South University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

South University oferă un mediu de învățare cald, de susținere, care vă va încuraja să vă angajați cu o comunitate de facultăți, personal și studenți dornici să joace un rol care vă ajută să vă atingeți obiectivele educaționale, pe campus și online. Ne mândrim cu experiența din sud a unor clase mici care oferă o experiență practică care va fi importantă pentru a vă ajuta să vă modelați abilitățile și excelența în domeniul ales, dar, de asemenea, vă ajutați să vă modelați personajul prin implicarea comunității, voluntariat și urmărirea vieții. învățare îndelungată

Misiune

South University este o instituție academică dedicată furnizării de oportunități educaționale pentru dezvoltarea intelectuală, socială și profesională a unei populații studențe diverse.

Pentru a atinge acest scop, instituția oferă programe concentrate și echilibrate la nivel de asociat, bacalaureat, master și doctorat. Este oferit un curriculum de bază amplu, care promovează gândirea critică, comunicarea verbală și scrisă eficientă și abilități pentru învățarea de-a lungul vieții. În plus, Universitatea se concentrează pe dezvoltarea condițiilor necesare pentru aprecierea cunoștințelor, precum și pe urmărirea învățării pe tot parcursul vieții.

Abordarea South University în educația superioară și experiențele academice flexibile rezultate oferă studenților o perspectivă intelectuală și o abordare sensibilă necesară pentru a crea fundamentul pentru îndeplinirea personală și profesională. South University are un obiectiv de a oferi o educație cuprinzătoare care să insufle studenților săi o filozofie care valorifică nu numai învățarea și profesionalismul, ci și contribuția și angajamentul la promovarea comunității.

Considerând că persoanele calificate ar trebui să aibă privilegiul unei formări academice formale, South University salută pe cei care caută provocări educaționale. În acest scop, Universitatea oferă un mediu de învățare, atât pe campus, cât și online, care îi ajută pe studenți să identifice obiectivele și mijloacele pentru a le atinge. Având în vedere această filozofie, studenții învață interacționând cu o comunitate de facultăți, personal și administrație dedicată scopului academic al South University .

O parte din comunitatea ta

Ne-am angajat să construim o comunitate vibrantă, diversă, care să funcționeze în sprijinul obiectivelor dvs. Studenții noștri, personalul, facultatea, elevii - și comunitatea de angajare - constituie o rețea bogată care se extinde cu mult peste timpul tău la școală. Ca student la South University , veți deveni o parte a acestei familii extinse care vă va ajuta să identificați obiective în timp ce sunteți în școală și apoi mijloacele pentru a le atinge. Sudul a evoluat de la un campus cu o singură locație la un sistem universitar cu mai multe campusuri, care are în prezent 11 locații.

 • Savannah, GA Înființată în 1899
 • West Palm Beach, FL Înființată în 1986
 • Montgomery, AL Înființată în 1996
 • Columbia, SC Înființată în 2002
 • Tampa, FL Înființată în 2006
 • Orlando, FL Site de învățare
 • Virginia Beach, VA Înființată în 2009
 • Richmond, VA Înființată în 2009
 • Austin, TX Înființat în 2011
 • Programe online oferite prin Savannah, înființate în 2004
 • High Point, NC Înființată în 2012

137006_IMG_0793.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

Centrul de servicii de carieră universitară

Departamentul de servicii de carieră universitar parteneri cu studenți pentru a-și explora potențialul de carieră și lucrează cu ei pentru a-și construi brandul profesional pe parcursul călătoriei lor educaționale. Scopul nostru este de a încuraja potențialul de carieră al studenților, prin facilitarea oportunităților de a le explora interesele și de a câștiga experiență profesională valoroasă, folosind în același timp resurse care pot fi accesate practic sau personal în toate campusurile South University . Departamentul pentru servicii de carieră salută toți studenții South University să participe și să participe la orice evenimente din campus.

Centrul de servicii de carieră

Din prima zi a cursurilor, studenții vor avea acces la platforma exclusivă South EDGE, care are o mulțime de videoclipuri și activități, și nu există taxe sau costuri asociate cu acest serviciu.

Conexiuni Alumni

De-a lungul povestirii de 120 de ani a South University - trecut, prezent și viitor - mulți studenți, personal, instructori și studenți au contribuit la spiritul de învățare comunitară și de viață, care a devenit esențial pentru identitatea noastră. South University se angajează să ofere oportunități de dezvoltare intelectuală, socială și profesională nu numai studenților noștri, ci și comunității noastre inspiratoare de peste 43.000 de studenți din întreaga lume.

Site-ul nostru Alumni Connections își propune să își reangajeze și să-i întâmpine înapoi pe elevii noștri, recreând acel mediu de susținere pe care l-ați experimentat ca student. Aici, puteți sărbători succesul dvs. solicitând un Alumni Achievement Award sau nominalizați un fost coleg de clasă care a excelat în domeniul lor. Puteți împărtăși cu noi unde vă aflați în cariera de azi și puteți utiliza resursele noastre de carieră fără costuri pentru a vă ajuta să continuați acolo unde doriți să vă aflați. Mai mult, puteți descoperi modalități de a face diferența în viața studenților noștri actuali, ca preceptor, mentor sau chiar angajator.

Conexiuni angajator

Serviciile de carieră la South University oferă angajatorilor o oportunitate de a găsi următorul candidat calificat de la absolvenții noștri South University prin portalul de locuri de muncă South EDGE. Postați locuri de muncă și oportunități de stagiu aici.

Cereri de transcriere

Faceți clic aici pentru instrucțiuni cu privire la modul în care studenții actuali și foștii pot solicita o transcriere oficială a South University .

Locații

Savannah

Address
Mall Boulevard,709
31406 Savannah, Georgia, Statele Unite ale Americii

Tampa

Address
North Himes Avenue,4401
33614 Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii

West Palm Beach

Address
University Centre 9801 Belvedere Road
33411 West Palm Beach, Florida, Statele Unite ale Americii

Montgomery

Address
5355 Vaughn Road
36116 Montgomery, Alabama, Statele Unite ale Americii

Columbia

Address
9 Science Court
29203 Columbia, Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii

Orlando

Address
5900 Lake Ellenor Drive, Suite 150
32809 Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii

Virginia Beach

Address
301 Bendix Rd Suite 100
23452 Virginia Beach, Virginia, Statele Unite ale Americii

Richmond

Address
2151 Old Brick Road
23060 Richmond, Virginia, Statele Unite ale Americii

Austin

Address
1220 W. Louis Henna Blvd.
78681 Austin, Texas, Statele Unite ale Americii

Savannah

Address
Savannah, Georgia, Statele Unite ale Americii

Punct inalt

Address
3975 Premier Drive
27265 Punct inalt, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră