NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre NYU Steinhardt

Integrarea unu-a-un-tip a educației, sănătății, artelor și mass-media din NYU Steinhardt ne pune în centrul unei mișcări: educația pentru schimbările sociale.

Elevii Steinhardt sunt pasionați să-i ajute pe alții.

Misiunea noastră este de a promova cunoștințele, creativitatea și inovația la intersecția culturii, educației și dezvoltării umane. Exemplificăm angajamentul NYU de a fi de serviciu public.

Programele noastre academice sunt clasate printre cele mai bune țări ale țării.

Programele de master ale NYU Steinhardt în psihologie aplicată, educație, sănătate, mass-media, muzică și profesii de artă spectacolă, precum și profesii de arte și arte atrag absolvenți de facultate recente, profesioniști consacrați care doresc licență sau certificare și schimbători de carieră. Curriculumul nostru oferă studenților noștri oportunitatea de a studia în străinătate și de a experimenta învățarea practică.

Programele de certificare avansate vă permit să urmăriți studii în domenii specializate de psihologie aplicată, educație, muzică și arte spectacole și terapie fizică.

De asemenea, oferim programe de doctorat care pregătesc absolvenții pentru cariere în cercetarea și predarea academică, precum și programe profesionale de doctorat pentru practică avansată în domenii de educație, arte, terapie ocupațională și kinetoterapie.

Reformăm educația holistică.

Studenții noștri aparțin unei comunități puternice și susținute de oameni de știință - un mediu cald și favorabil pentru explorarea ideilor noi. Facultatea noastră conduce în domeniile lor profesionale și colaborează în disciplinele academice: profesori care lucrează cu psihologi și profesioniști în domeniul sănătății, muzicieni cu patologi de vorbire, educatori cu artiști vizuali. Ei lucrează cu studenții pentru a studia subiecte cum ar fi efectele imigrației asupra învățării, alimentației copiilor și a obezității, precum și modul în care mediile digitale transformă relațiile sociale. Institutele noastre de cercetare influențează bursele și politicile din întreaga lume.

La Steinhardt, învățarea are loc în și din clasă.

Timp de mai bine de un secol, am construit parteneriate în comunitatea noastră: cu școli locale, familii, agenții comunitare, organizații artistice, instituții culturale și instituții medicale. O educație Steinhardt constă într-un studiu riguros în clasă, precum și internarea la companiile de top din New York, plasamentele clinice la spitale renumite sau predarea elevilor într-unul dintre cele mai diverse sisteme școlare din lume. Aceasta înseamnă oportunități de neegalat pentru formarea profesională și avansarea în carieră.

Vă pregătim să conduceți într-o societate globală.

Ca și orașul, numim acasă, facultatea noastră, studenții și personalul reprezintă o gamă extinsă de contexte, puncte de vedere și perspective. Și deși rădăcinile noastre merg adânc în New York, munca noastră acasă influențează - și este influențată de - conexiunile noastre în străinătate. În fiecare zi, absolvenții Steinhardt continuă să schimbe lumea.

NYU's Rankings International

  • # 7 - Știri din SUA
  • # 27 - Times Clasament universitar la nivel mondial
  • # 29 - Clasament academic al universităților mondiale
  • # 52 - Clasamentele universitare QS World

Școala Timeline

Fondată în 1890 ca Școala de Pedagogie, NYU Steinhardt a fost prima școală profesională dedicată educației cadrelor didactice care urma să fie înființată la o universitate americană. Misiunea precoce a școlii a fost aceea de a educa administratorii școlii și de a pregăti bărbații și femeile pentru a lucra în colegii de formare a cadrelor didactice. Până în 1921, școala a fost educatoare profesori la toate nivelurile și în toate domeniile, inclusiv artele și sănătatea, oferind studii universitare prin doctorat. Odată cu extinderea domeniului educației, școala și-a extins accentul pe integrarea noilor cunoștințe și dezvoltări științifice, și au apărut noi programe.

Astăzi, NYU Steinhardt oferă peste 100 de programe de licență și absolvire prin cele 11 departamente academice ale sale. Studenții se pregătesc pentru cariere în educație, mass-media, muzică și arte spectacole, nutriție, terapie fizică și ocupațională, psihologie, patologie de vorbire și arte vizuale. De-a lungul istoriei sale, Steinhardt a fost o instituție vibrantă care a răspuns la schimbările sociale.

Locații

New York

Address
82 Washington Square East
10003 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră