Rocky Mountain College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre RMC

Rocky Mountain College este un Rocky Mountain College rezidențial, cuprinzător de arte liberale, amplasat sub ghirlanda "roci-roci" într-un cartier suburban al parcului din Billings, Montana, orașul cel mai mare și mai vibrant din punct de vedere economic. Rocky Mountain College este istoric legat de Biserica Unită a lui Hristos, Biserica Metodistă Unită și Biserica Prezbiteriană (SUA) - denominații care se dedică în mod tradițional exercitării cunoștințelor, toleranței religioase și anchetei libere și unor valori precum serviciul, comunitatea, și caracterul.

Aceste relații denominaționale au contribuit la informarea misiunii și a temelor principale ale Colegiului și sunt vizibile în misiunea Colegiului de a educa viitorii lideri prin arte liberale și programe profesionale care cultivă gândirea critică, expresia creativă, luarea deciziilor etice, cetățenia informată și profesionalismul excelență. În plus, Colegiul promovează dezvoltarea întregii persoane și oferă oportunități de a spori creșterea intelectuală, emoțională, fizică și spirituală a studenților atât în ​​campus, cât și prin conexiuni în comunitatea locală și globală.

Colegiul, apreciat la nivel regional pentru excelența sa generală, își exprimă misiunea prin temele principale ale excelenței academice, învățării transformaționale și responsabilității comune și administrării. Facultatea facultății este dedicată învățării centrate pe studenți și a programelor de plumb care includ un experiment în curs de desfășurare la bordul Stației Spațiale Internaționale și a națiunii primul plan de certificare aeronave fără pilot.

Rocky Mountain College mândrește cu un succes înregistrat de un raport scăzut al facultății (12: 1) și de un program generos de ajutor financiar. 99% dintre studenți primesc pachete de premii care au o medie de 24.000 $ pe elev; în plus, 97% dintre studenți continuă să promoveze programe sau cariere în domeniul lor dorit. 52 de specializări de licență - inclusiv unul dintre programele naționale de aviație - precum și diplome de absolvent în medic asistent de studii, contabilitate și conducere educațională atrage studenți din 41 de state și 16 țări.

Colegiul a rupt recent terenul pentru o nouă clădire științifică de ultimă generație, care urmează să fie finalizată în 2018. Inițiativele strategice actuale includ dezvoltarea în continuare a programelor de învățare angajate și experiențiale, o experiență consolidată în primul an, oportunități de cercetare extinsă, Programul Pathways pentru educația științelor medicale și servicii de sprijin academic îmbunătățite. Rocky Mountain College este bine situat pentru a finaliza următoarea etapă în evoluția de 139 de ani de urmărire a cele mai mari așteptări de excelență.

Istoria RMC

Povestea Rocky Mountain College este într-adevăr o poveste a trei colegii. Primul a fost Montana Collegiate Institute din Deer Lodge, care și-a înscris prima clasă în 1878. La scurt timp după ce au început cursurile în Deer Lodge, Mont., Wesleyan College și-a deschis ușile în Helena. În Billings, site-ul actual al Rocky Mountain College , Institutul Politehnic din Billings (BPI) a început să recruteze studenți din întreaga țară la începutul secolului. Cele trei școli au devenit o entitate în 1947 - Institutul Politehnic Billings, care urma să devină Rocky Mountain College - primul și cel mai bun din Montana.

De la înființarea sa în 1878, studenții Rocky Mountain College au fost lideri. În 1947, studenții au cerut să redenumească BPI la Rocky Mountain College . De asemenea, ei au luat-o pe sine pentru a accelera extinderea Colegiului, și chiar au construit noile clădiri ca modalitate de a plăti pentru școlarizare. Pietrele de gresie s-au turnat din Rimrocks, iar campusul a crescut de la terenurile din jur pentru a deveni una dintre cele mai bune colegii din vest.

Astăzi, elevii RMC nu sunt cu totul diferiți de cei din trecut. Rocky Mountain College încă atrage și produce lideri care fac o diferență în colegiu și comunitățile lor.

Institutul pentru Studii de Pace

IPS logo

Situat în campusul Rocky Mountain College din Billings, Mont., Institutul pentru Studii de Pace "încearcă prin educație să exploreze și să promoveze alternative la violență în comportamentul indivizilor, grupurilor, organizațiilor, comunităților și națiunilor". Această declarație de misiune ne călăuzește multe căi interesante pe măsură ce intrăm în cel de-al treilea deceniu.

Contactați RMC

Campus Adresa

Rocky Mountain College
1511 Poly Drive
Billings, MT
59102-1796

Locații

Billings

Rocky Mountain College