Missouri Baptist University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MBU pune elevii pe o cale spre succes, subliniind importanța de studiu și de servicii. Fiecare elev merge pe campus cu potențial. Noi le ajuta sa ia ceea ce se află în interiorul și transformarea acesteia într-un viitor luminos. MBU este mai mult decât o înflorire de arte liberale universitar. Este un loc în care elevii să strălucească pe.

ANGAJAMENT MISSOURI Baptist University'S diversității

Missouri Baptist University se angajează să mențină o comunitate care recunoaște și apreciază valoarea inerentă și demnitatea fiecărei persoane. Missouri Baptist University afirmă că o parte importantă a integrării de credință și de învățare este recunoașterea faptului că toți oamenii sunt creați după chipul lui Dumnezeu și demn de respect și demnitate. Căutăm să se asigure că toți elevii au acces deplin la oportunitățile educaționale, sociale și spirituale de creștere care Universitatea oferă pentru a se asigura că elevii înțeleg și apreciază una din valorile de bază ale Universității, care este "schimbare socială prin intermediul serviciului și conducere." Prin ei experiențe curriculare și clasă, universitatea urmărește să dezvolte și hrăni diversitate, deoarece întărește organizarea, promovează rezolvarea în mod creativ, și ne îmbogățește.

Scopul este de a prezenta materiale și activități care sunt respectuos de diverse grupuri, inclusiv, dar fără a se limita la, rasă, sex, culoare, origine națională sau etnică, vârstă, handicap calificat, serviciul militar, de învățare diferențe, sau statutul socio-economic.

Locații

Sf. Ludovic

Address
Missouri Baptist University
One College Park Dr.

63141-8698 Sf. Ludovic, Missouri, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră