Mississippi College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mississippi College, afiliat cu Convenția Baptistă Mississippi, este un co-educativ, universitate privată, Christian de arte liberale și științe. Ca cea mai veche instituție de învățământ superior în Mississippi, MC are o lungă istorie de angajament pentru excelență academică și cauza lui Hristos.

Viziunea noastra

Viziunea noastra este de a fi cunoscut ca o universitate recunoscută pentru excelență academică și angajamentul pentru cauza lui Hristos.

Istoria noastră

Mississippi College a fost fondat în 1826 și este cea mai veche instituție de învățământ superior în statul Mississippi.

De ce MC?

BANI Revista clasat pe locul recent MC # 12 pe lista lor de "Cele 20 de cele mai bune colegii private de Merit de ajutor" Mississippi College este cea mai mare universitate privată a statului cu peste 5.000 de elevi. În 1831, MC a devenit primul colegiu coeducational în SUA pentru a acorda un grad de o femeie. Mississippi College este mult mai accesibil decât ați putea crede cu predare nostru mai mic și program de burse generos. MC premii aproximativ 53 de milioane de dolari in burse și ajutor financiar în fiecare an. MC oferă peste 80 de opțiuni de licență, mai mult de 15 de programe postuniversitare, un grad de drept școală de primă clasă, un program de medic asistent și mai mult. 16: 1 raport de elev-facultate. Veți găsi că o diplomă de la Mississippi College are greutate cu angajatorii și puteți rampă de lansare pentru oriunde vrei să mergi. Elevii MC obtine acceptarea în scoala medicala la peste două ori media națională. Aproape 100% din Nursing absolvenților găsi locuri de muncă în termen de trei luni de la absolvire. Consiliul Internațional de Misiune pe locul MC ca un top 10 scoala la care misionarii absolvi și sunt în curs de programare. Studenți voluntari MC mai mult de 30.000 de ore în fiecare an.

Cu o dimensiune nostru corp student, low-cost de participare, și reputația academică puternic, MC este o descoperire rară în domeniul învățământului superior creștine. Scopul nostru este de a insufla Hristos în fiecare aspect al culturii noastre - în sala de clasă, de-a lungul vieții campus, și în inimile studenților noștri.

Locații

Jackson

Mississippi College

Address
200 S Capitol St,
Clinton, MS 39058

39058 Jackson, Mississippi, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 601-925-3000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră