Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Una dintre școlile de afaceri de premieră din Florida, H. Wayne Huizenga Colegiul de afaceri și antreprenoriat din NSU ajunge la studenți la nivel mondial cu programe de licență și master online și on-site, recunoscute internațional.

Cunoașteți una dintre puținele școli din țară cu antreprenoriat pe numele său și unde:

 • Facultatea din lumea reală oferă un curriculum actualizat care încurajează spiritul gândirii inovatoare la locul de muncă.
 • Peste 3.000 de studenți urmăresc o varietate de studii de licență și master.
 • Dumneavoastră alegeți cum să studiați, indiferent de timp sau parțial, online.
 • Un campus principal dinamic în Fort Lauderdale-Davie, Florida.

startup, meeting, brainstorming

Viziune

Colegiul de afaceri și antreprenoriat H. Wayne Huizenga este un furnizor mondial de educație academică, profesională și practică pentru indivizi din mediul de afaceri, mediul academic, guvern și organizații non-profit. Cu o reputație recunoscută pentru calitate, relațiile corporative și tehnologia modernă Huizenga College of Business & Antreprenoriat oferă studenților experiențe superioare de învățare din lumea reală.

Misiune

Misiunea Colegiului de afaceri și antreprenoriat H. Wayne Huizenga este de a educa viitorii lideri de afaceri și antreprenori, oferindu-le un avantaj care îi va pregăti pentru a servi cel mai bine economiei noastre internaționale și de serviciu unice din sud-estul Florida.

writing, pen, man

Filozofie

Credem că în această lume cu ritm rapid, în schimbare rapidă, persoanele din mediul de afaceri, mediul academic, guvernul și organizațiile nonprofit au nevoie de oportunități educaționale convenabile, accesibile, cu valoare superioară. Doar prin utilizarea facultăților care dețin calificări academice și profesionale, oferind interacțiune personală cu studenții și folosind eficient tehnologia, putem pregăti studenții pentru succes.

Ne putem realiza viziunea doar dacă toată facultatea și personalul Colegiului de Afaceri Huizenga, cu sprijinul celorlalți părți interesate, sunt dedicați inovării în cursuri, programe de învățământ, metode de livrare și servicii pentru studenți în funcție de nevoile studenților. Succesul Colegiului de Afaceri Huizenga depinde de capacitatea facultății, personalului și studenților noștri de a aplica cunoștințe dobândite recent pentru a crea valoare în organizațiile lor de afaceri, academice, guvernamentale și non-profit, în special, și în societatea în general. .

Principii

 • Desfășurați toate problemele noastre academice cu integritate.
 • Fiți dedicați viziunii, misiunii, filozofiei și principiilor Colegiului Huizenga de afaceri și antreprenoriat.
 • Tratați-vă reciproc cu demnitate, respect și sensibilitate, astfel încât să creați un mediu îngrijitor care să permită facultății, personalul și studenții să-și atingă potențialul cel mai mare.
 • Rămâneți concentrați și anticipați nevoile reprezentanților noștri, astfel încât să putem pregăti studenții noștri pentru a fi „modelatori” ai societății noastre, nu doar „reactori”.
 • Stabiliți așteptări mari pentru noi înșine și demonstrați inițiativă, judecată, flexibilitate și muncă în echipă, astfel încât să ne putem îndeplini misiunea și viziunea.
 • Aveți o dorință convingătoare de a avansa cunoașterea modului în care organizațiile funcționează și aplică aceste cunoștințe, astfel încât dezvoltarea de soluții creative este un obiectiv principal al vieții.
 • Aveți viziunea, creativitatea, deschiderea și receptivitatea pentru a contesta status quo-ul, pentru a crea învățare și schimbare și vedeți rolul nostru în Colegiul de afaceri și antreprenoriat Huizenga și Universitatea ca parte a unui proces dinamic, mai degrabă decât a unui set de static, relații fixe cu sarcini conexe.
 • Încercați constant să înțelegeți contribuțiile pe care le putem aduce viziunii și misiunii organizației și căutați să contribuiți acolo unde există un avantaj clar, comparativ.
 • Credeți că învățarea pe tot parcursul vieții și aplicarea acestei învățări îmbunătățesc considerabil societatea.
 • Fiți matur cultural și demonstrați o apreciere puternică pentru diversitate și bogăția pe care o aduce vieții și învățării.

Locații

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, Statele Unite ale Americii