Sam Houston State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sam Houston State University

Un nume mare în educația Texas

Timp de mai mult de 137 de ani, Sam Houston State University pregătește studenții pentru o viață semnificativă a realizărilor. Motto-ul său, "Măsura unei vieți este serviciul său", reflectă cele șapte colegii ale SHSU și dincolo de campusul său din Texas prin cercetarea studenților, eforturile creative, învățarea serviciilor, voluntariatul și multe altele.

Numit pentru Sam Houston, cel mai mare erou din Texas, SHSU se străduiește continuu să își onoreze rădăcinile istorice prin excelență academică, care include învățământ excepțional de la membrii facultăților care se ocupă de succesul studenților lor ca și în ceea ce privește aprofundarea cunoștințelor domeniului lor.

În timp ce își îmbrățișează moștenirea, SHSU se străduiește, de asemenea, să răspundă nevoilor studenților contemporani, atât tradiționale, cât și online. Cu o varietate de diplome universitare de licență și absolvent complet și numeroase certificate și certificări, toate fiind predate de profesorii din campus, SHSU Online are opțiunea pe care o căutați pentru a vă atinge obiectivele academice, personale și profesionale.

Ofertele academice

SHSU oferă peste 80 de programe de licență, mai mult de 50 de programe de masterat și zece programe doctorale, inclusiv programe recunoscute la nivel național în domeniul Afaceri, Arte Frumoase, Educație, Matematică și Justiție Penală. SHSU este clasificat ca "Universitatea de Cercetare Doctorală" de Comisia Carnegie pentru Învățământul Superior și a fost recent recunoscut de US News și World Report pentru a fi unul dintre cei mai buni din țară pentru programele postuniversitare online. În plus, Comisia Carnegie pentru Învățământul Superior a clasificat SHSU ca fiind o universitate "implicată în comunitate". Această onoare a fost acordată 311 instituții publice la nivel național și recunoaște angajamentul semnificativ al universității de a servi comunitatea.

Locații

Huntsville

Address
Sam Houston State University
Office of International Programs
1908 Avenue J, Box 2150
Huntsville, TX

77341 Huntsville, Texas, Statele Unite ale Americii