Citește Descrierea Oficială

O Universitatea Catolică din America de, Fondată în 1887 de Episcopii catolici din SUA, cu sprijinul Papei Leon al XIII-lea, este universitatea națională a Bisericii Catolice din Statele Unite ale Americii. A stabilit ca un centru de cercetare absolvent, Universitatea a început să ofere educație de licență în 1904, iar astăzi este acasa, la 12 de școli și 21 de facilități de cercetare. Universitatea Catolică este singura universitate americana cu facultățile bisericești acordarea de grade canonice în trei discipline. Universității verde campus de 180 de acri, situat la doar la nord de Capitol Hill, Permite elevilor accesul ușor la o gamă largă de oportunități educaționale, culturale și politice care Washington, DC are de oferit.

Misiune Ca universitatea națională a Bisericii Catolice din Statele Unite, fondat si sponsorizat de către episcopii din țară, cu aprobarea Sfântului Scaun, Universitatea Catolică a Americii se angajează să fie un cuprinzător catolic și instituție americană de învățământ superior, credincios la învățăturile lui Isus Hristos așa cum predate de către Biserică. Dedicat avansarea dialogului între credință și rațiune, Universitatea Catolică a Americii încearcă să descopere și să imprime adevărul prin excelență în predare și cercetare, toate în serviciul Bisericii, națiunii și a lumii.

Obiectivele Universității Universitatea Catolică din America este o comunitate de oameni de știință, atât în ​​facultate și studenți, pus deoparte pentru a descoperi, conserva și de a răspândi adevărul în toate formele sale, în special cu referire la necesitățile și oportunitățile ale națiunii. Ca o universitate, este în esență, un centru de liber și autonom de studiu și a unei agenții care servesc nevoilor societății umane. Salută colaborarea tuturor savanți de bună voință, care, prin procesul de studiu și de reflecție, contribuie la aceste obiective într-o atmosferă de competență academică în care libertatea este stimulată și în cazul în care singura constrângere pe adevărul este adevărul în sine.

Ca o universitate catolică, ea dorește să cultive și să imprime o înțelegere a credinței creștine în contextul tuturor formelor de anchetă și valorilor umane. Acesta urmărește să asigure, într-un mod instituțional, martorul intelectual și academic adecvat pentru inspirație creștină în indivizi și în comunitate, și pentru a oferi un loc de reflecție continuă, în lumina credinței creștine, pe comoara tot mai mare de cunoștințe umane.

Ca un membru al comunității academice americane, acceptă standardele și procedurile instituțiilor americane și urmărește să atingă distincție în lumea academică.

Credincios la mesajul creștin ca este vorba prin Biserică și credincioși la propriile tradiții naționale, Universitatea Catolică din America are responsabilități unice să fie de serviciu la gândirii creștine și educație în comunitate catolică, precum și pentru a servi națiunea și lumea .

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

The Catholic University of America

... [+]

Aceste programe inovatoare sunt aplicabile diferitelor aspecte ale dezvoltării la nivel privat sau public, inclusiv aspectele tehnice ale interacțiunii dintre politică și dezvoltare politică economică, dezvoltare economică și de sănătate la nivel mondial, industria alimentară și nutriție, energie și mediu, educație în țările în curs de dezvoltare, și dezvoltarea comunității.

Înscrierea în programul de IEDM sau IEDP vă va permite să învețe și experiență de prima mana o gamă largă de practici de dezvoltare atât în ​​sectorul public și privat, prin interacțiunea cu profil înalt persoanelor implicate în inițiativele de dezvoltare de succes, care formează Consiliul nostru Consultativ International, facultatea noastră și conduce Liderii noștri în seminarii de dezvoltare.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Catholic University of America

Dezvoltarea economică integrală este o abordare de dezvoltare care vizează consolidarea instituțiilor civile și sociale necesare pentru o dezvoltare durabilă; una care ar ... [+]

MA în Politica Integral de Dezvoltare Economică Program de doi ani full-time, cu opțiunea de part-time. Pionierii punerea în aplicare a unei abordări integrate privind politica de dezvoltare economică. Învață politică aplicate și tehnici economice într-un cadru integral de dezvoltare. Ce este o abordare integrată

Dezvoltarea economică integrală este o abordare de dezvoltare care vizează consolidarea instituțiilor civile și sociale necesare pentru o dezvoltare durabilă; una care are o viziune integrată a rolului persoanei în societate. Este o abordare care entitățile de dezvoltare a cererii din ce în ce. Dezvoltarea economică integrală, văzută din perspectiva întregii persoane umane, și întreaga comunitate umană, se află în centrul programelor noastre și misiunea de la Universitatea Catolică din America.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Integral Economic Development

IEDM one year or two full of international experience

The Catholic University of America
Address
The Catholic University of America, 620 Michigan Ave., N.E.
DC 20064 Washington, District of Columbia, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 202-319-4289