Mercyhurst University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

Situat în Erie, Pennsylvania, pe un deal cu vedere la Lacul Erie, campia noastră de 75 de acri este cunoscută drept una dintre cele mai frumoase din regiune. Elementele arhitecturii gotice englezești se desfășoară în clădirile noastre vechi, clădiri universitare și săli de reședință pentru studenți.

Trăiește clipa.

Bazându-se pe idealurile serviciilor, ospitalității și antreprenoriatului care au inspirat fondatorii noștri, o educație de la Mercyhurst încurajează dezvoltarea pasiunilor pe tot parcursul vieții și implicarea în lumea întreagă. Inspirat de motto-ul nostru, "Carpe Diem", facultatea și studenții noștri îmbrățișează inovația și conducerea în slujba, deoarece fac diferența între porțile noastre și în întreaga lume.

Misiune

Credință și slujire într-o universitate de Mercy

"Bucuria și speranța, durerea și suferința femeilor și bărbaților din vremea noastră, în special a celor săraci sau afectați în vreun fel, sunt bucuria și speranța, durerea și suferința celor ce Îl urmează pe Hristos Nimic cu adevărat uman nu reușește să găsească un ecou în inimile lor ... De aceea creștinii prețuiesc un sentiment de solidaritate profundă cu rasa umană și cu istoria ei ". (Gaudium et Spes, prefața 1)

Astfel de vise și realități implică fiecare universitate catolică. Ei fac un apel deosebit la universitățile Mercy înființate de Surorile Milostivității, care și-au făcut viața și lucrează pentru a sluji pe cei săraci, bolnavi și nevrednici. Prin urmare, inspirația exprimată în Gaudium et Spes se află în centrul identității și al misiunii noastre. O educație de la Mercyhurst vizează angajarea studenților pentru viață și crearea de lideri în justiție și servicii. Într-o perioadă de multă schimbare și provocare socială, această inspirație clarifică viziunea noastră asupra caracterului specific al Universității Mercy Catholic.

Inspirația noastră ne conduce la subiecte de studiu și ne implică perspectivele în învățare, cercetare și eforturi științifice. O astfel de inspirație constituie baza dimensiunii sociale-justiție a multor programe academice și de serviciu. Într-adevăr, o astfel de inspirație conduce obiectivele universității noastre. Dorim să împărtășim această inspirație celor care vin prin porțile noastre, căutând excelență academică, expertiză profesională și un viitor plin de speranță.

Viziunea noastra

Mercyhurst University urmărește să fie o instituție de învățământ superior de vârf, care integrează excelența în programele de arte liberale, profesionale și de carieră și servicii pentru comunitățile regionale și mondiale.

Declarația noastră de misiune

Conform identității sale catolice și a patrimoniului Mercy, Mercyhurst University educă femeile și bărbații într-o cultură în care credința și rațiunea se înfloresc împreună, unde frumusețea și puterea artelor liberale se combină cu aprecierea demnității muncii și a angajamentului de a sluji altora. Încrezător în puterea legăturilor dintre studenți și facultăți, comunitatea universității este inspirată de imaginea elevilor ale căror alegeri, în viață și în muncă, le vor permite să realizeze valorile umane și spirituale încorporate în realitățile cotidiene și să exercite conducerea în slujba o lume justă.

Valorile noastre fundamentale

Noi suntem:

 • Social milostiv - Mercy restabilește demnitatea umană, extinde relațiile noastre sociale și ne împuternicește să ajungem în compasiune față de ceilalți.
 • Responsabilitate globală - Globalizarea ne provoacă să învățăm cum să gestionăm cu înțelepciune resursele Pământului și să acționăm în solidaritate cu diversele sale popoare.
 • Compasiune ospitalieră, - ospitalitatea Mercy începe cu acceptarea de sine, salută popoarele cu diferite tradiții de credință, etnie și culturale, construind astfel comunități care depășesc simpla toleranță.
 • Creativitate intelectuală - obiceiuri de gândire generoase, interesante și critice, care sprijină aspirațiile de excelență manifestate în comunitatea academică, ne încurajează în căutarea noastră pe tot parcursul vieții pentru ceea ce este adevărat, bun și frumos.
 • Reflectând în mod conștient - mediul nostru creștin încurajează auto-reflecția și contemplarea comportamentului uman, promovează echilibrul minții, corpului și spiritului și oferă în cele din urmă posibilitatea de a dezvolta o busolă morală pentru o viață integrată.
 • Ambasadori ai serviciului.

