Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O educație de afaceri Rutgers pregătește studenții pentru a avea succes - nu doar în domeniile lor de ales, ci și în viața lor. De la cursurile noastre universitare complete pentru programul nostru extrem de evaluat de MBA, o educație Rutgers este o experiență de viață în schimbare, care oferă studenților abilitățile și cunoștințele pentru a concura la nivel global, în timp ce extinde aprecierea pentru modul în care funcționează lumea. Mulți o descriu ca fiind una dintre experiențele cele mai pline de satisfacții din viața lor - profesional și personal.

Dar ceea ce face experiența RBS atât de diferită de alte școli de top-clasat? Veți găsi la nivel național programe de top-clasat într-o gamă largă de domenii, inclusiv farmaceutice, finanțe și Supply Chain Management. Iar locația noastră oferă un acces ușor la oportunități de carieră în zona New York / New Jersey.

Dar, cei mai mulți studenți sublinia simțul lor reală de "amenajare în" ca o diferență esențială în experiența RBS. Elevii se simt aproape imediat confortabil în cultura școlii. Și, pentru că noi oferim o educație de top-clasat pentru un cost mai mic, în general, decât alte școli de afaceri, elevii se bucură de o rentabilitate mult mai mare a investiției lor.

Locații

New Brunswick

Address
New Brunswick Campus
100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854

08854 New Brunswick, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Newark

Address
Rutgers Business School—Newark
1 Washington Park | Newark, NJ 07102

07102 Newark, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Jersey City

Address
286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302
07302 Jersey City, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Morristown

Address
161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960
07960 Morristown, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Acreditări

AACSB Accredited