Citește Descrierea Oficială

Școala este angajat la cea mai înaltă calitate pentru predarea de licență sau, Graduate, și Școala de Educație Continuă (SCE) studenți de afaceri. Școala de Business de la Providence College se străduiește să creeze un mediu de învățare în concordanță cu misiunea de a Colegiului, întemeiată într-un puternic educație de arte liberale și valorile iudeo-creștine ca articulate în tradiția Dominicană. Construit pe standarde etice solide, acest mediu cultivă dezvoltarea personală, civică, și profesională a studenților și de facultate sale prin interacțiune strânsă, pedagogie excelente și burse de înaltă calitate. Noi oferim o educație care pregătește pe elevi să fie elevi-a lungul vieții, profesioniști etice și agenți eficiente de schimbare. Programele noastre de studiu dezvolta indivizi bine rotunjite, responsabile social, cu o apreciere de provocările și oportunitățile diversității și a globalizării. Curriculum-ul își propune să ofere studenților cu competențe în domeniile lor de ales de studiu, precum și în domenii de bază ar fi gândirea critică, leadership, lucrul în echipă, comunicare, și tehnologia informației. Facultății noastre sunt pe deplin angajamentul de a excelenței în predare și cercetare, așa cum este Școala în sprijinirea această întreprindere. Încurajăm în mod activ aceste contribuții intelectuale și profesionale, care să vitalizează predare și de servicii. De ce studiu de afaceri de la Providence College?

Distinge-te cu o experiență de educație de afaceri PC-uri, care subliniază interacțiunile facultate-elev stabilite într-un mediu de clasă mică. Separați-vă de la alții cu o educație de afaceri, care se bazează pe artele liberale și valorile iudeo-creștine în tradiția Dominicană Îmbogăți înțelegerea a ceea ce sunteți cu o varietate de cursuri de bază de la afaceri la artele liberale și Științe. Investește în educație etică, morală și spirituală bazată pe valori pentru a deveni un profesionist de afaceri cu aptitudini de etică de luare a deciziilor. Dezvoltarea o pasiune pentru adevăr, o minte pentru interogatoriu, și abilitatea de a integra educația de afaceri PC-uri pentru a procesa creativ probleme de afaceri.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Providence College, School of Business

Programul de studii care conduce la Master of Business Administration grad constă în cursuri practice care pot fi utilizate la locul de muncă. Fiecare curs este planifica ... [+]

Providence College oferă un program de studii postuniversitare care să conducă la un grad de Master of Business Administration (MBA)

Programul de studii care conduce la Master of Business Administration grad constă în cursuri practice care pot fi utilizate la locul de muncă. Fiecare curs este planificat, astfel că va fi o experienţă de învăţare semnificative care vor beneficia individuale în cariera sa. Multe dintre Cursurile au un accent cantitative cu aplicaţiile informatice.

Cu toate acestea, în timp ce tipic programul de MBA este frecvent criticat pentru producerea de absolvenţi care substanţa tehnica de maestru, dar nu, programul Providence Colegiul dă atenţia cuvenită finalitatea socială şi responsabilităţile, precum şi aspectele tehnice ale afacerii. Pe scurt, ne străduim să "umanizeze" Master of Business Administration Programul. Aceasta, credem noi, este un aspect extrem de important pe termen lung. ... [-]

Statele Unite ale Americii providență
Septembrie 2020
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză