The Conway School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Povestea noastră

Walter Cudnohufsky nu a fost mulțumit cu status quo-ul. El a primit o diplomă de master în arhitectură peisagistică la Harvard in 1965, a petrecut optsprezece luni de călătorie, și a fost de predare design de la o universitate mare. El a fost frustrat cu studii de design tradițional, pe care el a considerat prea compartimentat, in fl exibil, și teoretic.

El a explorat educație de proiectare în teza sa de absolvent și a fost citit teoria educației progresive. El a dorit să încerce o nouă modalitate de a face lucrurile, cu hands-on de învățare, mai mult ca un design de lucru de fi ce. El crezut că ar trebui să fie bazate pe elev, nu a organizat instituțional, și a vrut să fie o experiență împărtășită care a subliniat munca în echipă. El a vrut să înceapă o nouă școală, care ar transforma educația designul pe capul său. Și a făcut-o.

Un credit de nevoi personale lansează SCHOOL

Deși el nu a imaginat o scoala de design intr-un decor rural, din motive de economie, Walt a început școala în Conway lui de origine și clădiri-a periferice zahăr casă și un hambar transformat. El a asigurat un 8000 dolari împrumut personal de a plăti pentru renovari si fl ovăz școala în primul an. Construcție a avut loc în cursul verii anului 1972, în anticiparea de primă clasă-șapte bărbați și două femei, cea mai mare parte din Massachusetts.

Cursurile s-au desfășurat în fiecare zi, uneori cu studioul de asemenea in fiecare zi. Ar putea fi un zid de piatră de construcție demonstrative improvizație sau alte invitații la "învăța prin a face." Treburi au fost întotdeauna parte din comun, potlucks și jocuri parte din distracție. Comunicații întotdeauna a fost și încă mai este un punct important al școlii.

Credința Walt a fost că, dacă nu se poate explica ideile tale în scris și vorbit, atunci nu ești responsabil de tine sau ce faci.

DOUA DIRECTOR ARRIVES AS STUDENT

Don Walker, care ar dovedi a fi o forță majoră în evoluția școlii, a venit ca un student în 1978. El a avut deja două grade în arhitectura peisajului și multă experiență în predare și practică. El, de asemenea, a fost deziluzionat cu experiența sa didactică și presiunea persistentă pentru a face cercetare. Cu adaos Don a personalului a venit o schimbare graduală în centrul atenției de la predare arhitectura peisajului tradițional de a încuraja design care este ecologic. Solicitanții din ce în ce căutau acest nou mod de a privi proiectare.

ACREDITARE REALIZAT

New England Asociația de școli și universități acordat acreditarea completă efectivă 1989. În 1992, Walt a părăsit școala pentru a pune în practică lucrurile pe care el a fost de predare. El a început ceea ce continuă să fie un cabinet privat prosper, una care are multe dimensiuni ecologice și construirea comunității. Astăzi el privește Școala Conway ca cea mai mare contribuție viață, dând în același timp credit la oamenii care desfășoară școala înainte.

Don Walker a devenit director în 1992, poziție pe care a deținut-o până la pensionarea sa în 2005. Don și personalul supervizat trecerea de la treizeci de ani de origine școlii la un deal împădurit din apropiere. Campusul 34,5 hectare este planificată ca un laborator de învățare pentru proiectarea durabilă.

Al treilea director, arhitect peisagist și conservarea Planificatorul Conway lui Paul Cawood Hellmund, se angajează să abordare unica de predare a școlii și să proiectarea durabilă. El are, de asemenea, un interes puternic în extinderea perspectiva școlii la oportunități globale de mediu. În istoria școlii plin de viață, unele lucruri, cum ar fi aspectul exterior și de personal, s-au schimbat. Alte lucruri, în special accentul pe învățare individualizată, va rămâne întotdeauna constante.

Misiune

Vom explora, dezvolta, practica, și să învețe de proiectare a terenului pe care este ecologic și social.

In proces ne:

oferi absolvenți cu cunoștințele de bază și aptitudinile necesare pentru a practica de planificare, proiectare, precum și gestionarea terenurilor care respectă natura, precum și omenirea; dezvoltarea conștiinței ecologice, înțelegere, respect, si cazare in elevii săi și clienți de proiect; produc proiecte care se potrivesc uz uman la condițiile naturale.

De luare a deciziilor ghiduri misiune a școlii lui la fiecare nivel: care este angajat, ce proiecte sunt întreprinse, cum sunt structurate cursuri, precum și ceea ce birourile și site-uri sunt vizitate in excursii de teren. În timp ce programul se bazează pe bine cunoștințe și practici ecologice, accentul de învățământ Conway este de design din țara, mai degrabă decât știința mediului.

De ce Conway

Destabilizare climatice. Alimente + insecuritate apă. Colaps specii.

Viitorul nu trebuia să arate ca asta!

Ajutor re-inventa viitorul. Lucra spre o planetă mai bună folosind sisteme întregi ecologice de gândire. Asigura comunitati sanatoase si peisaje productive pentru generațiile viitoare.

Echipeaza-te la:

Fix ce e stricat. Salva ceea ce funcționează. Design VIITORUL!

Conway este de zece luni de intense, studii de specialitate absolvent, care va pregăti să lucreze ca un proiectant / planificator pe proiecte importante din lumea reală cu. . . (Gata pentru asta?) Lucrează la proiecte,-ar fi real-lume importante student, cu sprijinul cadrelor didactice, care sunt profesioniști experimentați.

Timp de patruzeci de ani a fost întâmplă la Conway: lumea reală, rezultate reale.

10 motive pentru a Aplicați

Acestea mare zece va vorbi solicitanților, dar ei spun, de asemenea, de ce clienții proiect ar trebui să analizeze Școala Conway. Idem pentru oricine este interesat în susținerea proiectarea și planificarea de inovare pentru planetă.

  1. Lucra pe proiecte reale pentru clientii reale, chiar de la început. Asta e ceea ce înțelegem prin "lumea reală. Rezultate reale. "Și rezultatele s-au dovedit de patruzeci de ani.

  2. Obține instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi o cariera durabil ... și o lume mai bună prin programul cel mai inovativ de acest gen oriunde.

  3. Aflați în clasele mici, cu o mulțime de atenție individuală. Uită de note! Se concentreze în schimb pe a învăța să faci munca, și fă-o bine.

  4. Colaborați, nu concurează. Fiecare persoană sau echipă mică are propriul proiect și fiecare oferă ajutor pentru restul clasei.

  5. Vezi imaginea de ansamblu și să acorde atenție la detalii. Asta e calea spre durabilitate și rezistență.

  6. Absolvent cu un proces de proiectare, puteți pune la munca imediat, și abilitățile de a fi un elev-a lungul vieții. Asta e un atacant rapid pentru tine, dacă sunteți nerăbdători să ajungă la locul de muncă face o diferență.

  7. Creați un portofoliu de proiecte profesionale cu referinte de la clienti reali.

  8. Fii parte dintr-o școală, care este pe deplin angajată în explorarea, dezvoltarea, practicarea și predarea planificare și proiectare a terenului pe care este ecologic și social. Misiunea noastra este de natură și pentru oameni.

  9. Formează o bandă strâns unit de agenți de schimbare, împreună timp de zece luni, în legătură pe viață.

  10. Side de lucru la cot cu profesorii, care sunt practicieni cu experiență și, de asemenea, instructori grija.

Locații

Conway

Address
332 South Deerfield Road, Conway, MA
01341-0179 Conway, Massachusetts, Statele Unite ale Americii