Marian University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ce este de fapt Marian University ?

Fondată ca Colegiu Marian în 1936 de către Congregația surorilor Sf. Agnes, Marian University este o universitate catolică co-educativă care inspiră succesul personal și profesional printr-o educație bazată pe valori. Cu o mărime medie a clasei de 15 studenți și un raport student-facultate de 12: 1, studenții de la Marian University participă la mai multe experiențe de învățare cooperative și practice, care permit o teorie integrată a claselor și o experiență practică de lucru. Studenții de la Marian University bine pregătiți pentru a începe o carieră incitantă în câmpul lor sau pentru a fi admiși la programe riguroase de absolvire și profesionale din întreaga țară.116043_pexels-photo-864994.jpeg

De ce Marian

Inspirat pentru a vă ajuta să reușiți, Marian University este mândră de a oferi o educație aplicată, bazată pe valori, care să răspundă nevoilor tuturor studenților. Asigurarea unei educații personale, practice, Marian University oferă o experiență educațională de calitate, în special în comparație cu colegii private și universități similare din zonă.

Marian University ocupat locul 12 în calitate de "Colegiu de rentabilitate pe termen lung a investiției (ROI)" printre toate colegiile publice și private din Wisconsin și universități de la ACO (Affordable Colleges Online). Absolvenții de la Universitatea din Marian University se numără printre școlile de top din Wisconsin, care se bucură de cea mai mare creștere a câștigurilor dintre ei și deținătorii de diplome de peste 30 de ani.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Acreditare și aprobări

Comisia de Învățământ Superior

Marian este acreditat prin intermediul Comisiei pentru învățământul superior (HLC), o agenție regională de acreditare pentru instituțiile de învățământ superior cu sediul în regiunea centrală nordică a Statelor Unite. Marian a fost acreditat pentru prima dată în 1960 și a fost reacretat în 2016. Reacreditarea lui Marian validează și evaluează ofertele noastre academice, guvernanța și administrația, misiunea, finanțele și resursele.

Împreună cu acreditarea instituțională, Marian are mai multe programe acreditate:

 • Businessul are mai multe programe acreditate prin intermediul Adunării Internaționale pentru Educație în afaceri colegiale (IACBE).
 • Programul de bacalaureat în programul de îngrijire medicală și de masterat în asistență medicală la Marian University este acreditat de către Comisia Europeană în domeniul educației nursing colegiale.
 • Programul de asistență socială este acreditat prin intermediul Consiliului pentru educația muncii sociale (CSWE).
 • Învățământul profesoral are mai multe programe universitare și postuniversitare acreditate prin intermediul Consiliului Național de Acreditare a Învățământului Profesorilor (NCATE).

Aprobări

Marian are mai multe aprobări pentru a demonstra că studenții primesc o educație de calitate. Aceste aprobări demonstrează că suntem respectați standardele programatice și operaționale. De asemenea, Marian deține membri în mai multe asociații educaționale pentru a asigura elevilor o experiență educațională de calitate.

Consiliul Național al Acordurilor de Reciprocitate a Autorizațiilor de Stat (NC-SARA)

Marian oferă câteva programe online proiectate cu gândul la elevul netradițional. Indiferent dacă luați toate cursurile online sau combinați formate online și față în față, veți primi aceeași experiență de la Marian University .

Marian este membru al NC-SARA (Consiliul Național al Acordurilor de Reciprocitate a Autorizațiilor de Stat). SARA este un acord "între statele membre și teritoriile SUA care stabilește standarde naționale comparabile pentru oferta interstatală de cursuri și programe de învățământ la distanță postsecondary. Acesta este destinat să faciliteze studenților cursuri online oferite de instituții postsecondare cu sediul într-un alt stat "(NC-SARA).

Statele care nu participă în prezent la Acordul de reciprocitate al Consiliului Național pentru Autorizarea de Stat includ California, Massachusetts și Puerto Rico.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Misiune și valori

Misiunea și valorile noastre

Ghidat de misiunea și valorile noastre de bază, Marian University se angajează să vă extindă educația dincolo de limitele clasei și este proiectată să vă influențeze inima și mintea în moduri diferite și semnificative pentru dvs. Facultatea, personalul și studenții noștri - tradiționali sau netradiționali, universitari, absolvenți sau profesioniști - vin la Marian University să se alăture unei comunități de cursanți pe tot parcursul vieții care se concentrează pe susținerea excelenței în educație și servicii pentru comunitate.

Declarația de misiune

Marian University este o comunitate de arte liberale aplicată catolică care salută diferite tradiții spirituale. Sponsorizat de Congregația Surorilor Sf. Agnes, Marian University angajează studenți în educația întregii persoane. Ne îmbrățișăm dreptatea și compasiunea și transformăm viețile pentru servicii profesionale și conducere în comunitatea globală.

Declaratie de viziune

Dezvoltarea potențialului și îmbogățirii vieții prin învățare și învățare - unite în slujba unei lumi drepte și umane.

Viziune în acțiune:

 • Marian University , o universitate catolică de arte liberale, bazată pe carisma Congregației surorilor Sf. Agnes, este o comunitate de învățare și învățare centrate pe valori și valori.
 • Oferind o experiență de învățământ superior studenților universitari, absolvenți și profesioniști, Marian University susține capacitatea de a prospera în toate domeniile vieții: spiritualitate, educație, carieră și slujire altora.
 • Marian University susține studenții pe măsură ce se angajează într-o educație riguroasă care promovează cercetarea și bursa de dragul învățării și dezvoltării carierei.
 • Marian University păstrează securitatea financiară determinată de misiune, sporind în același timp reputația pentru educația la prețuri accesibile, chiar și pentru persoanele cu mijloace modeste.
 • Această activitate are loc în săli de clasă, online, și în moduri și locuri încă necunoscute.

Valorile de bază

Cele cinci valori esențiale inspiră tot ce facem la Marian University - în sala de clasă, în activități în slujba celorlalți și în relațiile noastre cu ceilalți.

Comunitate

 • Respectând diversitatea noastră ca indivizi, încurajăm, provocăm și ne educăm unii pe alții, ne alăturăm împreună pentru a realiza misiunea și viziunea noastră comune.

Învăţare

 • Ne angajăm într-un proces de colaborare pe tot parcursul vieții de a căuta adevărul și de a-și însuși cunoștințele și valorile pentru a transforma individul, comunitățile noastre și lumea.

Serviciu

 • Prin intermediul serviciului și al slujirii active, ne sprijinim reciproc și căutăm să satisfacem nevoile comunității mai mari.

Justiție socială

 • Lucrăm pentru a crea schimbări individuale și sociale care să sprijine valoarea, demnitatea și oportunitatea fiecărei persoane.

Traditii spirituale

 • Evaluarea patrimoniului religios catolic al lui Marian, respectăm libertatea fiecărui individ de a explora o diversitate de credințe spirituale.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Locații

Fond du Lac

Address
45 S. National Ave
54935-4699 Fond du Lac, Wisconsin, Statele Unite ale Americii