Marshall University - College of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Facultatea de Graduate School of Management este compus din indivizi cu medii educaționale și de experiență în domeniile funcționale de administrare a afacerilor, contabilitate, finanțe, management, marketing, economie, resurse umane, de îngrijire a sănătății, comunicare organizare, și de drept. Facultății, împreună cu alte facultăți ale Colegiului Universitar, oferă o varietate de oportunități educaționale postuniversitare pentru bărbați și femei se pregătesc pentru o carieră în afaceri administrative, industrie, muncă, guvern, spitale, și organizații non-profit.

Acreditare

Colegiul de afaceri este acreditat de AACSB: Asociația Internațională pentru Educație Management (Adunarea american de Collegiate Schools of Business) și a Comisiei privind instituțiile de învățământ superior de Centrale de Nord Asociația de colegii și școli.

Programe de certificat

Programe de certificat oferite în prezent includ Certificat Licențiat în Fundații Business Management.

Programe de studii

Programe de gradul oferite în prezent includ următoarele: Master of Business Administration (MBA), Executive MBA (MBA), Master of Science în Sănătate Administrație (MS), precum și Master of Science în Managementul Resurselor Umane (MS). Plus cele mai recente este Doctor de practici de management în Nurse Anestezie să fi oferit o cohorta select în viitorul apropiat.

Cerințe de intrare

Persoanele care doresc să urmărească grade de MS în Managementul Resurselor Umane sau MS în Health Care Administration trebuie să urmeze procedurile și îndeplinesc condițiile Marshall University Graduate College specificate în următoarele secțiuni ale acestui catalog. Persoanele care doresc să urmărească gradul de MBA sau Executive MBA trebuie să urmeze procedurile de specialitate descrise în următoarele secțiuni.

Ridicarea Admitere examinare

Un solicitant la programul de MBA sau, fie programul MS, cu un grad de doctorat obținut la o instituție acreditată nu este obligată să ia GRE sau GMAT. Un solicitant cu o diplomă de master este obligat să ia GRE sau GMAT.

Planul de studiu

Elevul și / consilierul său întocmește un plan de studiu care trebuie să fie aprobat în cursul semestrului în care studentul se înscrie inițial. Un plan trebuie să fie adecvate pentru a satisface nevoile studentului în lui / ei de domeniul ales. Acesta include cursuri specifice studentul este de așteptat pentru a finaliza; și lista de asemenea, toate celelalte cerințe ale programului sau școlii. Cursuri listate pe Planul de studiu sunt cele judecate adecvat de facultate. Solicitări ulterioare de modificări ale planului trebuie să fie aprobată în mod oficial de către directorul MBA sau consilier academic. Orice abatere de la planul final de studiu și / sau diferența între ea și transcriere oficială elevului va întârzia absolvire. Orice plan de studiu, care a fost aprobat poate deveni nule dacă un elev este inactiv timp de un an (cu excepția cazului în concediu pe oficială de absență).

Punct de Grad mediu Cerința

Un student trebuie să aibă un GPA de ansamblu de 3.0 în toate cursuri de program, cu nu mai mult de două lui C în programul lui sau a ei, în plus, studentul trebuie să mențină un GPA 3.0 în Colegiul Universitar. Acest standard trebuie să fie îndeplinite pentru student pentru a absolvi. Daca elevul scade sub aceste standarde, atunci elev va fi plasat pe probațiune academice sau vor fi supuse concediere din programul.

Evaluarea cuprinzătoare

Candidații de ieri sunt necesare pentru a finaliza o evaluare cuprinzătoare înainte de primirea de gradul de master. Calendarul și forma de evaluare cuprinzătoare a unui student se aprobă în prealabil de către directorul Graduate School of Management. Evaluarea globală este de obicei o lucrare pe termen scris solicitate în final, cursul integrat Capstone, MGT 699, "Politica și strategia de afaceri," sau MGT 696, "Politica administrativă și Strategia".

Desigur Politica inscriere

În scopul de a lua orice curs de 600 de nivel în Graduate School of Management (GSM), studentul trebuie să fie admise la un program de GSM. Pe o bază excepție, un student nu înscris în GSM poate lua doar o 600- curs GSM nivel cu acordul scris al Academic Advisor GSM sau a directorului GSM MBA. Programe de cooperare cu alte departamente trebuie de aprobat de directorul GSM. Este responsabilitatea studentului de a obține această aprobare înainte de a încerca să se înregistreze. În plus, studentul trebuie să îndeplinească condiții prealabile specifice de curs. Elevii care încalcă această politică vor fi retrase administrativ.

Locații

Huntington

Address
John Marshall Drive,1
25755 Huntington, Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

AACSB Accredited

Programe

Această școală oferă și: