Morehead State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Morehead State University (MSU) este o universitate publică de anvergură cu programe robuste universitare și postuniversitare, programe de doctorat în curs de dezvoltare și un accent deosebit pe implicarea regională. MSU aspiră să fie cea mai bună universitate regională regională din sud prin prioritizarea succesului studenților; rezultate; excelenta academica; și clasamentul, reputația și reacția regională.

MSU este situat la poalele pădurii naționale Daniel Boone din Rowan County, Kentucky. Fondată în 1887 ca Școala Normală Morehead, a fost o instituție privată, susținută de biserică, cunoscută sub numele de "o lumină pentru munți". În 1926 a devenit parte a sistemului susținut de stat și a fost redenumită Școala Normală de Stat Morehead și Colegiul Profesoral. O creștere a programelor de înscriere și de grad a dus la redenumirea succesivă a postului Morehead State College (1948) și a numirii sale actuale ca Morehead State University (1966).

111356_pexels-photo-1462630.jpeg

Declarația de misiune

Ca o comunitate de cursanți pe tot parcursul vieții, vom:

  • Educarea elevilor pentru succes într-un mediu global;
  • Angajați în bursă;
  • Promovarea diversității oamenilor și ideilor;
  • Promovarea inovării, a colaborării și a gândirii creative; și
  • Serviți comunitățile noastre pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

guvernare

MSU are un consiliu de regenți cu unsprezece membri care servește ca statut ca organ de conducere al Universității. Consiliul este dedicat promovării misiunii și obiectivelor Universității. Consiliul de conducere este, de asemenea, responsabil pentru crearea sau dizolvarea de grade, cu aprobarea Consiliului pentru educația postsecondary.

Academicienii

MSU are 144 de studenti, 23 de pre-profesionale si 72 de programe postuniversitare in patru colegii: Colegiul de Arte, Stiinte Umaniste si Stiinte Sociale de la Caudill; Elmer R. Smith Colegiul de Afaceri și Tehnologie; Colegiul de Educație; și Colegiul de Științe. MSU oferă diplome asociate, bacalaureate, master, specializate și doctorale, precum și certificate de licență și absolvent.

Ocuparea forței de muncă

În toamna anului 2017, MSU a angajat 409 de membri ai facultății totale: 314 de persoane cu normă întreagă (76,7% mandat sau mandat) și 95 de cadre didactice cu normă redusă, în plus față de 715 persoane cu normă întreagă și 114 angajați cu normă parțială.

Finanțarea

Bugetul anual de funcționare al Bugetului, aprobat de Consiliul de Regenți în fiecare lună, se bazează pe fondurile proiectate din taxele de școlarizare și taxe, creditul de stat, vânzările și serviciile de activități educaționale și veniturile întreprinderilor auxiliare. Auditorii externi independenți ai universității efectuează un audit anual și dezvăluie preocupări și recomandări Consiliului, dacă este necesar. MSU nu a primit nicio preocupare sau recomandări de audit în istoria recentă.

111357_pexels-photo-1089549.jpeg

Mobilizare

MSU face parte din sistemul public de învățământ postsecondar din Kentucky. Regiunea noastră de servicii este formată din 22 de județe din estul statului Kentucky; totuși, expansiunea noastră se extinde mult dincolo de regiunea de servicii. Campusul principal al Universității este situat în Morehead, Kentucky, cu campusuri regionale din Ashland, Mt. Sterling și Prestonsburg.

Maior în tine

Aproape 66.000 de apeluri MSU alma mater. Ei și-au luat educația neprețuită, abilitățile și experiența de la MSU din SUA și din întreaga lume. Unii au plecat pentru a deveni un NFL Super Bowl MVP sau un NBA primul rundă de selecție rundă. Alții au un impact în calitate de legislatori de stat, radiodifuzori sau profesori ai anului. Oriunde mergem, obiectivele, realizările și atitudinile absolvenților Eagle continuă să pună MSU pe hartă.

Locații

Morehead

Address
50 University Blvd, Morehead, KY 40351, USA
40351 Morehead, Kentucky, Statele Unite ale Americii