Michigan State University College of Human Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Din 1966, Colegiul de Medicină Umană a educat medici și își revendică o reputație națională pentru misiunea sa socială - producând medici pentru a practica medicina în zonele defavorizate din Michigan. Astăzi, colegiul este recunoscut la nivel național pentru excelența sa și angajamentul față de medicina centrată pe pacient.

În perioada 1959–61, mai multe rapoarte au demonstrat necesitatea unei a treia școli de medicină din Michigan, axată în mod special pe deservirea populației statului prin implicarea directă în asistența medicală comunitară. În 1961, Consiliul de administrație al statului Michigan a decis să înceapă un program medical de doi ani pe care îl va consolida și va fi consolidat prin zone complementare ale universității. Lucrările pregătitoare au fost efectuate de Institutul de Medicină și Biologie din biroul provostului, sub îndrumarea lui Bill Knisley, care a jucat un rol cheie în formarea Colegiului de Medicină Umană și în clădirea clădirii MSU Life Sciences. Mai multe subvenții au ajutat la dezvoltarea programului, iar în 1964 Consiliul de administrație l-a numit pe Andrew D. Hunt, MD, decan al Colegiului de Medicină Umană.

În iunie 1965, Comitetul de legătură pentru educație medicală, brațul de acreditare al Asociației Medicale Americane, a acordat o scrisoare de „asigurare rezonabilă” Colegiului de Medicină Umană, permițând MSU să admită primii săi studenți la medicină - 26 în toamna anului 1966 și 23 în toamna anului 1967. După doi ani de pregătire preclinică, acești studenți s-au transferat la alte școli medicale pentru a-și finaliza cerințele de diplomă medicală. În 1967, Colegiul de Medicină Umană a primit aprobarea pentru a dezvolta un program de acordare a gradului de patru ani. Primii medici au absolvit în 1972.

Deoarece Colegiul MSU de Medicină Umană a fost creat în cadrul unei instituții finanțate de stat pentru a deservi oamenii din Michigan, a fost considerat important și adecvat ca studenții să își obțină pregătirea clinică în comunitățile statului. A apărut o filozofie formală de plasare a instruirii clinice în spitalele comunitare. Pentru a pune în aplicare această filozofie, colegiul a format un consorțiu de spitale didactice în mai multe comunități din Michigan, fiecare cu un decan asistent și un personal de coordonatori ai facultății pentru specialitățile medicale majore.

Împreună cu misiunea sa fondatoare de a deservi toți oamenii din Michigan, un program special pentru a răspunde nevoilor de îngrijire a sănătății cetățenilor din mediul rural a început în Peninsula Superioară în 1974. Studenții care intrau la Colegiul de Medicină Umană care intenționau să servească o comunitate rurală la final a pregătirii lor medicale s-ar putea aplica pentru a-și finaliza anii clinici în Peninsula Superioară.

În iunie 2015, MSU a anunțat planurile de construire a Centrului de Cercetare Grand Rapids lângă Centrul Secchia din centrul orașului Grand Rapids. Centrul de cercetare de 88 de milioane de dolari va fi la sfârșitul toamnei 2017 și va găzdui până la 44 de anchetatori principali și echipele lor de cercetare în anii următori.

Tot în 2015, Dean Marsha Rappley a renunțat și decanul asociat senior pentru afaceri academice, Aron Sousa, MD, a devenit decan interimar. La 1 octombrie 2016, Colegiul de Medicină Umană și-a întâmpinat noul decan, Norman Beauchamp, Jr., MD, al doilea absolvent al colegiului care a servit ca decan. Pe 25 octombrie 2019, Beauchamp a fost promovat în funcția de vicepreședinte executiv pentru științe ale sănătății. Consiliul de administrație l-a numit din nou pe Sousa decan interimar.

Colegiul MSU de Medicină Umană este pe deplin acreditat de Comitetul de legătură pentru educație medicală. Cu 5.138 de absolvenți, absolvenții Colegiului de Medicină Umană practică acum în aproape fiecare județ din Michigan, în aproape fiecare stat al națiunii și în mai multe țări străine. Pe măsură ce continuă să pregătească medici de cea mai înaltă calitate, Colegiul de Medicină Umană așteaptă cu nerăbdare oportunitățile medicale din următorul mileniu.

Locații

Grand Rapids

Address
Michigan Street Northeast,15
49503 Grand Rapids, Michigan, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: