivită pentru tine.

Suntem o comunitate diversă și globală de studenți. Mulți dintre noi suntem antreprenori creativi, căutători tineri și profesioniști maturi care doresc să se plaseze într-un context mai larg de viață și învățare. Programele noastre îi ajută pe elevii noștri să depășească limitele înțelegerii și comportamentului convențional și să ducă o viață mai autentică. Pathways noastre de învățare oferă o oportunitate unică de a vă aprofunda dezvoltarea spirituală și dezvoltarea personală în cadrul studiului academic. La Ubiquity, te poți angaja atât în transformarea spirituală, cât și în cea personală și să obții un grad de absolvire în același timp.

phd wisdom studies

Ubiquitatea ar putea fi pentru tine dacă:

 • Ai avut sau ai avut o carieră de succes, dar simți că viața ta nu are sens adevărat
 • Sunteți deja pe o cale spirituală, dar căutați îndrumare, precum și învățare mai riguroasă și aprofundată
 • Căutați o abordare integrată academică a transformării personale și profesionale
 • Vă pasă de imaginea de ansamblu și doriți să explorați posibilitățile de schimbare la un nivel mai profund.
 • V-ați angajat să învățați pe tot parcursul vieții în dialog cu ceilalți solicitanți - ca un proces, și nu un punct final.
 • Aveți daruri pentru a împărtăși faptul că lumea va accepta mai ușor dacă sunteți credentialed.
 • Doriți să integrați aspectele interioare și exterioare ale ființei voastre.

Ubiquity University vă oferă posibilitatea de a:

 • Deblochează-ți întregul potențial
 • Duceți o viață mai autentică, mai semnificativă
 • Reventează-te
 • Revendicați-vă puterea
 • Descoperă-ți valoarea de sine
 • Fii parte dintr-o comunitate hrănitoare, de susținere
 • Schimbă lumea în bine

wisdom school

Locații

SUA Online

Address
SUA Online, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră