Thomas University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Thomas este un co-educativ de arte liberale universitare de patru ani, care servește nevoi educaționale post-secundar. Se află în Thomasville, Georgia Statele Unite ale Americii, Universitatea Thomas oferă educație de calitate printr-un mediu dinamic de învățare. Modele inovatoare de realizare elevii de facultatea noastră grijă și personalul schimba viața elevilor în comunitățile noastre locale, regionale și globale. De masterat oferă asociat lui, de licență, și, cel mai mare scopul nostru este de a oferi o experiență educațională care explorează și dezvoltă fiecare elev pe deplin potențialul. Universitatea Thomas este o universitate de arte liberale, ceea ce înseamnă, în plus față de abilitățile specifice ale programului și cunoștințele pe care le va obține, veți primi, de asemenea, o educație echilibrată de învățare a gândi critic și de a comunica în mod eficient.

ENGAGE în medii de învățare dinamice, în cazul în care studiile riguroase intelectuală necesită creativitate, disciplină și responsabilitate personală.

să fie abilitate de facultate și personalul care apreciază punctele forte individuale, capacitățile și voința de a reuși. dezvoltarea intelectuală și personală este misiunea noastră.

TRANSFORMA viața ta ca să vă pregătiți pentru o carieră de succes și de conducere responsabil într-o lume în schimbare și complexă rapid. medii de învățare flexibile online includ, hibrid, campusuri prin satelit, acorduri de transfer, și desigur programarea convenabil.

Locații