Georgetown University - McCourt School of Public Policy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de politică publică McCourt de la Universitatea Georgetown este o școală de politică publică de primă clasă situată în centrul lumii politicii din Washington, DC

Despre Scoala McCourt

Misiunea noastră este să îi învățăm pe studenții noștri să contribuie la proiectarea, analiza și implementarea politicilor inteligente și să le pună în practică în sectoarele public, privat și nonprofit, în SUA și în întreaga lume. Scoala majora Scoala McCourt este Master in Politici Publice. McCourt oferă, de asemenea, un Master în Politica de Dezvoltare Internațională, un Master în Știința Datelor pentru Politici Publice, un Master în Managementul Politic, un Master Executiv în Leadership Politica, precum și alte programe de diplomă dublă și executive.


55929_Campus_Picture.JPG

Centrul de politică mondială

Locația noastră din Washington, DC, pune studenții noștri în centrul lumii politicii, oferindu-le acces la cea mai mare concentrație de stagii și locuri de muncă în politică și ne permite să aducem în fruntea practicanților politici atât profesori, cât și vorbitori.

shutterstock_125858090.jpg

Curriculum cantitativ

Curriculumul riguros al curriculum-ului școlar al lui McCourt stabilește absolvenții noștri în afară de colegii lor în prima zi. Ele se caracterizează prin nivelul gândirii lor critice, precum și prin cunoașterea lor substanțială a aspectelor-cheie și a abordărilor de analiză a politicilor. Misiunea școlii McCourt este de a oferi studenților competențele cantitative și analitice riguroase necesare pentru a proiecta, implementa și evalua politici inteligente în SUA și în întreaga lume. Curriculum-ul reflectă diversitatea obiectivelor lor și le pregătește atât pentru pozițiile de nivel înalt din sectorul public, cât și pentru cele din sectoarele nonprofit sau de afaceri.

Dr. Holzer in the Classroom

Leading Practitioners

Studenții școlii McCourt învață dintr-o comunitate vibrantă și angajată de cercetători politici și practicieni. Facultatea noastră face cercetări de ultimă oră pentru a identifica problemele presante și pentru a recomanda soluții eficace pe subiectele cele mai critice de astăzi, inclusiv securitatea economică, energia și mediul, educația, dezvoltarea internațională, sănătatea și asistența medicală. Aceștia sunt invitați în mod regulat să consilieze guvernul cu privire la o gamă largă de subiecte politice de presiune.

55930_Graduation_Picture_2.JPG

Formarea liderilor viitori

Studenții noștri sunt instruiți și pregătiți să pună politica în practică - în sectoarele public, privat și non-profit, în SUA și în întreaga lume. Construind un mediu intelectual bogat și atrăgător, McCourt atrage și pregătește cei mai buni studenți care vor deveni liderii politici ai viitorului.

McCourt Ambassadors
McCourt Graduation111133_DlNd_rRW4AAaGYJ.jpg

Locații

Washington

Address
McCourt School of Public Policy
Old North, Suite 100
37th and O Streets, N.W.

20057 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii