Citește Descrierea Oficială

Lynn University , cu dimensiuni mici și fără teamă, ne-au lăsat să facem lucruri pe care școlile mari le doreau numai ei. Experimentați sălile de clasă fără limite cu învățarea alimentată cu iPad. Conectați-vă cu potențiali angajatori încă din primul semestru. Obțineți o mentalitate globală cu colegii din întreaga lume. Absolvent la viteza warp cu programe de grad accelerat.

Misiune

Misiunea lui Lynn este de a oferi educație, sprijin și mediu care să permită studenților individuali să-și realizeze întregul potențial și să se pregătească pentru succes în lume.

Lynn este una dintre cele mai inovatoare, internaționale și individualizate universități mici din țară. Universitatea își valorifică mărimea, locația și legăturile strânse cu studenții și facultățile pentru a fi o instituție anterioară, o universitate independentă din secolul 21, dedicată pregătirii studenților pentru viitor. Pentru a face acest lucru, strategia lui Lynn este de a:

  • Rămâne relativ mic, cu aproximativ 2.400 de studenți și 600 de studenți absolvenți și 500 sau mai mulți adulți înscriși anual pentru a menține o universitate multifaceted, coeducatională, în primul rând rezidențială, cu o atmosferă mică de colegiu.
  • Recunoașteți o gamă largă de studenți diferiți, de la cei cu diferențe de învățare față de cei înzestrați și cei din multe țări ale lumii și state din întreaga națiune.
  • Fiți întemeiați în artele liberale, dar conțineți o colecție de colegii orientate spre oportunități profesionale emergente, fiecare dintre ele având o predare superioară, o învățare aplicată și un accent internațional și experiențe.
  • Conține un program de dezvoltare a elevilor care distinge punctele forte, neajunsurile și nevoile speciale ale fiecărui elev pentru a-și dezvolta capacitățile depline.

Ofertele academice concentrate

Lynn și-a intensificat concentrarea ofertelor academice și a dezvoltat un curriculum unic și recunoscut la nivel național, denumit Dialoguri.

Diversitatea studenților

Toate stilurile sunt binevenite. Elevii Lynn vin din toate colțurile lumii și aduc cu ei diverse interese și abilități. Vedeți cum programele noastre le ajută să reușească.

Facultatea calificată

Profesorii noștri se concentrează asupra artei de predare pentru a face studenți buni minunați și minunați studenți remarcabili. Vedeți cum Lynn inspiră facultatea de a oferi un stil nou de predare și învățare.

Proiectarea campusului de ultimă oră

Campusul lui Lynn este conceput să se potrivească tuturor stilurilor de predare și învățare. Noile noastre clădiri adoptă cele mai bune practici de la Silicon Valley la Wall Street, cu spații de lucru colaborative și cele mai noi tehnologii. Vedeți cele mai noi adăugiri la campus.

Cultura sprijinului

Absolvenții, studenții, părinții și prietenii de la Lynn University știu că nu stăm niciodată în pace. Ne imaginăm cel mai bun viitor posibil pentru studenții noștri și pentru comunitatea noastră și ne străduim în permanență să îmbunătățim, să construim și să investim în această viziune.

Misiune LYNNposibil

În această iarnă, Lynn sărbătorește finalizarea planului său strategic, care a declarat o viziune îndrăzneață pentru Lynn University : "a fi recunoscută ca fiind una dintre cele mai inovatoare, internaționale și individualizate universități mici din America".

La starea tematică a Misiunii LYNN cu privire la posibila misiune din 2017, președintele Kevin Ross a subliniat sprijinul și activitatea extraordinară care ne-au propulsat cu doi ani înainte de termen.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Lynn University

Programul de absolvent online în leadership educațional este oferit în întregime online și poate fi finalizat în doar un an, permițând elevilor să câștige gradul lor avan ... [+]

Master Online de educație în leadershipul educațional

100% on-line. Nu GRE. Finalizată într-un an. Facultatea de experți. Modelul practician. Curriculum relevant.

Despre program

Master Lynn online de educație în leadershipul educațional (Leadership MED) este orientat către indivizi care doresc să obțină cunoștințele de specialitate și abilitățile administrative necesare pentru a avansa în roluri de conducere, inclusiv:

PrincipaladministratorVicepreședinte sau decanDirector de departamentAdministratorul districtualCurriculum ProfessionalDirector de educație pentru adulțiStudent Services Services

Mulți dintre absolvenții noștri sunt conducători, profesori care își doresc să-și folosească talentul în afara sălii de clasă și să aibă un impact pozitiv asupra unui număr mai mare de studenți, preluând rolul de lider educațional și de administrare la nivel de oraș, district și chiar de stat. Pentru a ajuta elevii Lynn să atingă aceste obiective, facultatea noastră de specialitate a dezvoltat curriculumul de master online pentru a oferi cunoștințe bazate pe soluții în subiecte contemporane, inclusiv conducerea școlii, siguranța și etica, realizarea studenților, tehnologie și colectarea și evaluarea datelor.... [-]

Statele Unite ale Americii Boca Raton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Lynn University

Master Online de la Lynn în domeniul dreptului penal (MSCJ) este o potrivire perfectă pentru cei care doresc să-și extindă cunoștințele despre teoria justiției penale și ... [+]

Online Master of Science în justiția penală

100% on-line. Nu GRE. Finalizată într-un an. Facultatea de experți. Curriculum cuprinzător.

Despre program

Master Online de la Lynn în domeniul dreptului penal (MSCJ) este o potrivire perfectă pentru cei care doresc să-și extindă cunoștințele despre teoria justiției penale și să-și dezvolte abilitățile de gândire critică pentru a avansa în domeniu. Facultatea noastra de expertiza imbunatateste experienta lor in lumea reala in domeniul aplicarii legii, corectiilor, politicii si legii pentru a ajuta studentii:

Demonstrați o înțelegere globală a domeniului justiției penaleObțineți abilitățile analitice, tehnice și de comunicare necesare pentru viitoarele activități de ocupare a forței de muncă și / sau studii postuniversitare în domeniul administrării politicilor publice și al justiției penaleÎnțelegeți efectele diversității asupra vieții oamenilor în contextul problemelor contemporane ale justițieiIncluderea procesului decizional etic în administrația justiției penale... [-]
Statele Unite ale Americii Boca Raton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Lynn University

Gradul de masterat Lynn în psihologie este un program accelerat care poate fi finalizat cu jumătate de normă sau cu normă întreagă și complet online, permițându-vă să vă ... [+]

Master Online de Științe în Psihologie

100% on-line. Nu GRE. Finalizată într-un an. Facultatea de experți. Curriculum cuprinzător.

Despre program

Lynn University Online Master of Science în Psihologie (MS PSY) vă oferă o modalitate convenabilă de a vă câștiga gradul de psihologie avansată în doar un an - în timp ce vă pregătiți pentru roluri cheie atât în ​​afaceri și psihologie, inclusiv:

Cercetător al piețeiHuman Capital AnalystCercetător științificConsultant industrialrecruiterConsultant organizatoricManagerul Resurselor UmanePsiholog școlarPsiholog comunitarSport psiholog

Gradul de masterat Lynn în psihologie este un program accelerat care poate fi finalizat cu jumătate de normă sau cu normă întreagă și complet online, permițându-vă să vă gestionați responsabilitățile de muncă și de familie. Curriculum-ul vă oferă cunoștințe și competențe specializate în domeniile cercetării și evaluării programelor, psihologiei aplicate, psihologiei comportamentale și psihologiei sociale, organizaționale și industriale avansate.... [-]

Statele Unite ale Americii Boca Raton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Lynn University Online
Address
3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, Statele Unite ale Americii