Temple University College of Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Educație și Dezvoltare Umană este situat ideal în inima Philadelphia de Nord, cu școli din oraș, studenți și profesori la ușa noastră. Locația noastră proeminentă oferă resursele și oportunitățile unui centru urban mare, divers și plin de viață. Urmărind misiunea noastră, de a împuternici copiii și comunitățile lor prin educație, deservim cartierele din jur, orașul Philadelphia și școlile și districtele școlare din regiune și națiune.

În campusul nostru urban extins, în școlile din cartierul din jur și din oraș, educăm profesori și lideri de școli care au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a ajunge la toți copiii noștri. Motivați de cele mai actuale cercetări și de baza noastră de date extinsă cu cele mai bune practici, creăm noi modele de predare și învățare care să permită absolvenților noștri să aibă succes și să conducă mișcarea pentru a îmbunătăți realizările educaționale la nivel național. Absolvenții noștri sunt rezolvatori de probleme, inovatori și gânditori creativi. Dezbate ideile în abstract, apoi le aplică în moduri practice pentru a aborda situațiile concrete care provoacă educatorii în fiecare zi. Ei se angajează, la fel ca și colegiul, pentru educația pe termen lung, pentru învățarea pe tot parcursul vieții, pentru a folosi cele mai noi instrumente pentru a pregăti studenții nu numai pentru prezent, ci pentru o lume complexă și în expansiune rapidă.

Facultatea noastră oferă fundamentul cercetării și cunoștințelor pe care studenții și supraveghetorii noștri le necesită pentru a răspunde nevoilor copiilor și școlilor de astăzi. Perspectiva lor și noile informații pe care le generează informează luarea deciziilor la cele mai înalte niveluri și oferă educatorilor și personalului școlii instrumentele de care au nevoie pentru a consolida practica educațională.

Dimensiune și domeniu de aplicare

Colegiul de educație și dezvoltare umană sprijină o populație de studenți diversă și activă. Specializatorii universitari se pregătesc în primul rând să devină profesori, deși unii se așteaptă să ocupe alte roluri în mediile educaționale. Programele postuniversitare la nivel de masterat și doctorat pregătesc studenții pentru predare și, de asemenea, pentru cariere ca administratori școlari, consilieri, psihologi școlari, cercetători, decidenți politici și profesori de educație.

Colegiul este organizat în trei departamente: predare și învățare, politici, studii organizatorice și de conducere și studii psihologice în educație. În prezent, colegiul oferă în mod independent sau în colaborare cu alte școli sau departamente numeroase zone de concentrare care pot duce la certificarea statului Pennsylvania. În plus față de obținerea certificării ca parte a programului de licență obișnuit, studenții pot alege un program de cinci ani, care le permite să obțină un BA într-o zonă de conținut și un MEd în cinci ani. Studenții care au obținut deja un BA se pot înscrie într-un program de certificare absolvent independent sau ca parte a unui program de masterat sau doctorat.

Dedicarea practicii

Toate programele din colegiu subliniază experiența și practica clinică ca mijloc principal de învățare despre profesie și dobândirea abilităților și competențelor necesare. Toți profesorii și stagiarii de pre-serviciu din majoritatea celorlalte domenii petrec timp în rețeaua noastră de școli cooperante cu care avem relații speciale. Angajamentul nostru de a îmbunătăți practicile educaționale la nivel local include:

numeroase proiecte de colaborare cu Districtul Școlar din Philadelphia și alte districte școlare din jurul campusului nostru Ambler pentru a oferi dezvoltare profesională continuă și oportunități de educație avansată profesorilor și administratorilor;

standarde înalte pentru admiterea și finalizarea programelor de certificare pentru a se asigura că absolvenții sunt bine pregătiți să răspundă nevoilor diferiților studenți;

expunerea la diferite culturi și comunități de gândire prin cursuri în arte și științe, precum și plasamente pe teren atent orientate pentru a permite noilor practicieni să comunice mai eficient cu comunitățile pe care le vor deservi;

cercetări care vizează îmbunătățirea practicii profesionale și creșterea performanțelor studenților;

programe speciale concepute pentru a satisface nevoile de personal ale școlilor din regiune și pentru a oferi oportunități profesionale absolvenților, inclusiv programe de certificare în domenii greu de completat, cum ar fi matematica, știința, spaniola și educația specială.

Locații

Philadelphia

Address
Cecil B. Moore Avenue,1301
19122 Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră