Syracuse University - College of Visual and Performing Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Facultatea noastră oferă experiențe de învățare riguroase și multidimensionale, care pregătesc studenți-artiști pentru cariere profesionale și antreprenoriale.

Oferim facilități și studiouri de ultimă oră, de la manual la digital. Facultatea noastră activă din punct de vedere profesional promovează stagii, precum și oportunități internaționale și naționale și aduce industria creativă în studio. Prin mentoratul ghidat, artiștii noștri studenți își desfășoară propriul curs de studiu.

Și avem zăpadă!

Misiune

În absența unei paradigme dominante de a reacționa cu sau împotriva, construim activ noi filozofii pentru practica artistică.

Nu mai decodificăm imaginile - noi le codificăm. Noi îmbrățișăm dialogul și diferența și apreciem valoarea individului. Noi îmbrățișăm arta în acțiune și impactul acesteia asupra societății noastre. Cercetarea academică și creativă bazată pe cercetare se află în centrul etosului școlii, recunoscând că există un spectru de practici și rezultate profesionale. Onorăm inovatorii trecutului în timp ce pregătim următoarea generație de lideri creativi. Împărtășim pasiunea pentru practicile inclusive de predare și învățare pentru a oferi cea mai bună experiență studenților noștri artiști.

Politicile Departamentului

Școlile de politici de artă sunt administrate de biroul directorului. Studenții și facultatea actuală pot contacta biroul cu întrebări.

Facilităţi

Programele Școlii de Artă sunt adăpostite în clădirea Dorothea Ilgen Shaffer Art și în Sala Smith din Campusul Principal și în Comstock Art Facility de pe Comstock Avenue, lângă Campusul de Sud.

Shaffer Art Building găzduiește programele Școlii de artă în ilustrație și pictură. Este, de asemenea, la domiciliul Departamentului de Transmedia, studiile de jazz în Școala de Școala de Muzică din Setnor și la Galeriile de Artă ale Universității din Syracuse. Clădirea conține, de asemenea, o sală de conferințe cu 60 de locuri și Auditorium Shemin cu 300 de locuri.

Smith Hall găzduiește facilități pentru programul nostru absolvent de arte și studiouri de studio. Smith Hall are, de asemenea, un magazin de lemn și Random Access Gallery, un spațiu de expoziție pentru studenții absolvenți.

Comstock Art Facility, cunoscută și sub numele de ComArt, găzduiește programele școlare în domeniul educației artistice, artelor studiate și artelor în context. Facilitățile includ ateliere de lucru pentru metal, lemn, bijuterii și metalmithing, ceramică și imprimare. De asemenea, găzduiește DigiFab-ul școlii. ComArt găzduiește, de asemenea, galeria Sarah A. Coyne.

Consultați programul de gradul de interes pentru informații despre facilități mai specifice.

a lua legatura

ADMISIILE VPA (UNDERGRADUATE)

315.443.2769
admissu@syr.edu

ADMISIILE VPA (GRADUATE)

315.443.0137
admissg@syr.ed

Locații

Syracuse

Syracuse University - College of Visual and Performing Arts