Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Misiunea noastră

Școala de Management a Consiliului dezvoltă lideri etici și antreprenoriali care au un impact pozitiv asupra lumii prin inovație, colaborare și cunoaștere.

Valorile noastre

Cultura noastră colaborativă se bazează pe cele cinci valori fundamentale ale inovației, impactului, colaborării, integrității și asumării de riscuri.

Viitorul nostru:

În cei 14 ani, studenții și absolvenții noștri au dezvoltat peste 150 de companii pentru a beneficia pe alții și pentru a influența economia inovării în regiunea, statul, țara și lumea noastră. Vom continua să recrutem cadre didactice de top, să atragem cercetători de vârf și să creăm un climat pentru colaborări inovatoare în afaceri și cercetare.

Consiliul oferă un program de MBA cu program complet , două programe FlexMBA pentru profesioniștii care lucrează, un program de masterat de finanțe , un Master of Science în Business Analytics , un program de doctorat , precum și cursuri de studii universitare și executive. UC San Diego cuprinde 16 laureați ai premiului Nobel (fosta facultate) și opt beneficiari ai premiului Fundației MacArthur. Școala Consiliului este în legătură cu această cercetare, dezvoltare și inovare - este subiectul curriculum-ului nostru și al modelului nostru academic.


O instituție globală

Școala de Management din cadrul UC San Diego este o școală profesională în cadrul uneia dintre cele mai importante instituții din SUA pentru studii superioare și cercetare. Înființată în 2003 și acreditată de AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) în 2011, Școala Rady este singura școală de afaceri nouă creată la o știre din SUA

UC San Diego este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante universități din lume și este fericită să creeze un corp de student internațional diversificat din punct de vedere cultural. Școala Consiliului cuprinde incluziunea culturală ca fiind esențială pentru structura școlii. Diversitatea este fundamentală pentru creativitate, inovație, înțelegere și, mai ales, înțelegere, toate contribuind la mozaicul care face școala noastră Rady atât de extraordinară.

Școala Consiliului este dedicată atragerii, primirea și implicarea tuturor populațiilor locale și internaționale. Comunitatea din San Diego câștigă din stimularea intelectuală, îmbogățirea culturală, angajamentul social și înțelegerea globală a diverselor populații.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Rady School of Management

Școala Consiliului este într-o poziție unică de a oferi un Master of Finance care subliniază metodele cantitative, munca empirică și econometria financiară. UC San Diego ... [+]

Programul STEM desemnat de programe de finanțe de la UC San Diego School of Management pregătește absolvenți pentru a face față provocărilor semnificative cu care se confruntă sectorul financiar.

Școala de Master Master of Finance absolvenți au obținut poziții cu organizații precum Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Altegris, CITIC Securities, Drobny Capital, Rayliant Global Advisors, Gurtin Municipal Bond Management, PhoenixMart, Meritco Services, Universitate.

Casa de Econometrie

Școala Consiliului este într-o poziție unică de a oferi un Master of Finance care subliniază metodele cantitative, munca empirică și econometria financiară. UC San Diego are o tradiție bogată în econometrie empirică și teoretică. Unele dintre modelele empirice cele mai utilizate pe scară largă s-au dezvoltat din cercetarea facultății UC San Diego. Accentul pus pe metodele empirice riguroase bazate pe date diferențiază Master of Finance de la Școala de Științe din programele specializate în inginerie financiară.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rady School of Management

Școala de Contabilitate Profesională din cadrul Școlii de Școală (MPAc) oferă o gamă largă de oportunități de carieră, care se adresează companiilor publice de contabilit ... [+]

Lansați-vă cariera în contabilitate profesională

Școala de Contabilitate Profesională din cadrul Școlii de Școală (MPAc) oferă o gamă largă de oportunități de carieră, care se adresează companiilor publice de contabilitate, departamentelor de contabilitate corporativă și organizațiilor non-profit și guvernamentale. Fundamentul experienței MPC la Consiliu include competențe deosebite, cunoștințe de contabilitate integrativă, proiecte de echipă, accent pe comunicare și lucrul în echipă, studii de caz, seminarii profesionale, vorbitori invitați, simulări și experiențe hands-on.

În cadrul programului School School MPAc veți:Îndeplinirea cerințelor de educație contabilă pentru licențierea CPA.Dobândiți un grad avansat pentru a deveni mai atractiv pentru potențialii angajatori.Faceți parte din rețelele UC San Diego și Rady School.Accesați antrenorii carierei personale prin conexiunile de carieră graduate ale Consiliului.Lucrați într-o echipă diversă în timp ce învățați funcții cheie de afaceri, cum ar fi marketing, finanțe și operațiuni.... [-]
Statele Unite ale Americii San Diego
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Rady School of Management

Master of Science în Business Analytics (MSBA) la Școala Rady este un program intensiv care vă va oferi abilitățile de a reuși în medii de afaceri bogate în date. Program ... [+]

Master of Science în Business Analytics (MSBA) la Școala Rady este un program intensiv care vă va oferi abilitățile de a reuși în medii de afaceri bogate în date. Programul oferă o instruire riguroasă și practică, care vă va pregăti să utilizați datele și analizele pentru a identifica oportunitățile de afaceri, pentru a genera informații despre afaceri și pentru a crea soluții de afaceri.

Ca student MSBA, veți obține atât abilitățile cantitative pentru a crea instrumente de decizie mai bune, cât și abilitatea de a gestiona echipe și de a comunica eficient cu părțile interesate pe parcursul fiecărei faze a unui proiect de analiză.

Dacă sunteți gata să aplicați la acest program, puteți face acest lucru aici.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, California, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 858-534-9000