a lua legatura

Oficiul pentru integrarea misiunilor, înființat în 2008, asistă președintele Mercyhurst University în promovarea și integrarea misiunii educaționale a universității și credințele și valorile identității și moștenirii catolice a Surorilor Milosteniei, reprezentate în declarația de misiune și în core valorile instituției. Activitatea biroului are multe fațete, dar în esență este îndreptată spre educarea și încurajarea tuturor membrilor comunității universitare de la studenți la administratori pentru a avansa misiunea lui Mercyhurst. Ca atare, are o grijă deosebită pentru tradițiile catolice și care sponsorizează tradițiile și slujirea Sisters of Mercy.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Fapte rapide

 • Mercyhurst este o universitate de patru ani, catolică, de arte liberale, fondată de Surorile Milostivității în 1926
 • Mercyhurst a obținut statutul de universitate în 2012
 • Mai mult de 59 de specializări de licență (cu 67 de concentrații), 10 diplome de absolvent și 12 certificate universitare sunt disponibile la universitate
 • Mercyhurst University oferă 24 de sport la nivel de varsitate, echipa Lakers echipând 12 sporturi pentru femei și 12 bărbați. Două dintre programe concurează la nivelul NCAA Divizia I (hochei pe gheață pentru bărbați și femei), în timp ce 21 de echipe participă la etapa Diviziei II. Bowling-ul pentru femei va deveni cel de-al 25-lea sport de vîrf a lui Mercyhurst în 2019-20
 • Principalul campus de 75 hectare din Mercyhurst se află în Erie, Pennsylvania, singurul oraș portuar din stat; campusul se află la aproximativ 100 de mile de la Cleveland, Ohio și Buffalo, New York și la 130 de mile nord de Pittsburgh, Pennsylvania
 • Acreditarea: Departamentul de Educație din Pennsylvania; Consiliul pentru educație în domeniul asistenței sociale; Comisia de Acreditare pentru Programe în Administrarea Ospitalității; Asociația Națională a Școlilor de Dans; Asociația Națională de Formatori de Atletism; Asociația americană pentru terapie fizică; Asociația Națională a Școlilor de Muzică; și Adunarea Internațională a educatorilor de afaceri colegi
 • Full-time Studenți: 300
 • Dimensiunea clasei medii: 20; Toate cursurile sunt predate de facultate, nu de absolvenți sau de asistenți didactici

Profilul studenților

 • 41% bărbați, 59% femei
 • Aproximativ 40% dintre studenți se identifică ca fiind catolici; o varietate de alte tradiții de credință sunt reprezentate
 • Media AAP: 3,41
 • Mijloc 50% SAT: 1170
 • Mediu 50% ACT: 24
 • Distribuția geografică: Pennsylvania, New York, Ohio, alte 41 de state și 46 de țări

Fapte amuzante

 • Când Mama Borgia Egan urmărea să-și construiască colegiul, ea a fost sfătuită de părintele Garson să o construiască "pe un deal" și "lângă apă". Când a fost construită, Mercyhurst se afla pe vârful celui mai mare deal al lui Erie, cu vedere la Lacul Erie. Partea "Hurst" din numele universității acordă un omagiu "zonei împădurite de pe deal" unde Mercyhurst și-a găsit casa.
 • Grota a fost numită și modelată după Grota din Universitatea Notre Dame. Grota a fost construită la vârful Marii Depresiuni, de către muncitorii șomeri care au lucrat împreună cu părintele Sullivan pentru a construi Grota din mulțumiri pentru bucătăria zilnică de supă, surorile fugară pentru cei săraci și fără muncă.
 • Lobby-ul din capete a primit numeroși vizitatori celebri, printre care familia Von Trapp și Eleanor Roosevelt.
 • Primul bărbat care a absolvit Colegiul Mercyhurst a fost Daniel Burke. Astăzi, este membru al facultății de artă a universității.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Locații

Erie

Address
501 East 38th Street
16546 Erie, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii