Rutgers School of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere la Universitatea Rutgers-New Brunswick School of Engineering

La Rutgers School of Engineering studenții noștri absolvenți sunt parteneri valoroși în cercetare, instruire și outreach. Oferim programe postuniversitare pentru studenții dinamici din 10 domenii de studiu. Cu aproape 70 milioane dolari cheltuieli de cercetare și aproape 200 de membri ai facultăților care se angajează în cercetare pe o gamă largă de subiecte care afectează societatea, națiunea și comunitatea globală, Școala de Inginerie este un mediu dinamic și academic de susținere a studiilor postuniversitare.

Avem un program clasificat la nivel național care oferă diplome de absolvent în inginerie biomedicală, inginerie chimică; inginerie civilă și de mediu; inginerie electrică și informatică; sisteme energetice; inginerie industrială; știința și ingineria materialelor; ingineria mecanică și aerospațială și ingineria ambalajelor. Rutgers SoE este implicat în cercetarea de vârf într-o multitudine de discipline și a primit recunoaștere națională pentru progresele tehnologice. Avem laboratoare extinse cu echipament de ultimă oră.

Dimensiunea ne contează. Școala de Inginerie este suficient de mică pentru a promova cerințele de educație postuniversitară, dar suficient de mare pentru ca studenții să se bucure de toate avantajele, resursele și oportunitățile unei universități publice de cercetare.

Facultate

Membrii facultății SoE sunt remarcabili - în fiecare an, doi sau mai mulți membri ai facultății noastre, în medie, primesc Premiul pentru Cariere NSF. Membrii facultății noastre sunt frecvent onorați de colegii lor cu premii și burse din partea celor mai prestigioase organizații profesionale. Cărțile scrise de facultate sunt folosite în întreaga lume. Membrii noștri de facultate cu normă întreagă, precum și facultatea noastră adjunct, sunt experți naționali și internaționali într-o gamă largă de domenii. Facultatea noastră este, de asemenea, afiliată cu mai multe centre de cercetare și organizații, atât în interiorul cât și în afara lui Rutgers.

Atmosferă prietenoasă, colectivă

În timp ce standardele noastre sunt ridicate și admiterea este competitivă, a noastră este o școală "prietenoasă elevilor", în care membrii facultății se străduiesc să educe studenții prin cercetare și cursuri și să stimuleze dezvoltarea carierei studenților prin intermediul mentorilor personale, oportunități de honuire și comercializare a aptitudinilor elevilor. Dacă sunteți un student ambițios care se dezvoltă într-un mediu favorabil, trebuie să luați în considerare serios Rutgers School of Engineering .

Locație

Locația noastră centrală este extrem de dorită din mai multe motive:

  • Oportunitățile culturale și sociale ale orașului New Brunswick, precum și New York City (35 mi), Philadelphia (60 mi), Princeton (20 mi) și Newark (25 mi) sunt de neegalat.
  • Rutgers se află în mijlocul celei mai mari concentrații de laboratoare industriale și de cercetare guvernamentale din SUA (având în vedere New Jersey, New York, Philadelphia, Boston și Washington DC). Acest lucru sporește oportunitățile de contact profesional, precum și perspectivele de angajare.
  • Rutgers se află într-o zonă foarte diversă, unde aproape fiecare grup etnic, cultural și religios din țară are o reprezentare puternică. Diversitatea zonei noastre este forța noastră, făcând posibilă studenților din toate părțile din SUA și din lume să vă simțiți acasă de la prima dvs. zi aici.

Locații

Municipiul Piscataway

Address
599 Taylor Road, Piscataway
08854 Municipiul Piscataway, New Jersey, Statele Unite ale Americii