Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul NSU de Informatică și Inginerie susține specializări de nișă și se bucură de o reputație națională stelară

Bine ați venit la Colegiul de Calcul și Inginerie (CCE) din Nova Southeastern University. De la revoluția industrială, inginerii și oamenii de știință au fost în fruntea inovației și a schimbării în lume. Astăzi, ne confruntăm cu o lume dinamică, provocatoare, care solicită soluții urgente pentru a echilibra atât nevoile umane, cât și preocupările naturale. Cererea de lideri de soluționare a problemelor cu competențe de inginerie și de calcul nu a fost niciodată mai mare. O forță majoră a inovației educaționale, Colegiul de Calcul și Inginerie oferă programe educaționale de distincție pentru pregătirea elevilor pentru rolurile de conducere în tehnologia informației. Punctele forte ale colegiului includ o facultate distinsă, un curriculum de vârf, și formate flexibile online și pe bază de campus pentru programele sale de licență, master și doctorat.

La CCE, educăm inginerii de astăzi și profesioniștii de calcul pentru a fi liderii de rezolvare a problemelor de mâine, prin programe de învățământ inovatoare și activități de cercetare. Facultatea noastră distinsă implică studenții într-un mediu unic, de învățare interactivă, care facilitează excelența academică și pregătește studenții noștri pentru carierele lor viitoare în timp ce câștigă o BS, MS sau doctorat. grad. Toate programele permit profesioniștilor care lucrează să câștige MS, sau doctorat. fără a-și întrerupe cariera. Companiile care caută noi surse de talent se uită la colegiul nostru din cauza angajamentului nostru față de studenții noștri și de programele de calitate.

126129_pexels-photo-1438072.jpeg

Istoria noastra

În 1964, Universitatea Nova de Tehnologie Avansată a fost înființată ca instituție absolvită în științele fizice și sociale. Nova Southeastern University se află pe un teren care a fost anterior Foreman Field, un câmp de pregătire pentru aviatorii navali în timpul celui de-al doilea război mondial situat în Davie, Florida. În 1961, președintele John F. Kennedy a desemnat ceea ce este acum campusul de 300 de acre doar pentru uz educațional.

Începând cu 1975, cu crearea unui program absolvent de informatică sub conducerea Dr. Edward Simco, școala a fost un pionier în cercetarea și educația în calcul. Cu primul său computer de uz general, un VAX 11/780, școala a început să ofere programe online în 1983 și a creat prima clasă electronică în 1985.

În 1981 Drs. John Scigliano și Abraham Fischler au făcut un brainstorming în perspectiva începerii unui doctorat în științele informației către profesioniștii din științele informațiilor care folosesc telecomunicațiile ca mijloc principal de livrare.

Centrul de învățare bazată pe computer (CBL) a fost creat în 1983 pentru a construi un nou mecanism de livrare pentru învățarea comunicărilor mediate de calculator pentru învățarea „online”. Începe doctoratul în știința informației (DAIS).

Școala creează prima clasă electronică (ECR) în 1985 cu programul online de Master of Science in Computer-based Learning online. Acest program a avut opt cursuri de bază comune și șapte specializări de studiu, inclusiv formare și învățare (MSTL), managementul resurselor informaționale (MIRM) și sisteme informaționale (MIS).

În 1989, Centrul pentru învățare bazată pe calculatoare (CBL) și Centrul de informatică (CCS) se contopesc pentru a forma Centrul pentru științele computerului și informațiilor (CCIS). Noua școală a susținut acum domenii de specializări în informatică, sisteme informatice, sisteme informaționale, știința informației și tehnologie de calcul în educație. Dr. Edward Lieblein, decanul școlii din 1993 - 2009.

Fapte rapide

  1. Colegiul de Calcul și Inginerie pregătește lideri pentru provocările secolului XXI.
  2. Profesioniștii în lucru apreciază formate flexibile pentru a finaliza programe de licență fără întrerupere în carieră.
  3. NSU servește națiunea ca centru național de excelență academică în asigurarea informațiilor
  4. Începând cu anul 1975, NSU a fost un pionier regional în domeniul cercetării și educației informatice.
  5. Cercetări distincte ale facultății și predă o serie de sisteme și tehnologii emergente.
  6. Programele actualizate fac ca programele noastre de licență și de absolvire să fie cu adevărat actuale.
  7. Colegiul a fost online în 1983 și a creat prima clasă electronică în 1985.
  8. Concentrațiile din programele noastre de absolvire acoperă domenii ale nevoilor urgente, cum ar fi securitatea cibernetică, inginerie software și știința datelor.
  9. Alumnii lucrează la organizațiile Fortune 500, la diverse agenții federale și guvernamentale și la universități de pe glob.

Alumni

Peste 4.500 de studenți au absolvit Colegiul de Calcul și Inginerie. Alumniile fac parte din comunitatea Colegiului de Calcul și Inginerie și suntem mândri de toți; absolvenții noștri au obținut succes în industrie, învățământ superior și guvern.

Absolvenții noștri lucrează la organizații majore, cum ar fi Boeing, IBM, Apple, Microsoft, Google și diferite agenții guvernamentale din Statele Unite, precum și la colegii și universități de pe glob, în posturi de facultate și administrative.

Asociația Alumni NSU și Colegiul de Calculatoare și Inginerie oferă o mare varietate de evenimente de absolvenți de-a lungul anului în sudul Florida și în toată țara. Alăturați-vă foștilor colegi de clasă pentru a vă reconecta, rețea, socializa, învăța și distra. Vă recomandăm să verificați frecvent căsuța dvs. poștală, e-mailul și site-ul Asociației Alumni pentru a afla despre evenimentele viitoare din zona dvs.

Locații

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Statele Unite ale Americii