Seton Hall W. Paul Stillman School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Tradiția excelenței

Certificat AACSB Accredited Școala de Afaceri Stillman din cadrul Universității Seton Hall a fost înființată în 1950 pentru a oferi educație orientată spre nevoile complexe și practice ale liderilor de afaceri. Școala a fost prima școală privată de afaceri din New Jersey pentru a obține acreditarea de la Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Mai mult de 60 de ani mai târziu, școala continuă să mențină acreditarea profesională de la AACSB și este singura școală din nordul New Jersey, atât cu acreditare de afaceri și contabilitate.

Experiența educațională recunoscută la nivel național

Leadership Excellence 2016 badge Școala Stillman este recunoscută la nivel național pentru "Return On Investment" de către US News

Programul nostru de MBA este inclus în revista Princeton Review "Cele mai bune școli de afaceri" și în US News

Concepte în practică

Școala de afaceri Stillman oferă o experiență educațională care "transformă conceptele în practică" și extinde învățarea dincolo de cei patru pereți ai unei săli de clasă. Exemple tangibile de acest lucru includ:

  • Opt Centre Aplicate de învățare
  • Stagiu și oportunități de angajare
  • Facultatea / Parteneriatele de cercetare pentru studenți
  • Recunoașterea națională a diplomelor de licență

Comunitate apropiată

Școala păstrează senzația unei comunități apropiate, cu dimensiuni de clasă mică și programe convenabile de curs. Elevii lucrează cu cadre didactice și administratori pentru a-și atinge obiectivele academice și de carieră. Mai mult, comunitatea absolvenților - 17 000 de tineri - oferă studenților o multitudine de oportunități de învățare, de networking și de carieră.

Locații

Sud portocaliu

Address
400 South Orange Ave
07079 Sud portocaliu, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Acreditări

AACSB Accredited