Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Despre noi

Fondată în 1928, Colegiul Lucas și Școala de Afaceri Postuniversitare au fost acreditate din 1967 de către AACSB International, organismul de acreditare preeminent din lume pentru școlile de afaceri. Suntem cel mai mare contribuitor al absolvenților de afaceri la Silicon Valley și contribuim în mod semnificativ la ceea ce este în prezent Valea. La fel ca și la Universitatea în care este găzduită, Colegiul Lucas și Școala de Studii Postuniversitare reflectă atmosfera vibrantă, multi-culturală și globală a Silicon Valley. Cu peste 175 de cadre didactice și 5000 de studenți, colegiul nostru oferă studenților oportunități globale, păstrând în același timp legături strânse cu companiile din Silicon Valley.

Prin școlile și departamentele noastre universitare oferim treisprezece concentrări de afaceri, iar școala noastră absolventă oferă diplome avansate și certificate în afaceri, contabilitate, fiscalitate și managementul transporturilor. Centrele și institutele noastre oferă oportunități unice elevilor de a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în domeniul fiscal, al contabilității, al serviciilor financiare, al gestionării operațiunilor, al conducerii globale, al antreprenoriatului și multe altele. Alte programe câștigătoare câștigă experiența studenților LCoB, creând o comunitate de învățare extraordinară, Powering Silicon Valley și dincolo.

Colegiul Lucas și Școala postuniversitară de afaceri - Powering Silicon Valley

Oferim resursele, abilitățile și oportunitățile pentru studenți de a reuși în Silicon Valley - una dintre cele mai înfloritoare, competitive și inovatoare regiuni economice din lume - și dincolo.

Îmbinând perspectiva multi-culturală și globală cu temelia istorică a tehnologiei Silicon Valley a inovării tehnologice, programele noastre sunt o reflectare a patrimoniului nostru stimat, local. Cu peste 80% dintre studenții noștri care lucrează în Valea, studenții noștri de afaceri și absolvenții sunt cu adevărat Powering Silicon Valley.

Colegiul de Afaceri Lucas oferă studenților opțiuni considerabile pentru zona lor de studiu cu treisprezece concentrări de afaceri. Centrul de succes al studenților Jack Holland oferă o atenție individualizată pentru a ajuta elevii să își navigheze opțiunile educaționale și cariera.

Centrele și institutele noastre de clasă mondială sprijină experiența studenților cu educație îmbunătățită și crearea de rețele cu profesioniști locali dintr-o gamă largă de industrii. Resursele de studenți fără egal, cum ar fi Programul de onoare al lui Gary J. Sbona, programul Thompson Global Internship și facultatea noastră renumită oferă resursele și mediul în care elevii pot explora perspectivele profesionale și pot beneficia de învățarea unică experiențială.

Misiune

Viziunea, misiunea și valorile LCoB. Fiind cea mai mare și cea mai veche universitate din Silicon Valley, Universitatea San Jose de Stat răspunde nevoilor educaționale ale comunității noastre și pieței globale din 1857. Fondată în 1928, Colegiul de Afaceri a fost acreditat din 1967 de către AACSB International, organism de acreditare pentru școlile de afaceri. Suntem cel mai mare furnizor de absolvenți de afaceri din Silicon Valley și contribuim în mod semnificativ la ceea ce este în prezent Valea.

Viziune. Colegiul nostru deține competența Silicon Valley, satisfăcând cerințele globale și diverse ale acestui mediu de afaceri dinamic și inovator. Oferim o educație din secolul 21 pentru a permite succesul studenților, angajatorilor și comunității noastre.

Misiune. Suntem instituția de oportunitate din Silicon Valley, educând viitorii lideri prin învățarea experienței și dezvoltarea personajelor într-o comunitate de afaceri globală și efectuând cercetări care contribuie la teoria, practica și educația afacerilor.

Valorile de bază

  • Excelență - Suntem condus de standarde de excelență în predare, cercetare și servicii
  • Etica - Am stabilit cele mai înalte standarde de comportament academic și profesional pentru a încuraja responsabilitatea socială
  • Antreprenoriatul - promovăm o cultură a inovației și a creativității
  • Angajament - Construim o cultură care valorizează diversitatea, comunicarea deschisă și colaborarea

Implicațiile misiunii noastre

  • Instituția de oportunitate - Oferim o educație de înaltă calitate care împuternicește atât studenții, cât și cei cu studii medii, de toate vârstele și medii diferite, să își transforme viața.
  • Silicon Valley concentrat - Integrăm experiența Silicon Valley în programele, cercetarea, implicarea studenților și relațiile de comunitate, adăugând valoare regiunii Silicon Valley și dincolo de ea.
  • Educația studenților experimentați - educăm elevii folosind pedagogii inovatoare și învățarea experiențială, prin implicarea în afaceri și comunități locale și globale, prin dezvoltarea profesională și prin experiențele interculturale.
  • Educația din secolul XXI - Creați un mediu de învățare mediat de tehnologie și îmbunătățiți continuu și dezvoltați programe care implică, influențează și adaugă valoare atât afacerilor, cât și societății.
  • Conducerea într-o comunitate de afaceri globală - Oferim un bazin de talente, leadership de idei și implicarea comunității de afaceri prin institutele noastre și centrele de excelență care sprijină creșterea Silicon Valley pe piața globală.
  • Cercetare - Facultatea noastra diversificata se concentreaza pe cercetare si angajament profesional care au impact asupra teoriei si practicii de afaceri si educatie in Silicon Valley si dincolo.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Dacă intenționați să deveniți CPA și doriți să trăiți și să lucrați ca profesionist contabil în Silicon Valley, nu veți găsi un program mai bun decât cel al nostru. Progr ... [+]

Despre

Sunteți gata să vă lansați o carieră? Sunteți un profesionist sau licențiat care necesită 30 de unități pentru certificarea CPA? Vesti bune! Proiectat anterior pentru studenți cu un nivel redus sau fără contabilitate, Master of Science în gradul de contabilitate salută acum oricine cu o diplomă de licență de contabilitate, de asemenea.

Programul nostru MSA este cel mai lung program din California de Nord. Suntem o potrivire excepțional de bună dacă doriți să trăiți și să lucrați ca profesionist contabil în Silicon Valley.

Stagii interesante. Rezultatele examenului CPA excelent. Și o mulțime de oportunități de extindere a rețelelor și de carieră înainte.... [-]

Statele Unite ale Americii San Jose
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Având "MST" după numele dvs. este o distincție înaltă în lumea fiscală. Aceasta indică faptul că sunteți bine pregătit în domeniul impozitării, calificat în domeniul cerc ... [+]

Despre

Având "MST" după numele dvs. este o distincție înaltă în lumea fiscală. Aceasta indică faptul că sunteți bine pregătit în domeniul impozitării, calificat în domeniul cercetării fiscale și capabil să vă ocupați în mod inteligent de complexitatea normelor fiscale de astăzi. MST este un program de 30 de unități, care vă permite să vă înscrieți cu normă întreagă și să completați diploma în 12 luni sau cu jumătate de normă și să terminați în 24-36 de luni. Și vorbim despre flexibilitate, clasele noastre sunt programate să lucreze în jurul sezonului de impozitare ocupat.

Cerințe de admitere

Admiterea la programul MST este oferită în fiecare toamnă și primăvară. Cerințele de admitere includ:... [-]

Statele Unite ale Americii San Jose
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
12 - 36 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Master of Science în Managementul Transporturilor (MSTM) este un program complet acreditat, de 30 de unități, care durează doi ani și jumătate sau trei ani pentru a final ... [+]

Despre

Master of Science în Managementul Transporturilor (MSTM) este un program complet acreditat, de 30 de unități, care durează doi ani și jumătate sau trei ani pentru a finaliza ca un student cu normă redusă. Curriculum-ul este format din șase cursuri necesare, două electives și o experiență culminantă cu două etape.

Curriculumul este condus de instructori recunoscuți la nivel național, care sunt experți academici sau din industrie. MSTM este pe deplin acreditat de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Cursurile se desfășoară în serile săptămânale, permițând studenților să lucreze cu normă întreagă în timp ce își câștigă diploma. Elevii iau în general câte un curs, o singură noapte pe săptămână, pentru fiecare sesiune de zece clase, pentru un total de patru clase pe an. Clasele sunt livrate prin videoconferințe bidirecționale, completate de cursuri web. Elevii frecventează clasa în persoană la locații din toată California sau prin videoconferințe online.... [-]

Statele Unite ale Americii San Jose
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
5 - 6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză