Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră

Pacifica Graduate Institute este o școală absolventă acreditată, oferind programe de masterat și de doctorat, încadrate în tradițiile psihologiei profunde. Institutul a creat un mediu educațional care alimentează respectul pentru diversitatea culturală și diferențele individuale și o comunitate academică care promovează un spirit de anchetă deschisă și liberă. Elevii au acces la o gamă impresionantă de resurse educaționale în cele două campusuri ale Pacifica, ambele situate între poalele coastei și Oceanul Pacific, la câțiva kilometri sud de Santa Barbara, California. Pacifica este o misiune cu un institut. Misiunea, "anima mundi collende gratia" (care tinde sufletul și în lume), a inspirat o mulțime literală de alții, pe scară largă - aceia care acum poartă focul viziunii în sine. Intensitatea acelei chemări este impulsul de semințe purtat în visurile multora. Când este cultivat, scânteia sufletului, înrădăcinată în prezența animată a psihicului profund, se deschide spre împlinirea personală și o planetă mai dreaptă și fertilă. Într-o lume din ce în ce mai complexă, bursa și serviciul Facultății, personalului, absolvenților și studenților Pacifica oferă o "inteligență" centrat pe suflet, integrată în ceea ce ni se cere acum.
- Stephen Aizenstat, Ph.D., cancelar, președinte fondator.

Declarația de misiune a Pacifica Graduate Institute

Misiunea Pacifica Graduate Institute este de a promova învățarea și cercetarea creativă în domeniile psihologiei și studiilor mitologice, încadrate în tradițiile psihologiei adâncilor.

Prin crearea unui mediu educațional cu un spirit de anchetă liberă și deschisă, în conformitate cu valorile recunoscute ale libertății academice, Pacifica este dedicată cultivării și recoltării darurilor imaginației umane. Pentru ca aceste intuiții să poată influența preocupările personale, culturale și planetare ale erei noastre, această dedicare este inclusă în motto: animae mundi colendae gratia - de dragul tunderii sufletului în și în lume.

originile

Pacifica își trasează multe dintre ideile sale centrale către moștenirea unor istorici, dramaturgi și filozofi din toate ținuturile care au înregistrat lucrările imaginației. Moștenirile acestor bărbați și femei timpurii au evoluat în mai multe contexte culturale, inclusiv explorările sistematice ale inconștientului de către Freud, Jung și alți teoreticieni ai psihologiilor acestui secol. Conceptele de psihologie de adâncime rezultă din această dezvoltare îndelungată și se află în centrul orientării Pacifica. Aceste idei - cum ar fi importanța simbolului și a metaforei în imaginile personale și culturale sau recunoașterea interacțiunii dinamice dintre lumea naturală și lumea psihicului - sunt articulate în toate programele Institutului. Studenții și facultatea Pacifica contribuie în continuare la acest bogat corp de cunoaștere prin intrigiile imaginației umane. Extinderea conceptelor de psihologie și studii mitologice dincolo de personal, dincolo de sala de consiliere și dincolo de sala de clasă, vedem viața psihologică ca o evoluție evolutivă în natură, viu în toate fenomenele și sistemele lumii noastre. În studierea și lucrul cu aceste schimburi multidimensionale, facilităm contribuțiile la preocupările contemporane ale lumii noastre prin dialogurile dintre psihicul individului, mitologiile culturii, imaginația umană colectivă și planeta vii.

Core Valori / Idei

De-a lungul anilor, Pacifica a dezvoltat un set de Valori / Idei Core care ghidează viața instituțională, dezvoltarea curriculumului și practicile de evaluare.

Logos: Ideea că excelența academică este esențială pentru ceea ce ne informează curriculum-ul, cercetarea și bursa - demonstrat de o conștiință reflectivă conștientă pentru noi cunoștințe care se bazează în mod sigur pe tradițiile trecutului care informează dezvoltarea întregii persoane (intelect, vis, intuiție , simptome, sentimente, imaginație și alte modalități de cunoaștere) în raport cu lumea socială mai mare.

Eros: Importanța comunicării deschise, a relației cu respect, a îngrijirii și a respectului pentru o comunitate diversă, care include o dragoste pentru învățare ca un scop nobil al spiritului uman.

Conștiința: conștientizarea pacii ca o "comunitate psihologică", legată de psihicul adânc - atenția cuvenită este acordată introspecii personale și comunitare, tinerii conștiente ale umbrei conștiinței și respectul pentru gândirea (rațiunea) solară și lunară reflecție (vis și imaginație).

Integritate: necesitatea unei atitudini corecte, psihică, înrădăcinată în "tradițiile înțelepciunii", și angajamentul de a cultiva o prezență sinceră și grijuliu între noi, studenții noștri și lumea din jurul nostru.

Serviciu: pentru noi înșine ca ființe umane unice, pentru alții din comunitatea Pacifica, precum și pentru cei pe care îi implicăm în lume prin exemplul, discuțiile, prelegerile, atelierele, scrierea, predarea; capacitatea de a vedea prin forme culturale; arta găzduirii întrupatului și invizibilului; și serviciul nostru continuu pentru domeniile noastre de psihologie profundă, studii mitologice și umaniste.

Stewardship: Îngrijirea sufletului mondial așa cum este exprimat în motto-ul Pacifica, "animae mundi colendae gratia", devenind sustenabil la toate nivelurile - de la modul nostru de a fi prezent în mod activ în ancheta imaginară la prezența noastră în comunitatea de pământ mai largă - , de la modul nostru de a face afaceri la modelul nostru de a face afaceri.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Pacifica Graduate Institute

Pentru a studia comunitatea și ecopsihologia în lumina eliberării și a psihologiilor indigene, ne obligă să explorăm profund și să abordăm efectele profunde ale nedreptăț ... [+]

MA în psihologia profundăComunitate, Eliberare,

Clasele încep la începutul lunii octombrie

Pentru a studia comunitatea și ecopsihologia în lumina eliberării și a psihologiilor indigene, ne obligă să explorăm profund și să abordăm efectele profunde ale nedreptății, violenței și exploatării asupra bunăstării psihologice, comunale și ecologice.

Comunitate, EliberareDespre

Această specializare de program de studii este o inițiativă îndrăzneață de a crea abordări transdisciplinare și transformative la provocările critice personale, comunitare, culturale și ecologice ale timpurilor noastre. Realizarea acestui lucru necesită o implicare radicală în reconstituirea psihologiei ca o forță potențială de eliberare și restabilire în societate, una angajată în inițiative de promovare a justiției sociale, economice și de mediu, a dezvoltării păcii și a sustenabilității ecologice. Specializarea se angajează să reconstruiască legăturile fragmentare culturale și ecologice și să creeze coexistență de viață democratică, dialogică, plină de bucurie, durabilă și nonviolență.... [-]

Statele Unite ale Americii Carpinteria Santa Barbara
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Pacifica Graduate Institute

Dedicat să ofere studenților o pregătire globală unică și evidențiată în arta căsătoriei, familiei și psihoterapiei individuale și consiliere clinică profesională, cu o a ... [+]

MA în Psihologie Consiliere

Clasele încep pe tot parcursul lunii septembrie

Dedicat să ofere studenților o pregătire globală unică și evidențiată în arta căsătoriei, familiei și psihoterapiei individuale și consiliere clinică profesională, cu o apreciere pentru dimensiunile sistemice și incomparabile ale psihicului.

Programul nostru unic de consiliere psihologică

Despre psihologia consilierii

Timp de peste trei decenii, Programul MA în Psihologie Consiliere a oferit o formare și un accent deosebit în artă, știință și practică a căsătoriei și terapiei familiale, consiliere clinică profesională și psihologie profundă. Ca pregătire pentru licențiere în Terapie de căsătorie și familie și Consiliere clinică profesională, acest program academic riguros subliniază atât înțelegerea teoretică, cât și formarea experiențială în aptitudinile clinice. Studenții Pacifica au rate de trecere excepționale la examenele California LMFT. Consiliul de Științe Comportamentale din California raportează că 94% dintre absolvenții Pacifica care au luat examenul scris standard MFT de la 1/1 / 2016-12 / 31/2016 au promovat examenul, care se situează peste media de stat de 75% pentru acea perioadă .... [-]

Statele Unite ale Americii Carpinteria Santa Barbara
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pacifica Graduate Institute

Discutând asemănările și firele care stau la baza miturilor și tradițiilor lumii, înțelegem mai bine omenirea noastră comună, în timp ce onorăm diferitele moduri în care ... [+]

MA în Studii Mitologice

Clasele încep la începutul lunii septembrie

Discutând asemănările și firele care stau la baza miturilor și tradițiilor lumii, înțelegem mai bine omenirea noastră comună, în timp ce onorăm diferitele moduri în care oamenii trăiesc și înțeleg experiența lor.

Programul de studii mitologice la PacificaMA / doctorat. în studiile mitologice cu accent în psihologia profundă

Fundamentul Studiilor Mitologice la Pacifica este lectura strânsă a textelor primare dintr-o varietate de tradiții culturale și religioase. Aceste cursuri încurajează bursa interdisciplinară, acordând o atenție deosebită miturilor, iconografiei, simbolurilor, credințelor religioase și practicilor rituale. Abordările istorice și contemporane ale studiului mitului sunt, de asemenea, analizate cu atenție.... [-]

Statele Unite ale Americii Carpinteria Santa Barbara
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză