NYU | Tisch

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

Nu există altă școală în lume, cum ar fi Școala de Arte Tisch.

Când a fost înființată Școala de Arte la NYU în 1965, ea a fost prezentată ca o aventură îndrăzneață - a fi o școală diferită de oricare alta. Am întâlnit această provocare și ceea ce a apărut în ultimii 50 de ani este centrul preeminent al țării pentru studiul artelor media performante, cinematice și emergente.

Scoala

Amploarea noastră de excelență în cadrul departamentelor este unică și renumită în întreaga lume. Puteți câștiga o diplomă de licență, o BFA, o MA, o MAE, o diplomă de doctorat sau o doctorat într-o gamă largă de discipline integrate într-o singură școală. Artisti si cercetatori provin din intreaga lume pentru a studia actori, dansuri, design, spectacole, film, animatie, scris pentru teatru muzical, scena, ecran

Studentii

Căutăm și sărbătorim tot felul de voci unice din 48 de state și 39 de țări. Studenții noștri se supun celui mai riguros proces de admitere la orice școală de la NYU. Luăm mult timp pentru a decide cine suntem invitați la școală. Facultatea noastră se ocupă de istoriile academice, eseuri, portofolii, eșantioane, imagini și performanțe pentru a identifica cei mai interesanți oameni care au nevoie să creeze, să inventeze, să experimenteze, să producă, să scrie, să codifice, să filmeze să analizeze, să efectueze și să facă

Odată ce sunteți aici, vă veți întâlni cu alți oameni ca tine - oameni care au o curiozitate profundă despre ei înșiși și despre lumea din jurul lor. Ei vor deveni prietenii și colaboratorii voștri pentru viață. Veți săturați adânc în disciplina dvs., dar veți obține, de asemenea, amploarea unei educații artistice liberale într-o mare universitate universitară de cercetare. Aceasta vă va pregăti pentru tot ce vreți să faceți în călătoria voastră pe viață. Veți crea, TU.

Facultatea

Facultatea noastră sunt artisti și cercetători profesioniști renumiți, care și-au angajat cariera pentru a oferi cursuri de formare profesionale. Acest lucru garantează că educația dvs. va fi întotdeauna relevantă pentru domeniul dvs. Veți găsi că înțeleg ce trebuie să știți, deoarece ei o fac singură. Aceștia vă împărtășesc pasiunea și vă vor îndruma să deveniți stăpâni ai disciplinei voastre. Ei vor urma, de asemenea, carierele dvs. și vor fi resursele dvs. într-o rețea mondială Tisch pentru anii următori.

New York City

Baza noastra de origine este New York City, si ce oras mare este! Orașul va deveni setul pentru primul tău film sau fotografie. Te vei antrena la unul dintre studiourile actorilor profesioniști. Sunetele străzilor vă vor inspira muzica. Veți trece peste pod pentru a participa la o cursă la Centrul de jocuri din Brooklyn. Poți să faci intern în cele mai bune organizații din țară. Și viața culturală de neegalat din New York vă va completa educația într-un mod care nu poate fi încadrat. De la străzi la parcuri, la instituțiile de clasă mondială de aici, acest întreg oraș mare este campusul tau de colegiu.

Piața din Washington

Avem privilegiul distinct de a face parte din NYU - această universitate diversă, globală care se dezvoltă în marile orașe. Puteți să vă alăturați cluburilor, să fiți atlet și să urmați cursuri care să vă completeze și să vă lărgească interesele.

De asemenea, puteți afla despre culturile din jurul universității globale de rețea. Ar trebui să studiați la alte campusuri din NYU în Abu Dhabi, Shanghai sau la celelalte centre academice globale din Accra, Berlin, Buenos Aires, Florența, Londra, Madrid, Paris, Praga, Sydney, Tel Aviv și Washington DC


Absolvenții noștri

Există o rețea în care veți deveni parte - rețeaua noastră de absolvenți Tisch. Ele vor deveni o parte importantă a vieții tale profesionale. Vestea minunată este că sunt peste tot și fac totul. Există mai mult de 25.000 de alți absolvenți de la Tisch care lucrează cu sârguință în artele și profesiile conexe. În multe feluri, ei influențează lumea din jurul lor. Nu este un secret că unii au câștigat mare faimă și există nenumărate povești de succes în felul în care absolvenții noștri revigoră și schimbă comunitățile din întreaga lume.

În următorii 50 de ani, absolvenții și facultățile Tisch vor continua să fie forțele creative de inovare. Într-o lume care necesită mai puțină distrugere și mai multă creație, Tisch este locul în care începe un viitor strălucit. Sperăm că ne veți alătura!


Tisch pagina de admitere absolvent

Locații

New York

NYU | Tisch