Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Inginerie Milwaukee este o universitate privată, nonprofit care oferă diplome de licență și masterat în inginerie, afaceri, matematică și asistență medicală și un program intensiv de limba engleză pentru scopuri academice pentru cei care doresc să-și îmbunătățească competența în limba engleză. La MSOE, veți găsi o comunitate îngrijitoare de studenți și de facultate. Împreună, ne angajăm să promovăm un standard mai înalt de programare și cercetare academică, precum și de servicii personalizate, instruire și îndrumare.

De ce să alegeți MSOE?

Elevii obțin experiență în lumea reală în programele de top, de la facultatea de experți. La absolvire, veți fi pregătit să introduceți unele dintre cele mai solicitate cariere. De fapt, în 2014-15, 96% dintre absolvenții noștri au primit postul sau în școala absolventă la alegerea lor. Există multe motive pentru care MSOE iese în evidență în comparație cu alte universități cu un rang înalt. Iată doar câteva.

Profesori specializați

Învățământul este primul la MSOE. Fiecare clasă (care înseamnă doar 21 de elevi) și laboratorul pe care îl oferim sunt predate de membrii facultății experimentați. Nu există asistenți didactici aici.

Real-World Experience

Cele mai multe universități vorbesc despre oferirea unui loc de muncă, dar puțini se pot potrivi cu media de 600 de ore de experiență de laborator pe care o veți obține ca student la MSOE. De fapt, avem mai multe laboratoare în campus decât sălile de clasă - și toate sunt disponibile pentru studenți.

Programe de top

Programele MSOE de inginerie universitară au fost clasate pe locul 10 în țară de către US News

Garanție de absolvire pe patru ani

MSOE este una dintre doar o mână de universități din întreaga țară care garantează că elevii vor primi cursurile de care au nevoie pentru a absolvi în patru ani.

Rata de plasare a carierei

Puține universități din țară pot să depășească rata medie de plasare de 96% - fără să mai vorbim de salariul mediu de pornire al absolvenților de 56.522 dolari.

Locație, Locație, Locație

De viață și de învățare în East Town - cartierul nostru vibrant în centrul orașului și una dintre cele mai interesante și mai sigure din Milwaukee - vă va plasa în pași de oportunități profesionale, oportunități academice, culturale și de agrement. Și suntem doar blocuri de la Lacul Michigan!

Un loc pentru a se potrivi

Veți avea o mulțime de oportunități de a vă îmbogăți, de a vă implica sau de a deveni social cu prietenii care au aceleași interese similare. MSOE oferă mai mult de 70 de organizații academice, profesionale și sociale și cluburi și sporturi intercollegiate.

Totul e de unde am venit

De la fondarea noastră în 1903, studenții, facultatea, curriculum-ul și istoria MSOE au continuat să evolueze. Liderii de afaceri și industrie au cooperat la dezvoltarea instituției și sa stabilit o relație strânsă care a continuat pe parcursul istoriei OMSE.

Declaratie de viziune

MSOE va fi întotdeauna în prim-planul educației profesionale, cu accent pe teorie și tehnologie, împreună cu laboratoare intensive și practici de carieră.

Declarația de misiune

MSOE oferă un climat educațional interactiv susținut pentru ca studenții să devină absolvenți cu experiență tehnologică bine pregătiți și profesioniști și lideri foarte productivi.Filozofia operațională

Misiunea se va realiza printr-un mediu organizat care pune elevii cu atenție recrutați în rândul cadrelor cu înaltă calificare, a unui personal dedicat de sprijin și a partenerilor strategici în afaceri și industrie - toți angajați să îndeplinească obiectivul final al unui absolvent complet pregătit pentru productivitate imediată și studiu avansat. Astfel de sinergism implică următoarele componente:

Facultatea - posedând colectiv conceptul de curriculum în specializările lor; angajat în excelență în predarea și rămânerea în practică prin experiență industrială / carieră, realizări științifice, cercetare aplicată, activitate a societății profesionale și educație continuă; evaluat continuu pentru modalități de integrare a informațiilor tehnologice de vârf necesare pentru o aplicație viitoare.

Personal - angajat să ofere un mediu de sprijin total, inclusiv academic, administrativ, financiar și de dezvoltare, pentru a ajuta studenții și facultatea, ori de câte ori este cazul, să dobândească cunoștințe, experiență pregătită pentru muncă și leadership. De asemenea, lucrează împreună cu facultate pentru a oferi și sprijini activități care să permită studenților să beneficieze de experiențe în afaceri, industrie / carieră și activități comunitare, împreună cu implicarea directă la toate nivelurile de practicanți la nivel de senior executiv corporative.

Afaceri și Industrie - angajat în sprijinul reciproc avantajos al universității și al absolvenților săi. În eforturile sale de educație continuă, MSOE va oferi oportunități extinse în activitățile de informare, care includ programele de acordare de diplome, cursuri de credite și non credit și oferte personalizate pentru cei care doresc avansuri personale și / sau profesionale.

Principiile instituționale

Convingerile fundamentale ale Școlii de Inginerie Milwaukee sunt următoarele:

 • Accentul se pune pe elevul individual.
 • Învățarea pe tot parcursul vieții este esențială pentru succes.
 • Facultatea dedicată, cu o experiență relevantă și actualizată, reprezintă inima procesului nostru de predare.
 • Rațiunea și procesele științifice și matematice sunt esențiale.
 • Cercetarea aplicată și tehnologiile evolutive și interdisciplinare sunt vitale în exploatarea oportunităților.
 • Dezvoltarea abilităților de comunicare este necesară pentru a funcționa eficient.
 • Experiența studenților este consolidată prin interacțiunea cu domeniile afacerilor, industriei și sănătății.
 • Dezvoltarea caracterului de conducere și a caracterului antreprenorial este esențială.
 • Elevii, facultatea, personalul și voluntarii au toate responsabilitatea de a învăța.
 • Valorile personale puternice sunt necesare pentru succes.
 • Absolvenții întăresc instituția prin consiliere, încurajare și sprijin.
 • Libertatea cu responsabilitate este temelia unei întreprinderi libere.
 • Există o forță în diversitate.
 • Conștientizarea globală trebuie să se reflecte în toate activitățile.
 • Inițierea și acceptarea schimbării sunt necesare pentru a anticipa și a valorifica oportunitățile.

Acreditari


Suntem o universitate pe deplin acreditată./>

Cele două tipuri majore de agenții de acreditare din Statele Unite sunt asociațiile regionale și asociațiile profesionale. Aceste asociații sunt independente de guvern și sunt compuse din educatori și profesioniști respectați. Echipe de specialiști din asociații vizitează în mod regulat colegii și universități pentru a evalua și raporta calitatea acestora. Școala de Inginerie Milwaukee este acreditată de Comisia pentru Învățarea Superior , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Următoarele programe MSOE sunt acreditate de către Comisia de acreditare tehnică a ABET , http://www.abet.org

 • Inginerie arhitecturală (BS)
 • Inginerie biomedicală (BS)
 • Ingineria BioMoleculară (BS)
 • Ingineria calculatoarelor (BS)
 • Inginerie electrică (BS)
 • Inginerie (BVB)
 • Inginerie industrială (BS)
 • Inginerie mecanică (BS)
 • Software Engineering (BS)

Programul de bacalaureat în îngrijire medicală este acreditat de către Comisie pentru educația colegială în îngrijire medicală (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036; phone (202) 887-6791 și are aprobarea completă a Consiliului de reglementare și licențiere din Wisconsin, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Programul de bacalaureat în managementul construcțiilor este acreditat de Consiliul American pentru Educație în Construcții (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; telefon (210) 495-6161, fax (210) 495-6168, email acce@acce-hq.org

Master of Science în perfuzie este acreditat de Comisia pentru acreditare al Allied Health Education Programs (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763; telefon (727) 210-235, fax (727) 210-2354

Locații

Milwaukee

Milwaukee School of Engineering

Address
Milwaukee School of Engineering
1025 N. Broadway

53202-3109 Milwaukee, Wisconsin, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 414-277-6763

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră