Park University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University Park a fost înființată în 1875, și este de patru ani, privat, non-profit, coeducational, instituție de arte liberale, cu programe de gradul care sunt pe deplin acreditat de către Comisie Higher Learning, un membru al Asociației Centrale de Nord de colegii și școli. Park a fost numit ca superior valorii clasat la nivel national in randul colegii private și universități de către părinți și Colegii, o resursa online pentru părinții elevilor de colegiu-legat, și nu are nici o din școlarizare de stat. Studiind la Universitatea Park Ca o instituție privată, cursuri Park 's sunt mici și angajarea. Profesorii oferă atenție personală și pregăti studenții pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Cu elevi din peste 120 de țări, Park oferă oportunități de a învăța despre noi culturi și pentru a obține cunoștințele necesare pentru a reuși într-o piață globală. Elevii inscrierea la Universitatea Park poate finaliza lor de grade în clasele tradiționale, în cursuri online, sau prin combinarea cursuri tradiționale și on-line într-un mod care se potrivește nevoilor lor și îmbunătățește experiențele lor de învățământ. Cursurile noastre online sunt interactive, centrat pe student, și sunt predate de înaltă calificare facultate, cu experienta. Scopul nostru este de a face cât mai convenabil posibil pentru tine de a câștiga un grad avansat și de a construi succesul dumneavoastra. Centrul de asistență Academic oferă multe servicii pentru a ajuta studenții noștri cu progresul lor academice și de dezvoltare a carierei Cente r oferă servicii pentru toate etapele de dezvoltare a carierei. Domenii de studiu University Park oferă programe universitare și postuniversitare de gradul în următoarele domenii de studiu:

Arte, Muzică & teatru afaceri Studii de comunicare educație Științe Umane Matematica de informare și Informatică / LIMBI Leadership & Administrare Ştiinţe naturale Prelaw PREMED / Medical Științe sociale și Psihologie

Acreditare Programe de University Park 's sunt acreditate de învățămînt superior Comisiei, un membru al Asociației Centrale de Nord de colegii și școli.

Locații

Parkville

Park University

Address
Park University, 8700 NW River Park Drive
64152 Parkville, Missouri, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 816-741-2000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări