Citește Descrierea Oficială

În calitate de universitate internațională de top din Taiwan, MCU primește studenți din întreaga lume. Fie că sunteți interesat în urmărirea unei diplome în comunicare, design, management, tehnologie, limbă, drept sau turism, MCU oferă o experiență educațională unică de nivel mondial. Aici, credem în construirea de cetățeni creativi și inovativi la nivel mondial, care sunt gata să devină lideri mondiali ai viitorului.

Misiunea MCU

Susținând misiunea "Un concept-cheie exprimat în trei moduri", Ming Chuan University se mândrește cu oferirea unui cadru educațional care să se adreseze tuturor studenților cu îngrijire, sprijin și îndrumare părintească. Ca o instituție cuprinzătoare a învățământului superior, Ming Chuan University se străduiește să exceleze în predare și învățare prin educație bazată pe teorie, orientată spre aplicații, pentru a pregăti cursanții cu profesionalism, spirit de echipă și opinii globale pentru internaționalizare.

Teoria și educația orientată spre aplicații

Principiul nostru educațional insistă asupra unei educații bazate pe teorie, orientată spre aplicații, care coordonează cursuri profesionale, cursuri de utilitate (patru ani de cursuri de engleză și trei ani de cursuri în domeniul tehnologiei informației) și educație generală pentru a se asigura că toți absolvenții noștri beneficiază de teorii, educație orientată spre aplicații. Punem în practică educația holistică pentru a educa personajele studenților prin seminarii, teze de absolvire, proiectare de absolvire, disciplină strictă și învățătură sârguincioasă. Absolvenții noștri concurează bine cu colegii lor atât pentru educația și rata de ocupare.

Capacitate excelentă de competiție

Ming Chuan University are 11 școli: Management, Comunicare, Drept, Design, Limba Aplicată, Tehnologia Informației, Turism, Științe Sociale, Tehnologia Sănătății, Tehnologia Finacială și Colegiul Internațional. În concordanță cu evoluția rapidă a globalizării și a economiei bazate pe cunoaștere, școlile noastre nu numai că angajează cadre didactice cu diplomă de doctorat, ci și își orientează predarea și cercetarea cu integrarea interdisciplinară a universității, dezvoltarea continuă, competitivitatea și cererea societală. Pentru a atinge acest obiectiv, fiecare școală și departament absolvent trebuie să-și promoveze propriile caracteristici profesionale și avantajul competitiv, să promoveze calitatea predării, cercetării și serviciilor și să sporească competența studenților prin evaluarea membrilor facultății și evaluarea periodică a evaluării predării.

Mediul e-learning complet

În această vârstă a tehnologiei informației din secolul 21, studenții trebuie să-și dezvolte abilitatea de a căuta, analiza, prelucra și integra informații. Datorită aplicațiilor tehnologiei de rețea în mediul de învățare, tehnologia relevantă se maturizează. Rezultatul predării prin intermediul rețelei globale de informare este excelent și va fi o dezvoltare esențială pentru universitate.

Pentru a încuraja procesul de predare și învățare multi-facultățile, universitatea noastră a stabilit un mediu complet de e-learning. Expansiunea în Universitatea Rețea permite studenților să studieze fără limitele spațiului și timpului. Elevii pot repeta materialul didactic online pentru a-și promova rezultatele învățării. Predarea în rețea permite studenților să învețe fără a necesita interacțiune constrângătoare între timp și spațiu între membrii facultății și studenți, ceea ce reprezintă o provocare uriașă a modului tradițional de predare.

În sprijinul creării de rețele și a predării în domeniul tehnologiilor avansate, am echipat toate sălile de clasă din ambele campusuri ca fiind săli de clasă electronică. Vom continua să dezvoltăm mai multe cursuri online pentru studenți pentru a promova calitatea predării, a cercetării, a serviciilor și a competitivității studenților.

Filosofii educaționale

Ming Chuan University fost înființată în urma filosofiilor educaționale ale fondatorului Pao, printre care:

  1. Participarea la toți studenții cu îngrijire, sprijin și îndrumare părintească
  2. Disciplină strictă și predare diligentă
  3. Încurajarea efortului aspru în predare
  4. Corelarea instruirii în teorie cu experiența în aplicație
  5. Subliniind atât științele umaniste, cât și tehnologia

Universitatea are ca scop realizarea educației practice, încurajând studenții să încorporeze practici și teorii astfel încât să poată intra în forța de muncă imediat după absolvire. În contextul creșterii globalizării și a febrei chineze la nivel mondial, universitatea se străduiește să pregătească elevii să facă față concurenței globale prin integrarea teoriilor educației în această instituție chineză și în universitățile partenere de peste mări. Pe lângă învățarea din experiența educațională reușită, Ming Chuan încearcă să-și dezvolte mai bine studenții sub filosofia educațională: localizarea cunoștințelor globale și incluziunea cunoașterii locale în lume.

Pentru a atinge obiectivul final de dezvoltare într-o universitate internațională remarcabilă, universitatea va depune toate eforturile pentru a-și continua educația de calitate și se va angaja în excelența internațională în predare și cercetare.

Obiectivele educaționale

Internaționalizarea

Crearea unui mediu internațional de învățare pentru a extinde viziunile lumii facultății și studenților; promovarea certificărilor internaționale; ținând legătura cu educația din întreaga lume.

Divizia Internațională pentru Educație și Schimb și Colegiul Internațional au condus la un progres bun spre atingerea scopului de internaționalizare. Cu cel mai mare număr de studenți străini ai universităților din Taiwan, Universitatea își demonstrează suficient eforturile pentru promovarea internaționalizării învățământului superior și construirea unui mediu de învățare în limba engleză.

profesionalism

Accent pe colaborarea dintre industrie și mediul academic pentru consolidarea cunoștințelor teoretice și a competenței practice; să se concentreze pe experiența profesională, alături de eforturile academice de a oferi oportunități de educație multi-fațetă și de învățare pe tot parcursul vieții.

Ca răspuns la nevoile crescânde de avansare academică, universitatea a făcut mari îmbunătățiri în facilitarea schimbului de resurse și a sistemului său de management al talentelor. Realizările recente includ serviciile de clasă electronică și sistemul de e-portofolii pentru studenți și membrii facultății.

Excelenta

Aplicarea hotărâtă a unor principii stricte de orientare educațională pentru a încuraja cursanții cu un sentiment de responsabilitate și spirit de echipă; urmărirea excelenței în predare, învățare, cercetare și servicii.

Ming Chuan University a primit multă recunoaștere pentru educația sa de calitate. În 2009, universitatea a câștigat rangul de top în rândul colegiilor și universităților din nordul Taiwanului în acreditările departamentale efectuate de Consiliul de Evaluare și Evaluare a Învățământului Superior din Taiwan (HEEACT). În plus, universității i sa acordat subvenția pentru "Încercarea de excelență în învățământ" în perioada consecutivă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Ming Chuan University

Noua administrație pentru mass-media și comunicare (NMCA) își propune să cultive noi profesioniști în domeniul tehnologiilor media și profesioniști care posedă cunoștințe ... [+]

De ce studiați în Programul de Administrare a Noului Media și Comunicare (NMCA)?O taxă de școlarizare pentru un grad dubluCinci arii de expertizăDomeniul de interes 1: Comunicarea aplicată și marketingul media nou (oferit de MCU-MI)Domeniu de interes 2: Administrație de comunicare (6 credite necesare, oferite de SVSU)Domeniul de interes 3: Medii de comunicare (6 credite necesare, oferite de SVSU)Domeniul de interes 4: Comunicarea aplicată și marketingul media nou (oferit de MCU-MI)Aria de interes 5: Media și piața contemporană chineză (oferită de MCU-MI)Studenții MCU primesc o reducere a taxei de creditCredite anterioare în Taiwan pentru a scurta perioada de studiuInteracțiunea și schimbul cu studenții localiBucurați-vă de facilități avansate în SVSUMisiune... [-]
Statele Unite ale Americii Saginaw
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ming Chuan University

Programul de Master în Afaceri Internaționale a luat naștere ca Școala Universitară pentru Afaceri Internaționale (GSIA), primul și singurul program absolvent al Republic ... [+]

Școala Universitară Internațională (GSIA) a fost primul program din Taiwan care pregătește studenții să participe la elita de negociere în afacerile politice și economice mondiale. În 2014, GSIA sa transformat în Programul de Master în Afaceri Internaționale, deschis doar studenților străini.

Curriculum-ul nostru oferă cursuri personalizate și avansate care se axează pe guvernarea globală, strategia și operațiunile globale și negocierea și comunicarea internațională. Toate cursurile sunt predate în principal în limba engleză, cu sprijin academic suplimentar în limba chineză.

Absolvirea unei diplome de master în Afacerile Internaționale este un început excelent pentru studenții care doresc să obțină excelență în guvernarea globală, operațiunile globale de afaceri, negocierea internațională, diplomația publică și comunicarea globală, toate conducând la un drum de succes.... [-]

Taiwan Taipei
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Ming Chuan University

În ultimii ani, domeniul TCS / FL (Predarea limbii chineze ca limbă secundară / străină) sa extins rapid în fiecare colț al lumii. Programul de masterat de predare a limb ... [+]

De ce TCFL?

În ultimii ani, domeniul TCS / FL (Predarea limbii chineze ca limbă secundară / străină) sa extins rapid în fiecare colț al lumii. Programul de masterat de predare a limbii chineze ca limbă străină a fost fondat pentru a încuraja talentele excepționale în domeniul TCFL. Programul de masterat pune un accent puternic pe integrarea teoriilor și a practicilor în educație. Scopul nostru este de a pregăti studenții pentru o carieră promițătoare în TCFL și de a contribui în continuare la domeniul educației chinezești.

O cursă pentru două grade

La finalizarea a 36 de ore de credit, studenții vor fi acordate cu două diplome de absolvent, Master of Arts (MA) de către SVSU și Master of Arts (MA) de MCU-MI. Diplomele duale demonstrează o competență internațională, cross-culturală și trans-disciplinară a absolvenților.... [-]

Statele Unite ale Americii Saginaw
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

2018 08 30 銘傳大學短版中音英字