Moravian College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Moravian College se află la intersecția dintre istoricul și istoria. Ca a 6-a universitate cea mai veche din America, ne-am câștigat reputația de deschidere a ochilor și loc de schimbare a lumii pentru a învăța și explora. În plus, suntem clasați printre „cele mai bune colegii din SUA” și „cele mai bune campusuri universitare din PA”.

Excelența academică a Moraviei, facultatea de top și angajamentul față de diversitate și incluziune sunt ceea ce atrage studenții din statul Pennsylvania și nu numai să studieze la instituția noastră inovatoare.

Ca student la Moravian, veți obține experiența universitară americană clasică. Și am ști - facem asta de mai bine de 275 de ani. Există oportunități de cercetare nesfârșite, viață grecească, cele mai noi tehnologii, sporturi, cluburi studențești și chiar studii în străinătate. Nu intenționăm să punem granițe în educația ta. De fapt, vom clarifica o cale pentru a vă urma pasiunile.

Hai să facem istorie împreună.

Academia de licență

Moravian College oferă programe de studiu care conduc la patru grade de bacalaureat - licență în arte, licență în știință, licență în muzică și licență în asistență medicală.

Cu mai mult de 55 de programe majore și programe de studiu din care să alegeți, puteți studia orice, de la Contabilitate la Studio Art. Dublu sau triplu major dacă doriți. Sau creează-ți propriul major pentru a te potrivi cu obiectivele și pasiunile tale de carieră. Orice ai decide, ai sprijinul nostru.

Vizualizați toate programele de licență .

În plus, puteți participa la Programul nostru de onoare, cercetare SOAR, stagii locale, cluburi studențești, studii în străinătate și multe altele.

Mărimea noastră medie a clasei este de 17 studenți, cu un raport 11: 1 la facultate. Asta înseamnă că profesorii tăi te cunosc pe nume și le pasă de succes! Vi se va oferi un Macbook Pro și un iPad pe care să-l utilizați pe parcursul celor patru ani de școală și chiar le puteți păstra odată ce ați absolvit.

Academici absolvenți

Absolventul Moraviei oferă mai mult de 25 de programe de absolvire și certificare, în domeniile de afaceri, educație, asistență medicală, științe de reabilitare și arte.

Programele de absolvire și certificare ale Moraviei sunt concepute pentru a pregăti absolvenți de prim rang pentru a răspunde nevoilor industriilor în creștere - și sunt, de asemenea, proiectate pentru a se potrivi în viața ta, nu pentru a o dezrădăcina. De aceea, cursurile de absolvire sunt oferite în format tradițional, accelerat, amestecat și online. Veți avea, de asemenea, cele mai bune resurse ale Moravian College la îndemâna dvs., iar facultatea noastră, personalul și mentorii Experiența studenților sunt dedicați succesului dvs.

Vizualizați toate programele de absolvire .

Locație

Situată de-a lungul coastei de est a Statelor Unite, Moravia numește Bethlehem, Pennsylvania acasă. În acest mic oraș plin de viață, vă veți găsi la o distanță scurtă cu mașina de orașele importante, cum ar fi Philadelphia, New York City și Washington, DC. Imaginați-vă toate călătoriile de weekend și noile aventuri! Dar nu vă faceți griji, sunt multe lucruri de făcut chiar și în Valea Lehigh. Fie că participați la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din America de Nord (Musikfest) sau vă bucurați de un joc de baseball pe Coca Cola Stadium, nu există niciodată un moment plictisitor în Bethlehem, PA.

Comunitatea din Betleem este întotdeauna foarte primitoare a studenților din Moravia și adesea parteneri cu Colegiul pentru a oferi stagii, oportunități de învățare practică și evenimente gratuite.

Vreme

Valea Lehigh din Pennsylvania experimentează la maxim cele patru sezoane. Toamna aduce pulover crud-vreme și frunze colorate. Iarna acoperă campusul nostru cu zăpadă. Primăvara oferă dușuri de ploaie și flori înflorite. Iar vara este însorită și caldă. Fiecare sezon aduce ceva mai diferit de Betleem și ne place!

Siguranță

Da! Siguranța studenților noștri este o prioritate la Moravian College . Poliția noastră din campus lucrează pentru a menține un mediu sigur și sigur pentru toată lumea și sunt întotdeauna la dispoziție pentru a ajuta, în cazul în care apare nevoia. De asemenea, oferim servicii de escortă și serviciu de transfer zilnic 24 de ore, precum și telefoane de lumină albastră de urgență în tot campusul.

Viață de student

La Moravian College sunt multe de făcut, indiferent dacă ești interesat de sport, artă sau implicare în comunitate. Fiind o școală a Diviziei III NCAA, Moravian are 20 de echipe sportive la nivel de vârstă, precum și 10 echipe intramurale, dacă vrei doar să te distrezi! Există peste 80 de cluburi de studenți la care să participe, inclusiv ansambluri de muzică, guvernul studențesc, sindicatele studențești și multe altele.

Cost și ajutor

Ne-am angajat să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele, iar asta include furnizarea unei educații private la prețuri accesibile.

Moravian College oferă un premiu internațional de merit pentru studenți, bazat în principal pe realizările academice: notele, puterea programului dvs. academic, scorurile dvs. TOEFL sau IELTS și scorurile dvs. SAT dacă sunt trimise.
Vă rugăm să contactați directorul executiv al înscrierii internaționale prin intermediul formularului de anchetă de pe această pagină pentru mai multe informații referitoare la Premiul internațional pentru meritul studenților.

Locații

Betleem

Address
1200 Main Street
Bethlehem, PA 18018

18018 Betleem, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii