Midway University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

* Răspunsul Universității noastre la Covid-19 *

Midway University intenționează să reia instrucțiunile din campus, fața în față și operațiunile rezidențiale pentru anul universitar 2020-21. Vom începe cursurile luni, 17 august 2020, așa cum a fost programat inițial.

Am implementat deja politici noi extinse și facem modificări în campus pentru a asigura distanțarea în condiții de siguranță în sălile de clasă, sălile de reședință, sala de mese, spațiile de lucru, facilitățile sportive (inclusiv noua casă Hunter Field House) și alte zone comune.

Deși în prezent statul Kentucky are rate stabile și mici de infecție, ne-am angajat să ajutăm studenții noștri internaționali și oferim în mod excepțional o opțiune online de învățare la distanță. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre opțiunea online pentru semestrul de toamnă.

Prezentare generală

Midway University , situată în Midway, Kentucky, este un colegiu privat de arte liberale, fără scop lucrativ, fondat în 1847 de dr. Lewis L. Pinkerton, ca prima școală din Statele Unite care servește femei orfane și defavorizate. De-a lungul anilor, școala a evoluat și a devenit Pinkerton High School, Midway Junior College, Midway College și la 1 iulie 2015, Midway University .

Astăzi, Midway University este un lider în furnizarea de oportunități educaționale pentru bărbați și femei care doresc să își continue educația. Campusul principal oferă o învățare unică, oportunitate de viață pentru studenții care își caută studiile universitare. Midway oferă, de asemenea, programe de licență și absolvenți într-un format accelerat, unde studenții participă la cursuri seara sau online.

Midway University a fost cunoscută de multă vreme pentru excelența sa în întreaga Kentucky și nu numai în domeniile programului de afaceri, studii echine, asistență medicală / asistență medicală și educația profesorilor. Cu peste 30 de domenii majore și zone de concentrare, programele noastre sunt adaptate nevoilor de forță de muncă din regiune și sunt aplicabile mai multor segmente de afaceri.

Universitatea este aprobată să acorde studii de asociat, bacalaureat și master.

Suntem o instituție privată, liberală, bazată pe artă, cu majore orientate spre carieră. Oferim programe tradiționale semestriale de licență, precum și formate accelerate seara și programe de licență online și de absolvire. Studenții noștri sunt din toate Statele Unite și din multe țări internaționale. Povestea noastră este una unică, născută dintr-o idee de educare a femeilor orfane.

Frumosul nostru campus este situat pe 200 de acri în Midway, Kentucky în Woodford County și este o fermă de cai care lucrează. La doar cincisprezece minute de Lexington, campusul nostru se află în centrul țării de cai de renume internațional din Kentucky și este înconjurat de unele dintre cele mai importante ferme de rasă pură din lume.

Midway, Kentucky este un oraș istoric pitoresc, fondat de o companie de căi ferate în anii 1830. Trenurile circulă încă prin oraș și campusul nostru zilnic. Downtown Midway este cunoscută ca destinație regională pentru mese și buticurile sale unice care atrag vizitatorii zilnic.

Midway University găzduiește evenimente în campus în fiecare semestru pentru studenții noștri, iar multe sunt deschise comunității Midway. În fiecare vară, Midway University și Renaissance Midway, o organizație comunitară non-profit, găzduiește Festivalul de arte agricole din Francisco, care este un festival de arte jurizate. Anual, peste 5.000 de vizitatori vin în campus în cadrul festivalului de două zile.

Declarația de misiune

Midway University implică și provoacă studenții să obțină creștere individuală, cetățenie responsabilă și cariere semnificative prin experiențe educaționale personalizate. (Adoptat 8 noiembrie 2018)

Declaratie de viziune

Midway University este o instituție vibrantă și diversă, dedicată excelenței academice și creșterii individuale.

valori

Midway University favorizează valorile de bază împărtășite de Biserica Creștină (discipolii lui Hristos) și reflectă credințele fondatorului nostru, Dr. LL Pinkerton. Aceste valori includ:

  • Evaluarea demnității tuturor oamenilor
  • Acționând cu integritate și responsabilitate
  • Vizionarea sinelui ca parte a comunității
  • Trăirea vieții într-un context global
  • Furnizarea de servicii altora
  • Urmărirea învățării pe tot parcursul vieții

Acreditare

Midway University este acreditată de Asociația din sud a colegiilor și școlilor Comisiei pentru colegii pentru a acorda diplome asociată, bacalaureat și master. Contactați Comisia pentru Colegii la 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 sau sunați la 404.679.4500 pentru întrebări despre acreditarea Midway University . (Revizuit în februarie 2013)

Acreditarea programului este următoarea:

Programe de asistenta medicala

Programele de asistență medicală ADN, BSN și MSN sunt acreditate de Comisia de acreditare pentru educație în nursing, Inc. (ACEN), 3343 Peachtree Road NE, Suite 850, Atlanta, GA 30326, telefon 404.975.5000, Fax 404.975.5020 (www. .acenursing.org)
Programul ADN al Midway University este aprobat de Consiliul de asistență medicală din Kentucky (KBN), 312 Whittington Parkway, Louisville, KY 40222, telefon 800.305.2042, Fax 502.696.5762 (www.kbn.ky.gov)

Programe de învățământ

Consiliul de standarde educaționale și profesionale din Kentucky (EPSB), 100 Road Road, etaj 3, Frankfort, KY 40601, telefon 502.564.4606, fax 502.564.7080 (www.kyepsb.net).

Viata de campus

Studenții de la Midway au oportunitatea de a experimenta o experiență unică la colegiu. Locuind în campus sau chiar făcând naveta pentru studenții noștri au acces la mici clase și mari universitari, dar câștigă, de asemenea, o rețea de prieteni și un adevărat simț al comunității. Apropierea pe care o experimentează studenții noștri devine o bază a prieteniei de durată, precum și legăturile pe care le formează cu membrii facultății și ai personalului.

Residence Life

Departamentul de viață al reședinței Midway este axat pe crearea unei comunități puternice și implicate de studenți. Trăind în campus, sperăm sincer să vă îmbrățișați complet în interiorul și în afara clasei. Trăind în comunitate poate veni cu provocări unice, dar recompense uimitoare de prietenie, creștere și conexiune. Pe parcursul anilor tăi, trăim alături de noi, ne vom strădui să vă sprijinim academic, social, personal și spiritual.

Există trei săli de reședință disponibile pentru studenți pentru locuințe în campus - Buster Hall, Belle Wisdom și Pinkerton Hall. Pentru a vă ajuta, avem asistenți rezidenți care locuiesc la fiecare etaj. Acești lideri universitari de la Midway sunt dedicați să vă conecteze cu alți rezidenți și la campus, prin activități creative și antrenante. Un director rezident profesionist locuiește, de asemenea, în fiecare clădire și lucrează pentru a-i cunoaște pe fiecare student prin evenimente de construcție și conversații individuale. Asistentul dumneavoastră rezident și directorul rezident sunt aici pentru dvs.

Locații

jumătate de drum

Address
Midway University,
512 E. Stephens St.

KY 40347 jumătate de drum, Kentucky, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră