Marconi International University - Miami

Introducere

Citește Descrierea Oficială

International University Marconi este o universitate inovatoare licentiat de catre Departamentul Florida Comisiei Educație pentru Independent educație- CIE.

Misiunea MIU este de a satisface nevoile de studenți internaționale și interne, oferindu-le diverse oportunități de studiu la universitare și de nivel postuniversitar, program flexibil, înscriere continuă, cursuri online, laboratoare virtuale și simulări.

5k

Universitatea este angajată în cercetare și inovare semnificative, în conformitate cu schimbările sociale și progresul, promovarea utilizării unor metodologii de învățare inovatoare, prin fuzionarea unor soluții tehnologice avansate cu activități tradiționale, cum ar fi cursuri, ateliere de lucru și seminarii. Un angajament pentru excelenta si calitate inspira programele noastre care pregătesc studenții pentru a face față schimbărilor globale și de a aplica cu succes cunoștințele lor academice la situații din viața reală.

Misiunea Marconi este de a oferi programe de înaltă calitate, inovatoare și accesibile și oportunități de învățare atât studenților interne și internaționale deopotrivă, utilizând cele mai noi tehnologii și de a răspunde nevoilor studenților în urmărirea lor de integritate academică, personală și profesională.

De ce să alegeți Marconi International

  • înaltă calificare internațională facultate - programe sunt oferite în limba engleză și spaniolă - acces la servicii de sprijin și orientate spre cariera de orientare - medie de 12 elevi pe clasă, cu asistența individualizată și atenție - suport didactic în limba engleză și spaniolă de la facultate dedicat și a personalului - mediu multicultural de învățare - accesul la o rețea internațională de universități europene și internaționale

Programul de Internship MIU

Ambii studenți internaționali și SUA se pot aplica pentru a face parte din programul de MARCONI STAGII în Statele Unite ale Americii, Asia și Europa.

Oportunități, cum ar fi cunoștințele profesionale valoroase într-un mediu internațional, de călătorie și de cultură în orașe cum ar fi Hong Kong, Shanghai, Singapore, Roma și marile orașe ale Statelor Unite.

Stagiile sunt oferite de companiile de top legate de domeniul de studiu. studenții interesați trebuie să comunice în momentul înscrierii în cazul în care sunt dispuși să se aplice, iar candidații vor fi selectați de către companiile în funcție de criterii cum ar fi abilități lingvistice, experiența profesională de muncă și a rezultatelor academice.

Locații

Miami

Marconi International University

Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 305-266-7678