Old Dominion University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere

Furnizarea de oportunități de învățare interesante și cunoștințele și experiența de clasă mondială, facultate premiat, on-line Old Dominion University Programele sunt ideale pentru a satisface nevoile studenților de azi.

Educație de calitate

reputația Old Dominion pentru educație de calitate se extinde înapoi în 1930, când a deschis porțile în Norfolk, VA, ca o divizie a Colegiului William și Mary. Astăzi ODU este una dintre puținele universități publice cu Carnegie Fundația "Doctorat Universități: Superior Activitatea de cercetare" distincție. profesorii noștri creează cunoștințe, precum și să o împărtășească. Atestând calitatea programelor sale, România Universitatea este acreditată dar Comisia privind Colegiile de Asociația de Sud de colegii și școli de atribuire bacalaureat, master, specialist în educație și doctorat. În plus, numeroase programe de studiu de la Universitatea sunt acreditate individual de către agențiile specializate recunoscute de Consiliul privind învățământul superior de acreditare.

Cursuri convenabile Care oferă cursuri on-line sincrone și asincrone, ODU permite studenților să-și continue educația lor și încă mai îndeplinesc cerințele de familie și de muncă. Aflați mai multe despre mediul nostru de învățare on-line aici.

Servicii de asistență Old Dominion University oferă aceleași suporturi academice și resurse pentru studenții online, ca și pentru studenții on-campus. Exploreaza resursele noastre online academice aici. Suportul tehnic este disponibil toată ziua și toată noaptea, în fiecare zi a anului.

Locații

Norfolk

Address
Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401
VA 23529 Norfolk, Virginia, Statele Unite ale Americii