Citește Descrierea Oficială

MBU pune elevii pe o cale spre succes, subliniind importanța de studiu și de servicii. Fiecare elev merge pe campus cu potențial. Noi le ajuta sa ia ceea ce se află în interiorul și transformarea acesteia într-un viitor luminos. MBU este mai mult decât o înflorire de arte liberale universitar. Este un loc în care elevii să strălucească pe.

ANGAJAMENT MISSOURI Baptist University'S diversității

Missouri Baptist University se angajează să mențină o comunitate care recunoaște și apreciază valoarea inerentă și demnitatea fiecărei persoane. Missouri Baptist University afirmă că o parte importantă a integrării de credință și de învățare este recunoașterea faptului că toți oamenii sunt creați după chipul lui Dumnezeu și demn de respect și demnitate. Căutăm să se asigure că toți elevii au acces deplin la oportunitățile educaționale, sociale și spirituale de creștere care Universitatea oferă pentru a se asigura că elevii înțeleg și apreciază una din valorile de bază ale Universității, care este "schimbare socială prin intermediul serviciului și conducere." Prin ei experiențe curriculare și clasă, universitatea urmărește să dezvolte și hrăni diversitate, deoarece întărește organizarea, promovează rezolvarea în mod creativ, și ne îmbogățește.

Scopul este de a prezenta materiale și activități care sunt respectuos de diverse grupuri, inclusiv, dar fără a se limita la, rasă, sex, culoare, origine națională sau etnică, vârstă, handicap calificat, serviciul militar, de învățare diferențe, sau statutul socio-economic.

Această școală oferă și:

MA

Missouri Baptist University

cursul său de studiu a fost proiectat într-un efort de a sublinia aplicabilitatea la viata, orientarea spre biserica, și fidelitatea față de revelația biblică. ... [+]

Master of Arts în Ministerul creștină

Religie Facultatea de Missouri Baptist University dorește să ajute bisericile în dezvoltarea de lideri cu caracteristici Hristos, cum ar fi, astfel încât acestea să poată extinde influența Hristos-ca, oferind o diplomă de master, care este fundamental și practic. Acest curs de studiu a fost proiectat într-un efort de a sublinia aplicabilitatea la viata, orientarea spre biserica, și fidelitatea față de revelația biblică.

Credincioși să FUNDATII CREȘTINE

În Missouri Baptist University miezul unei teologiei creștine comun este predat ca expresie a adevărului revelat-divin, valabil pentru toți oamenii, și având viață cu impact asupra tuturor oamenilor. ... [-]

Statele Unite ale Americii St. Louis Chicago
Septembrie 2019
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză