Marconi International University - Miami

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Internațională Marconi este o universitate inovatoare autorizată de Comisia pentru Educație Independentă a Departamentului Educației din Florida - CIE . Misiunea MIU este de a răspunde nevoilor studenților internaționali și internaționali, oferindu-le diverse posibilități de studiu la nivel de licență și postuniversitar, programare flexibilă, înscriere continuă, cursuri online, laboratoare virtuale și simulări.

132919_TematicaMBAImagen1200x628.png

Universitatea este angajată în cercetări și inovații semnificative în conformitate cu schimbările și progresul societății, promovând utilizarea metodologiilor de învățare inovatoare, prin îmbinarea soluțiilor tehnologice avansate cu activități tradiționale precum prelegeri, ateliere și seminarii. Un angajament față de excelență și calitate inspiră programele noastre care îi pregătesc pe elevi să facă față schimbărilor globale și să aplice cu succes cunoștințele lor academice în situațiile din viața reală. Misiunea Marconi este de a oferi programe inovatoare și accesibile de înaltă calitate și posibilități de învățare atât studenților autohtoni cât și internaționali deopotrivă, folosind cele mai noi tehnologii și răspunzând nevoilor studenților în urmărirea integrității academice, personale și profesionale.

De ce să alegi Marconi International

- Facultate internaționale de înaltă calificare - programe oferite în engleză și spaniolă - acces la servicii de asistență și îndrumare orientată spre carieră - în medie 12 studenți pe clasă cu îngrijire și atenție individualizată - suport didactic în engleză și spaniolă de la facultăți și personal dedicat - învățare multiculturală mediu - acces la o rețea internațională de universități europene și internaționale.

Locații

Miami

Marconi International University

Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 786-706-5695