Temple University School of Podiatric Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Temple University School of Podiatric Medicine este pe deplin integrată cu un sistem de sănătate universitar mare și cuprinzător din Philadelphia. Cea mai mare unitate de tratament medical podiatric de oriunde, Institutul pentru Picior și Gleznă de la TUSPM are peste 40.000 de vizite pe an anual. TUSPM oferă o pregătire practică timpurie practică cu rotații prin cele două facilități ale noastre, precum și prin diferite fațete ale sistemului de sănătate al Universității Temple.

Studenții noștri se bucură de toate facilitățile Universității Temple, inclusiv numeroase biblioteci, laboratoare de calculatoare și evenimente sportive și culturale; avem, de asemenea, cea mai mare bibliotecă medicală podiatrică din Statele Unite, precum și locuințe în campus pentru studenți. TUSPM este pe deplin acreditat de Consiliul pentru Educație Medicală Podiatrică.

Misiunea și viziunea TUSPM

Misiunea și viziunea TUSPM au fost piatra de temelie a educației noastre de excelență de la începuturile noastre. Pentru fiecare podiat pe care îl predăm și îi trimitem în profesia lor, împărtășim și urmărim misiunea și viziunea.

Misiune: Educarea studenților medicali podiatri de înaltă calificare, etică și profesională care, la finalizarea curriculumului, sunt pregătiți pentru acordarea licenței și intrarea în învățământul medical postuniversitar și pentru a avansa profesia medicală podiatrică prin cercetare, îngrijire de calitate a pacienților și servicii comunitare.

Viziune: Vom absolvi doctori în medicină podiatrică care sunt instruiți folosind cele mai inovatoare proceduri și tehnologie avansată. Vom înființa Institutul Piciorului și Gleznei ca fiind centrul preeminent de excelență pentru diagnosticul și tratamentul bolilor extremității inferioare. Vom crește corpul de cunoștințe despre extremitatea inferioară prin cercetare, publicare științifică și prezentare.

Locații

Philadelphia

Address
North 8th Street,148
19107 Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: