The National Graduate School of Quality Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea Graduate Școala Națională de Management al Calitatii (NGS) este de a furniza programe educaționale care avans de cunoștințe în domeniul sistemelor de management al calității (SMC), pentru a facilita codificarea SMC "cele mai bune practici", precum și de a crea modele inovatoare cu importante , la nivel de întreprindere sau importanță națională și de aplicare. Programele NGS demonstra realizările bazate pe performanță ale misiunii sale la fiecare nivel de studii prin intermediul "proiectului" de studii, care trebuie să arate rezultate concrete la facultatea NGS și angajator sau sponsor. Am cerut ca elevii să demonstreze cunoștințele lor și de aplicare a cunoștințelor în proiecte concrete, legate de muncă din 1993.

Graduate Școala Națională de Management al Calitatii (NGS) este o instituție practică profesională, cu un accent principal:

Pentru a oferi adulților de lucru cu cunoștințe de nivel superior și înțelegere a conceptelor, principiilor și instrumentelor de management bazat pe calitate sisteme pentru excelență de performanță. Pentru a absolvent persoanelor fizice cu comportament, analitic, client service, și abilități de conducere pentru a obține rezultate tangibile și măsurabile pentru excelență performanței organizaționale. Pentru a ridica intelegerea de ansamblu a sistemelor de management bazate pe calitate în sectorul public și privat la nivel national. Pentru a dezvolta sustinatorii si educatori de gestionare a sistemelor de calitate capabile să continue înțelegerea și aplicarea conceptelor, principiilor și instrumentelor.

Obiectivele educaționale ale Graduate Școlii Naționale de programe management al calității sunt:

Pentru a oferi studenților, în special adulților de lucru și alte studenții non-tradiționale, cu studii superioare legate de afaceri, care le va da posibilitatea de a face contribuții rapide la-profit și nu-pentru organizații non-profit. Pentru a se angaja elevii într-o experiență de învățare riguros, incitant, provocator, teoretice și practice într-un curriculum de specialitate care este centrat în mod unic în ambele domeniul științelor de management și sisteme de calitate științe, bazată pe o abordare munca în echipă, și care încorporează un proiect de afaceri care necesită rezultate măsurabile. Pentru a oferi facultate de înaltă calificare, care sunt practicieni cu experiență de lucru profesionale, precum și scrisorile de acreditare educaționale adecvate. Pentru a oferi studenților cu resursele necesare pentru a interacționa cu ceilalți în mod clar și eficient. Pentru a da și a demonstra studenților relația aliniat de management de conducere și un sisteme de calitate temă de comportament etic. Pentru a facilita oferte de studii cu privire la un mod accelerat, în conformitate cu gestionarea de livrare curriculum la capacitățile de adulți de lucru. Pentru a furniza studenților cu metodele de cercetare. Să supună corpul de cunoștințe cunoscut sub numele de sisteme de management de calitate la un proces de îmbunătățire continuă derivate din aplicarea cunoștințelor la locul de muncă și răspunsurile de cercetare în domeniu. Să caute și să urmărească realizări și evaluări de absolventi respondente și angajatorilor de a evalua viabilitatea sponsorizări programului.

Acreditare

Graduate School Național de Management de calitate este acreditat de către Asociația New England din școli și universități, Inc. prin Comisia cu privire la instituțiile de învățământ superior. Acreditare a unei instituții de învățământ superior de către New England Asociația indică faptul că îndeplinește sau depășește criteriile de evaluare a calității instituționale aplicate periodic printr-un proces de evaluare inter pares. O universitate sau colegiu acreditate este una care are disponibile resursele necesare pentru a atinge scopurile sale declarate, prin programe educaționale adecvate, este de a face în mod substanțial atât de, și dă dovezi rezonabile că va continua să facă acest lucru în viitorul apropiat. Integrității instituționale este, de asemenea abordate prin acreditare. Acreditare de către Asociația New England nu este parțială, dar se aplică instituției în ansamblu. Ca atare, nu este o garanție de fiecare curs sau program oferit, sau competența de absolvenți individuale. Mai degrabă, acesta oferă o asigurare rezonabilă cu privire la calitatea de oportunități disponibile pentru studenții care frecventează instituția. Anchete privind starea de acreditare de catre New England Asociația ar trebui să fie direcționate către personalul administrativ al instituției.

SCHEV

Școala Națională Graduate este certificat să funcționeze de către Consiliul de Stat al Învățământului Superior pentru Virginia (SCHEV): Private & Out-of-stat postsecondary Educație al Consiliului de Stat al învățământului superior pentru Virginia James Monroe Building 101 N. Street 14, etajul 9 Richmond, VA 23219 (804) 225-2600

Locații

Falmouth

Address
186 Jones Road
MA 02540 Falmouth, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră