Saint Joseph's University, Haub School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Timp de 160 de ani, Universitatea Saint Joseph a avansat ambițiile profesionale și personale ale bărbaților și femeilor, oferind o educație riguroasă a iezuiților - una care cere performanțe înalte, extinde cunoștințele, aprofundează înțelegerea, accentuează raționamentul eficient și comunicarea, dezvoltă caracterul moral și spiritual conferă mândrie îndelungată. Educația Sfântului Iosif cuprinde toate aspectele dezvoltării și dezvoltării personale, reflectând credo Ignațianul lui Cura personalis. Ghidat de o facultate dedicată atât predării, cât și bursei, studenții se dezvoltă intelectual printr-un curriculum intens al artelor liberale și printr-un studiu avansat într-o disciplină aleasă. Elevii își maturează viața socială prin participarea la viața campusului Sfântului Iosif, remarcată de bogata sa varietate de activități și de entuziasmul infecțios. Elevii cresc din punct de vedere etic și spiritual, trăind propriile valori în societatea mai mare dincolo de campus. Situat la marginea metropolitanei Philadelphia, Universitatea Saint Joseph oferă acces rapid la oportunitățile imense de carieră și resursele culturale ale celui de-al cincilea oraș ca mărime din America, oferind în același timp studenților o experiență clară și intimă în campus. Pentru asistență personalizată în explorarea opțiunilor de licență pentru absolvenți, vă rugăm să o contactați pe Christine Anderson la adresa 610-660-1690 sau sjumba@sju.edu

O educație solicitantă pentru perioade dificile

Steeped în tradiția catolică a iezuiților, Universitatea Saint Joseph oferă o educație riguroasă și intensă, care oferă ambele discipline și extinde mintea. În centrul acestei educații se află un program de educație generală (GEP), care expune elevii la domenii principale de anchetă și la valorile culturale care modelează lumea noastră. Un accent iezuit asupra învățării angajate și îndrumării pătrunde în universitate.

Absolvenții care conduc și realizează

Alumni ai nașterii Sfântului Iosif la cele mai înalte niveluri de conducere și folosesc această influență pentru a-și transforma organizațiile în modele exemplificatoare de succes și integritate. Legat de o mândrie îndelungată în alma mater, rețeaua de absolvenți din Saint Joseph, de aproape 50.000, este puternică și dornică să-i ajute pe studenți să găsească un loc de muncă semnificativ după absolvire.

Un campus care nu este pentru spectatori

Studenții lui Saint Joseph se angajează cu entuziasm în toate aspectele vieții campusului - academice, sociale, atletice, etice și spirituale. Participarea lor activă creează o comunitate vibrantă și dinamică a campusului și produce un mediu favorabil reciproc, uman și tolerant pentru succesul individual și pentru slujirea altora.

Locații

Philadelphia

Saint Joseph's University

Address
5600 City Ave
Mandeville Hall, Suite 280

19131 Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 610-660-1693