The Catholic University of America

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Catolică din America , fondată în 1887 de către episcopii catolici americani cu sprijinul Papei Leon al XIII-lea, este universitatea națională a Bisericii Catolice din Statele Unite. Înființată ca centru de cercetare absolvită, Universitatea a început să ofere educație universitară în 1904 și astăzi găzduiește 12 școli și 21 de facilități de cercetare. Universitatea Catolică este singura universitate americană cu facultăți ecleziastice care acordă grade canonice în trei discipline . Universitatea verdiant campusul de 180 de acri, situat chiar la nord de Capitol Hill , permite studenților acces ușor la gama largă de oportunități educaționale, culturale și politice pe care Washington, DC trebuie să le ofere.

Declarația de misiune

Fiind universitatea națională a Bisericii Catolice din Statele Unite, fondată și sponsorizată de episcopii țării cu aprobarea Sfântului Scaun, The Catholic University of America se angajează să fie o instituție catolică și americană cuprinzătoare de învățare superioară, credincioasă la învățăturile lui Iisus Hristos, înmânate de Biserică. Dedicată The Catholic University of America dialogului dintre credință și rațiune, The Catholic University of America încearcă să descopere și să transmită adevărul prin excelență în predare și cercetare, totul în slujba Bisericii, națiunii și lumii.

Obiectivele Universității

The Catholic University of America este o comunitate de savanți, atât facultăți, cât și studenți, pregătiți să descopere, să păstreze și să împărtășească adevărul în toate formele sale, cu referire specială la nevoile și oportunitățile națiunii. Ca universitate, este în esență un centru de studiu gratuit și autonom și o agenție care servește nevoile societății umane. Salută colaborarea tuturor savanților de bună-voință care, prin procesul de studiu și reflecție, contribuie la aceste scopuri într-o atmosferă de competență academică unde se încurajează libertatea și unde singura constrângere a adevărului este adevărul în sine. Ca universitate catolică, dorește să cultive și să ofere o înțelegere a credinței creștine în contextul tuturor formelor de cercetare și valori umane. Acesta încearcă să asigure, în mod instituțional, martorul intelectual și academic adecvat al inspirației creștine în indivizi și în comunitate și să ofere un loc pentru reflecția continuă, în lumina credinței creștine, la tezaurul în creștere a cunoașterii umane. Ca membru al comunității academice americane, acceptă standardele și procedurile instituțiilor americane și încearcă să obțină distincție în lumea academică. Credincios mesajului creștin așa cum vine prin Biserică și credincios propriilor tradiții naționale, The Catholic University of America are responsabilități unice pentru a servi serviciului gândirii creștine și educației în comunitatea catolică, precum și pentru a servi națiunea și lumea .

CUA 3

134733_ChristianinJamaica.png

Christian Domaas, student, acum, cu Chemonics International Development Consulting Firm, W., DC: "Aptitudini care pot fi aplicate cu adevărat oriunde. Proiectul de cercetare aplicată este o oportunitate cu adevărat unică și uimitoare de a lucra la un proiect, pentru a vedea dezvoltarea se va întâmpla mai întâi - mâna și să lucreze la evaluări ".

Locații

Washington

The Catholic University of America

Address
The Catholic University of America,
620 Michigan Ave., N.E.

DC 20064 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 202-319-4289