Citește Descrierea Oficială

Veți crește, veți reuși și veți servi

În lumea noastră în schimbare rapidă, suntem bombardați cu informații și tehnologii noi.

Descoperirile științifice provoacă modul în care ne gândim.

Revoltele culturale influențează modul în care acționăm.

Vă pregătim pentru a crește, a reuși și a servi în acest mediu în continuă schimbare. Prin intermediul obiectivelor noastre de învățare și al Curriculum-ului nostru central inovator, vă încurajăm să vă deschideți mintea și să gândiți diferit despre dvs. și despre lume.

Aflați în mâinile facultăților de experți care nu sunt numai profesori, ci și mentori. Vă vor deschide ochii spre noi perspective. Învățați-vă să fii flexibil din punct de vedere intelectual. Pregătește-te să gândești critic și să comunici în mod clar în diferite discipline. Ajută la dezvoltarea unui sentiment puternic de sine. Și să vă dau o înțelegere mai bună a lumii din jurul vostru.

Veți deveni o persoană foarte educată, foarte apreciată pe piață. Veți avea abilitățile pe care le doresc angajatorii. Și va fi bine pregătit pentru o viață de realizare, conducere și serviciu.

Oferind peste 100 de proprietari și minori

Puteți alege între specialiști, minori și programe interdisciplinare într-una din cele două școli - Școala de Arte și Științe și Școala de Afaceri Sigmund Weis.

Indiferent de ce alegeți, veți experimenta educația personalizată și de înaltă calitate pentru care suntem cunoscuți. Veți avea clase mici, predate de facultate nu de asistenți absolvenți, cu o mulțime de oportunități de învățare hands-on.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Susquehanna University

Susquehanna University oferă un Master of Education care poate fi finalizat în 1 sau mai mulți ani de studenți internaționali. Educatorii din întreaga lume sunt invitați ... [+]

Susquehanna University oferă un Master of Education care poate fi finalizat în 1 sau mai mulți ani de studenți internaționali. Educatorii din întreaga lume sunt invitați să-și extindă învățarea și să se pregătească pentru a-și spori eficiența în clasă pe dealurile centrale din Pennsylvania, SUA. Candidații care s-au dedicat îmbunătățirii competențelor lor engleze pot acum să perfecționeze aceste abilități la Susquehanna prin intermediul cursurilor de dezvoltare a limbii engleze oferite înainte și în timpul programului Master of Education.

Un grad în Curriculum și Instruire expune cursanții la istoria educației, precum și abilitățile necesare pentru a proiecta curriculum și a lucra cu diferiți cursanți. Programul nostru este format din 7 de bază și 2 cursuri opționale ( de la Ed specială și limba engleză Learner cursuri) Programul .ca Master la Susquehanna University , de asemenea , delves în lumea tehnologiei și abilitățile de gândire critică necesare studenților de azi pe măsură ce interacționează cu mass - media dincolo pereții sălii de clasă.... [-]

Statele Unite ale Americii Selinsgrove
August 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză