Meridian University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Meridian University este dedicată să permită dezvoltarea umană printr-un impact transformator înțelept pe mai multe domenii ale sectoarelor publice și private, cu acoperire globală și valoare locală. Programele de absolvire ale Meridianului în afaceri, psihologie, educație și leadership transformatoriu permit studenților să combine pasiunea cu o profesie în serviciu la obiective sociale, culturale, ecologice și de dezvoltare mai mari.

Fiecare dintre diplomele Meridian oferă studenților un set integrat de abilități și capacități care se bazează pe principiile și practicile învățării transformative, împreună cu practicile viitoare specifice gradului și concentrării, alese de fiecare student. Modelul unic de învățare Meridian permite studenților să combine reședințe la fața locului, învățare online asincronă și apeluri video implicate pentru a dezvolta o cale educativă care să se potrivească atât vieții, cât și viziunii lor prin intermediul platformei tehnologice integrate Meridian.

Meridianul este acreditat de WASC Senior College and University University și aprobat de Departamentul de Educație al SUA pentru participarea la programul Federal Student Aid. WASC este un acreditar regional recunoscut de Departamentul Educației pentru astfel de școli precum Universitatea California din Berkeley, UCLA și Universitatea Stanford. Diplomele autorizate Meridian au fost recunoscute de Consiliul de Științe ale Comportamentului din California și Consiliul de Psihologie de peste 25 de ani.

" Meridian University oferă programe unice în capacitatea lor de a aduce împreună învățarea cognitivă și experiențială."

—Jean Houston, cancelar

girl, young, student

Viziune și misiune: o educație care se transformă

Pământ, nu vrei asta? Să apară în noi, invizibil?

Nu este visul tău să intri într-un mod atât de complet

nu ne mai rămâne nimic de văzut?

Care este, dacă nu transformarea, scopul tău cel mai profund?

Rainer Maria Rilke

Evoluția ființelor umane exprimă cele mai profunde potențiale ale pământului. Termenul Meridian evocă și simbolizează pământul ca locuit și imaginat de oameni. Cultura pe care oamenii și-au imaginat-o este în nevoie urgentă de transformare. Profesiile psihologiei, afacerilor și ale conducerii transformative pot servi pentru a contribui critic la posibilitățile contemporane de transformare a culturii. Meridian University învățământ al Meridian University are o abordare integrativă atât asupra transformării personale, cât și a celor culturale în organizații, comunități și societăți.

Ghidată de o viziune integrală, Meridian University încearcă să educe lideri cu capacitățile, abilitățile și cunoștințele esențiale pentru transformarea profesiilor de Psihologie, Afaceri și Conducere Transformatoare. Capacitățile de conducere ale curajului, compasiunii, clarității, conștiinței și conștientizării încorporate, constituie împreună înțelepciunea și integritatea necesară transformării profesiilor și culturii mai largi. Învățarea transformativă la Meridian catalizează apariția acestor capacități care, împreună cu dezvoltarea abilităților de cercetare creativă și dobândirea de cunoștințe profesionale, actualizează angajamentul Meridian de a susține o educație care se transformă.

Angajamentul Meridian față de angajamentul public și profesional este dezvoltat prin intermediul Centrului pentru învățare transformatoare.

Când vezi pământul de pe lună, nu vezi divizii de națiuni sau state.

Acesta poate fi simbolul, într-adevăr, pentru noua mitologie care va veni.

Aceasta este țara pe care o vom sărbători.

Și aceia sunt oamenii cu care suntem unul.

Joseph Campbell

Gloria omului a devenit dezolarea Pământului. Pustia pământului este acum cea mai mare rușine și cea mai mare amenințare a noastră. Prin urmare, toate programele, politicile, activitățile și instituțiile trebuie, prin urmare, să fie judecate în primul rând în măsura în care acestea inhibă, ignoră sau favorizează o relație umană / pământ care se consolidează reciproc.
—Thomas Berry

Locații

Petaluma

Address
47 Sixth Street
94952 Petaluma, California, Statele Unite ale Americii