New York University, Leonard N. Stern School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Din prima zi, istoria NYU Stern (Universitatea din New York, Leonard N. Stern School of Business), a reflectat faptul că a orașului de care este atât de strâns legată. Scoala de afaceri NYU a fost fondată în urmă cu doar peste 100 de ani pentru a oferi instruire în domeniul afacerilor la fiii și fiicele de imigranți. Astăzi, Leonard N. Stern School of Business este în prim-planul de educație de afaceri în America și în lume. Valorile NYU Stern NYU Stern la, am forma un mediu care alimentează liderii înainte de gândire. Am creat cel mai bogat mediul de învățare de afaceri din țară prin angajamentul nostru de a 4 valori.

  • Excelență academică Noi credem că excelența nu vine din cunoașterea răspunsurile corecte, dar în intrebarile corecte. Cu una dintre cele mai mari și cele mai bune facultăți din lume, elevii noștri să dezvolte nu doar un set de competențe mai profundă, dar o perspectivă mai largă a rolului de afaceri din lume.
  • IQ + EQ Apreciem atât IQ și EQ și forma o comunitate cu oameni care au atât puncte forte intelectuale și interpersonale.
  • Colaborare comunitară Noi credem în valoarea comunității noastre unic de colaborare și să ofere o mare varietate de oportunități de leadership, roluri de echipă, cluburi si cohorte de a promova o cultură a învățării colaborative și de a face.
  • Energia unei Hub Global Noi credem în integrarea energiei din New York în cultura noastră academic. Am pârghie apropierea de afaceri și bogățiile culturale ale NYC în moduri creative și inovatoare.

Locații

New York

Address
NYU Stern
Henry Kaufman Management Center
44 West Fourth Street

10012 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: