Rennert English Language School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Rennert, cea mai bună alegere în școli pentru atingerea obiectivelor tale de limba engleza. Fie că doriți pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare de limba engleza pentru scopuri profesionale, pentru a participa la o universitate americană, pentru a se deplasa, sau pentru a discuta cu prietenii internaționale, Rennert are un program și expertiza care aveți nevoie.

Care este diferența Rennert? Experiență, clase mici și notă personală. Din 1973 Rennert a fost predarea limbilor și se mândrește cu cele mai mici dimensiuni de clasă în New York, cu un maxim de 10 de elevi. Profesorii noștri calificați, dedicat aduce limba engleză la viata prin utilizarea metodei de comunicare de învățarea limbilor străine și vă cufundarea în lumea reală, în două dintre cele mai interesante orase americane: New York și Miami!

Arte noastre inovatoare, plus program de limba engleză include cursuri individualizate în Dance, Fashion, Muzica, Make-Up Artistry, Fotografie, acționând și Filmmaking în New York City. Arte Miami, plus cursuri de limba engleză includ dans Salsa Latină și Fotografie pe malul însorit de South Beach.

Expertiza Rennert in TOEFL si Cambridge cursuri de pregătire pentru examen, Programul Access Universitatea si Programul engleză profesionale pentru profesioniștii care lucrează este respectat în întreaga lume. Chiar profesorii vin din întreaga lume pentru cursurile noastre de formare a profesorilor TESOL pentru a obține un avantaj competitiv în țara lor.

Rennert New York și Miami South Beach Rennert oferă un program complet de activități de profesor condus, cursuri gratuite și excursii pentru a spori plăcerea dumneavoastră și Puneți-vă abilitățile de comunicare limba engleză în acțiune. Vă invităm să explorați programele noastre și alege pe cel care este cel mai bine pentru tine. Sperăm să vă vedem în curând în New York sau Miami!

Locații

New York

Address
Rennert New York City 216 East 45th Street
NY 10017 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Plaja miami

Address
Rennert South Beach 560 Lincoln Road
FL 33139 Plaja miami, Florida, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: