Rady School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră

Rady School of Management la UC San Diego dezvoltă lideri etici și antreprenoriali care au un impact pozitiv în lume prin inovație, colaborare și cunoștințe.

Valorile noastre

Cultura noastră colaborativă se bazează pe cele cinci valori de bază ale inovației, impactului, colaborării, integrității și asumării riscurilor.

Viitorul nostru

În cei 14 ani, studenții și studenții noștri s-au dezvoltat peste 150 de companii pentru a beneficia de alte persoane și pentru a afecta economia inovării în regiunea noastră, stat, țară și lume. Vom continua să recrutăm facultăți de top, să atragem cercetători studenți de vârf și să creăm un climat pentru colaborări inovatoare de afaceri și cercetare.

Rady oferă un program MBA Full-Time , două programe FlexMBA pentru profesioniști, un program de Master of Finance , un program full-time și FlexWeekend (începând cu 2021) Master of Science in Business Analytics , un Master of Professional Accountancy , un doctorat. program , precum și cursuri de învățământ universitar și executiv. Linia UC San Diego include 16 laureați ai premiilor Nobel (fostă și actuală facultate) și opt beneficiari ai premiilor MacArthur. Școala Rady se află în punctul principal al acestei cercetări, dezvoltări și inovații - stă la baza curriculumului nostru și a modelului nostru academic.

O instituție globală

Rady School of Management la UC San Diego este o școală profesională din una dintre cele mai bine cotate instituții din SUA pentru învățământ superior și cercetare. Înființată în 2003 și acreditată de AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) în 2011, Rady School este singura școală nouă de afaceri creată la un US News & World Report Top 10 clasat la universitatea de cercetare publică din ultimii 30 de ani și este unul dintre cei mai tineri din națiune care a obținut recunoașterea AACSB.

UC San Diego este recunoscută ca una dintre universitățile de top din lume și are norocul de a oferi un corp de studenți diversificat cultural, internațional. Școala Rady îmbracă incluziunea culturală esențială pentru țesătura școlii. Diversitatea este fundamentală pentru creativitate, pentru inovație, pentru intuiție și mai ales pentru înțelegere, toate contribuind la mozaicul care face Școala noastră Rady atât de extraordinară.

Școala Rady se angajează să atragă, să primească și să angajeze toate populațiile locale și internaționale. Comunitatea din San Diego câștigă din stimularea intelectuală, îmbogățirea culturală, angajamentul social și înțelegerea globală a populațiilor diverse.

Locații

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 858-534-9000

Acreditări

AACSB Accredited