Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Stevens

Șapte mii de elevi, 300 de facultăți. O bijuterie a campusului, lângă un oraș uimitor, într-un oraș de colegiu de top 3. Nenumărate idei. Întrebări infinite. Și răspunsurile contează. Acesta este Stevens.

Pasionat de (Im) posibil

La Institutul Tehnologic Stevens, imposibilul devine posibil. Luăm scânteia unei idei și o facem reală.

Studenții noștri lucrează împreună în echipe interdisciplinare pentru a crea noi produse, soluții și servicii. Facultatea noastră produce cercetări inovatoare care permit o mai bună planificare și o politică; îmbunătățește asistența medicală și tratamentul; construiește înțelegerea noastră a întrebărilor critice; împărtășește cunoștințe utile; și face viața mai sigură, mai sigură și mai confortabilă. Partenerii noștri din industrie colaborează cu noi pentru a transforma afacerile, pentru a crea viitorul și a aborda marile provocări.

Într-un campus verde de la colina, la dreapta și chiar de-a lungul râului de la New York City, învățăm următoarele generații de lideri și gânditori - visătorii și făcătorii - să exploreze cu mintea lor, dar și să-și urmeze inimile. Le învățăm să inoveze, să anticipeze, să colaboreze. Le pregătim pentru o carieră și o educație ulterioară, pregătindu-le să ajungă și să se dezvolte în lumea reală. Și ei se dezvoltă spectaculos.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgStartup fotografii stoc / Pexels

Diferența Stevens

Educația Stevens este unică. Provocăm și pregătim studenții în moduri pe care niciodată nu le știau posibile. Învățăm cum, prin colaborare, se realizează cele mai mari câștiguri. Până când absolvenții au trecut prin ușile noastre, au experimentat munca în echipă, managementul proiectelor, agitația și speranța. Și au fost pregătiți să realizeze viitorul pe care l-au imaginat întotdeauna.

Viziunea de a reuși

Președintele Stevens, Nariman Farvardin, a slujit universitatea din iulie 2011. Colaborând cu cabinetul său, cu Consiliul de administrație al Stevens și cu un consiliu de conducere consultativ și condus de un plan strategic detaliat pe 10 ani, conducerea sa reflectă angajamentele lui Stevens în ceea ce privește colaborarea, impactul și stimularea tehnologiei pentru a rezolva cele mai presante provocari ale societatii.

O educație diferită de oricare altul

Amestecul unic de educație tehnologică și aplicat pentru a învăța oportunitățile noastre pregătește studenții noștri pentru lumea reală - și observatorii recrutorii. Oferim cursuri de antreprenoriat studenților de primul an; o gamă largă de specializări interdisciplinare; accesul neegalat la stagii de înaltă clasă și la educația cooperativă. Majoritatea seniorilor Stevens participă, de asemenea, la proiecte de lungă durată a echipei.

Minute de la Manhattan

Stevens este situat într-o locație ideală, într-un oraș de colegiu de top 3 (Hoboken) și este poziționat direct peste râul Hudson din New York City - centrul financiar și cultural al lumii și un inalt centru de inovare tehnologică. Un campus de deal de 55 de acri, la doar câteva minute de oraș cu trenul, autobuzul sau feribotul? Acum asta este accesul la oportunitate.

Cercetarea care face diferența

Inundații. Hurricanes. Boala Alzheimer. Cancer mamar. Hackerii. Cercetătorii Stevens se adresează întrebărilor greșite, încearcă noile abordări, parcurg pașii suplimentari și dezvoltă aplicațiile din lumea reală care fac diferența esențială - salvând vieți, protejând intimitatea, ajutând oamenii să ia decizii mai bune și asigurând o siguranță, sănătate și siguranță lume.

Baze de cercetare fundamentale

Stevens efectuează cercetări de vârf într-o mare varietate de discipline critice. Universitatea a ales să exercite o cercetare specială pe șase piloni fundamentali specifici, în care Stevens deține în prezent expertiză de vârf.

Lucrul în aceste domenii strategice va fi esențial pentru planificarea națională, globală, guvernare, infrastructură și dezvoltare tehnologică - precum și siguranță, bunăstare și bunăstare regională, națională și internațională. Prin urmare, Stevens va implica diverși colaboratori în domeniul academic, al industriei și al guvernului în parteneriate dinamice în aceste domenii specifice. Prin intermediul acestor colaborări interdisciplinare în domeniul cercetării și al parteneriatelor externe, universitatea va continua să își maximizeze impactul societal în aceste domenii.

Inteligența artificială, Învățarea în mașină

Stevens efectuează cercetări în AI, învățare în mașină și securitatea informatică, cu aplicații în ceea ce privește parola, securitatea dispozitivelor și a rețelelor, asistența medicală, datele financiare și securitatea națională, printre alte domenii.

Inginerie biomedicala, asistenta medicala

Prin intermediul Centrului Interdisciplinar de Inovare în Sănătate (CHI), Stevens lucrează în domenii-cheie de cercetare pentru beneficiul viitor al pacienților din întreaga lume.

Sisteme complexe

Realizat de Centrul pentru Sisteme Complexe

Sisteme de date și sisteme informatice

Oamenii de știință de la Stevens explorează și exploatează explozia datelor mari produse de dispozitive și analize, producând noi perspective și tehnologii decizionale.

Sisteme financiare

Realizat de Hanlon Financial Systems Center, un centru de cercetare și cercetare de ultimă oră, cercetarea Stevens atinge toate aspectele legate de finanțe, inclusiv reglementarea, contagiunea și strategia de investiții.

elasticitate

Stevens este liderul internațional în cercetarea privind rezistența la zonele costiere și urbane, conducând studii și discuții despre protejarea comunităților costiere de efectele schimbărilor climatice. De asemenea, efectuăm cercetări privind durabilitatea și cercetarea energetică.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Conducere

Institutul de Tehnologie Stevens este o instituție de cercetare co-educativă privată. Institutul de Tehnologie Stevens a fost creat printr-un act al legiuitorului din New Jersey în 1870 și funcționează ca o organizație scutită de taxe în conformitate cu secțiunea 501 (c) (3) din Codul de venituri interne. Ca instituție privată, Stevens este guvernat de consiliul de administrație, care funcționează în baza legilor universității și de președintele său.

guvernare

Institutul de Tehnologie al Trustees of Stevens, în calitate de universitate privată, operează în conformitate cu Statutul său statutar și cu politicile și procedurile adoptate de instituție din când în când. Consiliul de Administrație se reunește în mod regulat și menține o structură a comitetelor consiliului, prezentată în Statuturi și în charte pentru fiecare comitet. Biblioteca de politici este un depozit al multor politici adoptate de instituție și este actualizat în mod regulat.

Stevens Leadership

Numit de Consiliul de Administrație, președintele Institutului de Tehnologie Stevens este responsabil de supravegherea tuturor afacerilor universitare și de supravegherea progresului către obiectivele strategice ale universității. Președintele lucrează îndeaproape cu procurorul, care supraveghează toate programele academice și își asumă responsabilitățile președintelui în absența președintelui și vicepreședinții care conduc divizii administrative majore în cadrul universității.

Dincolo de sala de clasă

Experiența studenților Stevens durează mult mai mult decât timpul de clasă și cercetarea în laborator. Universitatea oferă atletismul de echipă și intramural; mai mult de 100 de cluburi de studenți; un program regulat de scenă, muzică și alte arte; și o mulțime de alte oportunități pentru creșterea personală, crearea unei comunități și a unei noi prietenii.

Ridicându-și jocul

Stevens-atleții studenți sfidează stereotipurile unidimensionale și se dezvoltă în competiție. Combinând inteligența, caracterul și pietrele, acestea concurează la cele mai înalte niveluri în 26 de sporturi de varsități, capturarea campionatelor individual și de echipă NCAA.

Luând un arc

Teatru dramatic care vorbește despre starea umană. În stilul Broadway, care ne ridică spiritele. Ansambluri muzicale care ne fac să cântăm inimile. La Stevens, credem că abilitatea de a rezolva în mod creativ problemele este aliat unei pasiuni pentru artă. Și femeile și bărbații multi-talentați ai lui Stevens, care explorează fără îndoială posibilitățile artistice, încorporează această energie creativă.

Schimbați agenții

Egalitatea de venituri. Durabilitatea durabilă a mediului. Reforma educațională. Elevii Stevens nu sunt mulțumiți să stea pe margine. Admițând rolurile cetățeanului și liderului, ei sunt factorii de decizie care intenționează să facă diferența în comunitatea mai largă în care trăiesc.

Locații

Hoboken

Address
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră