Citește Descrierea Oficială

America are nevoie de lideri. Sunteți gata?

La Școala Pepperdine de Politici Publice, elevii învață de la practicanții politici adevărați pentru a deveni lideri bine rotunzi și de succes. Folosim un curriculum unic care combină analiza cantitativă a politicilor cu cursuri în istorie și filozofie politică pentru a pregăti elevii pentru carierele de impact pe ambele părți ale culoarului.

School of Public Policy students in classroom

Costul participării

Școala Pepperdine de Politică Publică acordă în fiecare an o serie de burse. Aceste premii sunt puse la dispoziție prin fonduri dotate, daruri de la suporteri și absolvenți și alocarea fondurilor generale ale universității. Comitetul de burse acordă bursă pe baza meritelor și experiențelor academice și profesionale.

113382_ScreenShot2019-04-05at2.46.00AM.png

* Bursa medie bazată pe datele estimate pentru înscrierea în perioada 2018-2019 și nu reprezintă o garanție a finanțării.

Masterul nostru de program de politică publică. . .

  • este perfect pentru cei care se îndreaptă spre un doctorat, precum și pentru cei care caută cariere de impact în politică și politică.
  • te pregătește pentru o carieră în serviciul străin, think-tank-uri, nonprofit și conducerea guvernului.
  • oferă specializări unice și oportunități comune de grad.
  • este situat în inima frumoasei Malibu, California, și oferă una dintre cele mai bune experiențe de învățare din țară.
  • este un top 10 program de politică absolvent în Occident, astfel cum clasat de US News și World Report .
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Pepperdine University School of Public Policy

Comparați abordarea diferită a Pepperdine cu alte programe. Folosim un curriculum unic de leadership care combină analiza cantitativă a politicilor cu cursuri în istorie ... [+]

Publicitate la Pepperdine

Comparați abordarea diferită a Pepperdine cu alte programe. Folosim un curriculum unic de leadership care combină analiza cantitativă a politicilor cu cursuri în istorie și filozofie politică pentru a pregăti elevii pentru carierele de impact pe ambele părți ale culoarului.

Masterul nostru de program de politică publică ...dă un angajament față de "diversitatea punctelor de vedere" și salută o varietate de perspective politice.este perfectă pentru cei care se îndreaptă spre un doctorat, precum și pentru cei care caută cariere profunde în politică și politică.te pregătește pentru o carieră în conducerea guvernului, sectoarele de afaceri legate de politică, organizațiile nonprofit, serviciul străin și grupurile de reflecție.oferă specializări unice și oportunități comune de grad.este un top 10 program de politică absolvent în Occident, astfel cum clasat de US News și World Report .Termenul de aplicare pentru toamna 2019 *... [-]
Statele Unite ale Americii Malibu
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

See Your Future Differently From Here

Balanced Approach to Public Policy

Outstanding MPP Graduates