The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala Elliott de Afaceri Internaționale a Universității George Washington este una dintre școlile de afaceri internaționale de frunte. Situată în inima Washingtonului, DC, misiunea sa este de a educa următoarea generație de lideri internaționali, de a efectua cercetări care promovează înțelegerea problemelor globale importante și implicarea comunității politice din Statele Unite și din întreaga lume.

Locația unică a școlii - la doar câțiva pași de la Casa Albă, Banca Mondială, Fondul Monetar Internațional, Departamentul de Stat al SUA și zeci de alte organizații americane și internaționale - își îmbogățește predarea și cercetarea, oferind studenților și savanților oportunități inegalabile de a se angaja cu Comunitățile politice americane și internaționale.

Școala Elliott, numită în onoarea fostului președinte al GW, Lloyd H. Elliott și a soției sale Evelyn, oferă programe didactice inovatoare, interdisciplinare, care oferă studenților educația și pregătirea de care au nevoie pentru a avea succes în arena internațională. Peste 700 de studenți profită de unul dintre cele 12 programe de absolvire a școlii Elliott.

Școala oferă programe de Master of Arts în comunicare globală, afaceri internaționale, dezvoltare internațională, politică de comerț și investiții internaționale, știință internațională și politică tehnologică și politică de securitate, precum și Asia, Europa și Eurasia, America Latină și Orientul Mijlociu . Școala Elliott oferă, de asemenea, o diplomă de master pentru profesioniștii de la mijlocul carierei și un master cu studii duble de studii internaționale în colaborare cu cele 19 universități partenere internaționale. Peste 2.100 de studenți urmează un curriculum bine conceput pentru arte liberale, cu o atenție specială asupra afacerilor internaționale sau cu un accent regional pe Asia, Orientul Mijlociu sau America Latină și emisfera. Cei 20.000 de studenți ai Elliott School pot fi găsiți în poziții de conducere în sectoarele publice, private și non-profit din întreaga lume.

121744_44827954204_568590683a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Școala Elliott sponsorizează nouă institute de cercetare:

 • Centrul pentru Politica Științelor și Tehnologiei Internaționale
 • Institutul de Studii Europene, Rusă și Eurasiatică
 • Institutul de Studii Globale și Internaționale
 • Institutul de Politică Economică Internațională
 • Institutul de Studii pentru Orientul Mijlociu
 • Institutul pentru Diplomație Publică și Comunicare Globală (co-sponsorizat cu Școala de Media și Afaceri Publice a GW)
 • Institutul de Securitate și Studii de Conflict
 • Centrul sigur pentru studii asiatice
 • Institutul pentru politica spațială

Aceste centre intelectuale dinamice oferă spații pentru că savanții și factorii de decizie să se reunească pentru a dezvolta, testa și disemina idei noi. Membrii facultății lucrează individual și colaborativ în diferite discipline pentru a accentua dezbaterile intelectuale și a aprofunda discuțiile academice și politice despre afacerile internaționale. Cercetarea Școlii Elliott contribuie la extinderea corpului de cunoștințe care îi ajută pe savanți, factorii de decizie și cetățenii să înțeleagă mai bine lumea.

121745_34060935083_bc4ef09e9a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Misiune

Universitatea George Washington recunoaște de mult valoarea unei educații pentru afaceri internaționale. De la înființarea Universității în 1821, am pregătit studenții să facă față unor probleme globale importante și să facă o diferență în lume. Școala Elliott de Afaceri Internaționale reprezintă un punct culminant al ideilor inovatoare și al perspectivelor noi generate de înaintașii săi la Universitatea George Washington:

 • Școala de Jurisprudență Comparativă și Diplomație (1898-1905)
 • Departamentul de Politică și Diplomație (1905 - 1907)
 • Colegiul de Științe Politice (1907 - 1913)
 • Drept internațional și diplomație în Colegiul Columbian (1913 - 1928)
 • Școala de guvernământ (1928 - 1960)
 • Școala de Guvernare, Afaceri și Afaceri Internaționale (1960 - 1966)
 • Școala de Afaceri Internaționale (1987 - 1988)
 • Școala de Afaceri Publice și Internaționale (1966 - 1987)
 • Școala Elliott de Afaceri Internaționale (1988 - Astăzi)

La Școala de Afaceri Internaționale Elliott, misiunea noastră este:

 • Pentru a educa următoarea generație de lideri internaționali
 • Să desfășoare activități de cercetare și să producă bursă care să avanseze în înțelegerea problemelor globale importante
 • Să angajeze publicul și comunitatea politică din Statele Unite și din întreaga lume, încurajând astfel dialogul internațional și formând soluții de politică

Misiunea noastră este să creăm cunoștințe, să împărtășim înțelepciune și să inspirăm acțiuni pentru a face lumea noastră un loc mai bun.

Școala Elliott după numere

134753_ElliottSchoolbytheNumbers.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Despre școala Elliott

Universitatea George Washington a educat generații de lideri internaționali și a avansat înțelegerea problemelor globale importante din 1821.

Școala de afaceri internaționale Elliott, numită în onoarea fostului președinte al GW Lloyd H. Elliott și a soției sale Evelyn, este dedicată acestei misiuni. Ne formăm studenții în teoria și practica afacerilor internaționale, oferindu-le o analiză aprofundată a problemelor economice, politice, științifice și culturale internaționale. Curriculumul școlii este interdisciplinar; majoritatea facultății cu normă întreagă a școlii Elliott sunt numite în comun în departamentele GW.

Facultatea noastră pe scară largă pregătește studenții Elliott School pentru cariere globale în sectoarele publice, private și non-profit. Absolvenții Elliott School sunt căutați constant pentru cariere la nivel mondial provocatoare. Mai mult decât atât, locația noastră din Washington, DC, ne permite să formăm relații puternice cu organizații publice, private și non-profit, care angajează în mod regulat elevi și elevi de la Școala Elliott.

Locații

Washington

Elliott School of International Affairs

Address
Elliott School of International Affairs
1957 E Street, NW

20052 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 202-994-6240

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră