PATTEN UNIVERSITY

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Universitatea Patten, noi credem că toată lumea ar trebui să poată obține o educație colegiu de calitate. Ne-am angajat pentru a face învățământul superior accesibil și la prețuri accesibile tuturor, indiferent de varsta, locatie, etnie sau situație financiară.

Din 1944, Universitatea Patten a câștigat o reputație de mentorat cu atenție elevii și de a face o diferență în comunitatea noastră. Astăzi ne-am extins aria de acoperire prin educație online, menținând în același timp angajamentul nostru față de îmbogățirea lumii și oferind studenților aproape o atenție personală. La Patten, tu nu sunt niciodată doar un număr.

Ajutându-vă să Thrive

Cu programele noastre online, ne concentrăm pe sprijinirea adulților de lucru să dobândească abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a avansa sau de a schimba cariera lor. Platforma noastră flexibilă de învățare online vă oferă libertatea de a câștiga gradul dvs. în termenii dvs. în timp ce încă se bucură de o interacțiune strânsă cu profesorii și studenții într-un mediu de învățare angajarea.

Suntem, de asemenea, angajamentul de a face educație la prețuri accesibile, astfel încât studenții să poată câștiga un grad fără a dobândi o povară de datorii. Modelul nostru de predare inovatoare și reducerea strategică a aeriene birocratice ne permite reducerea costurilor și trece economii pentru tine.

Acreditare Universitatea postament este acreditat de WASC Senior College și Universitatea Comisia ( "WSCUC"). WSCUC este o agenție de acreditare regională care deservesc un grup divers de instituții de învățământ superior publice și private din întreaga California, Hawaii, și Pacific, precum și un număr limitat de instituții din afara SUA Prin activitatea sa de evaluare inter pares, pe baza unor standarde acceptate de calitatea de membru, WSCUC încurajează perfecționarea instituțională continuă și asigură componența și componentele sale, inclusiv publicul, că instituțiile acreditate își îndeplinesc misiunile în serviciu pentru elevii lor și binele public.

Locații

Oakland

Address
2433 Coolidge Ave.
94601 Oakland, California, Statele Unite ale Americii

SUA Online

Address
SUA Online, Statele Unite ale Americii