The Cooper Union

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Uniunea Cooper pentru Progresul de Știință și Artă, înființată în 1859, este printre cele mai vechi și cele mai distinse instituții ale națiunii de învățământ superior. Organizarea, moștenirea de Peter Cooper, ocupă un loc special în structura culturală a vieții americane.

Fondat de industriaș, inventator și filantrop Peter Cooper, Cooper Union case școli de artă, arhitectură și inginerie, precum și o facultate de clasă mondială de științele umaniste și sociale.

Misiune si viziune

Prin programe academice deosebite în arhitectură, artă și inginerie, precum și un Facultatea de Științe Umaniste și Științe Sociale, Uniunea Cooper pentru Progresul Stiintei si Arta pregătește pe elevi talentați de a face contribuții luminate pentru societate.

Colegiul admite studenții exclusiv pe merit și premii burse complete pentru toți elevii înscriși. Instituția oferă un contact apropiat cu o facultate distins, de creație și încurajează riguros de învățare, umanist, care este îmbunătățită prin procesul de proiectare și completate de mediul urban. Fondată în 1859 de către Peter Cooper, industriaș și filantrop, Uniunea Cooper oferă programe publice pentru îmbogățirea civice, culturale și posibil din New York City.

Locații

New York

Address
Administrative Offices,
30 Cooper Square

NY 10003 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră